Főoldal
Webshop
Blog
Science In Sport
Gatorade
ÁSZF
Elérhetőség
KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
SwissUltra 3. nap
Harmadik napjába lépett a swissultra, vagyis a tízszeres Ironman verseny Svájcban. Támogatottunk Károly Mindum a 8. helyen 650 km-nél tart a kerékpározásban. Tegnap hajnalban aludt 4 órát, majd utána egész nap tekert 3 kisebb megállással, és ma éjjel megengedett magának egy újabb 4 órás pihenőt. Emberfeletti a teljesítménye... :) Karcsi bioenergiáját a Science in Sport termékeink biztosítják.

Bővebben »
blog
Tour de Hongrie 3. szakasz

A Tour de Hongrie 3. szakaszát teljesítette ma a mezőny Cegléd és Hajdúszoboszló között. A 208 km-es etapot követően sprint befutó volt, ahol a Kőbánya Cycling Team kerekese Ahmed Amine Galdoune harmadikként ért célba. Gratulálunk neki, örülünk, hogy a Science in Sport termékeink segítségére vannak.Bővebben »
blog
SwissUltra - túl az úszáson
A Tízszeres Ironman, vagyis a swissultra versenyen az indulók már túl vannak a 38 km-es úszáson. Támogatottunk Károly Mindum 6. helyen jött ki a vízből 19 óra 25 perces idővel. Rövid átöltözés és pihenő után megkezdte az 1800 km-es kerékpározást, mely egy 9 km-es körpályán zajlik, és most a 29. körben, vagyis 260 km-nél tart. Karcsi jó tempóban, közel 30 km/h-s sebességgel halad, és továbbra is a 6. helyen száguld. Táplálkozását az általunk forgalmazott Science in Sport termékekkel, azok közül is leginkább a SiS energia szeletekkel és Izotóniás italainkkal oldja meg.

Bővebben »
blog
Elrajtolt a SwissUltra
Ma este 6 órakor Svájcban elrajtolt a tízszeres Ironman verseny - a swissultra, a mezőnyben 3 magyar versenyzővel: Károly Mindum, Pötör Zoltán és Szabó Zoltán. 38 Km úszással kezdtek, jelenleg a 10. kilométernél tartanak, valamikor csütörtökön délelőtt kezdik meg az 1800 km-es bringázást, majd ezt követően jön a 422 km-es futás... Leírni is nehéz, nemhogy végig csinálni. Karcsi a Science in Sport termékeinkkel gyűri a távot, reméljük, hogy végig nagy segítségére lesz az energia utánpótlásban.  Az eredményekről folyamatosan beszámolunk, de nyomon is követhetőek a https://my3.raceresult.com/103409/results?&lang=hu#1_B28774 oldalon. 

Bővebben »
blog
Tour de Hongrie - Lóki Bence a legjobb magyar

A Tour de Hongrie nyitószakaszán a Kőbánya Cycling Team kerekese Lóki Bence lett a legjobb magyar bringás. Gratulálunk neki, és büszkék vagyunk arra, hogy Ő és Csapata a Science in Sport termékeinkkel készül, és éri el sikereit.Bővebben »
blog
SwissUltra 2018
Elindult a Svájci Tízszeres(!!) Ironman versenyre - a swissultra-ra támogatottunk Mindum Károly. Rajt augusztus 15-én. Először 38 km-t úsznak, majd 1.800 km-t kerékpároznak, végül lefutnak 10 maratont, vagyis 422 km-t. Ehhez rengeteg erőre, kitartásra van szükség. Karcsit elláttuk rengeteg Science in Sport energia szelettel, Isotonic energia zselével, elektrolit italporokkal, és a regenerálódáshoz Whey20 fehérje zselékkel. A verseny részletei a https://www.swissultra.ch/english-1/competitions/deca-continuous/ oldalon olvashatóak, az eredményekről folyamatosan beszámolunk!

Bővebben »
blog
UCI-pontok a Székely Körversenyről
Alberto Marengo révén UCI-pontokat sikerült elhoznia a Kőbánya Cycling Team-nek a múlt héten zajló Székely Körversenyről, ami mindenképpen biztató előjel a kedden kezdődő Tour de Hongrie előtt.  

Az augusztus 7. és 11. között zajló versenyen Alberto mindig az első bolyok valamelyikében érkezett, legjobb eredményét a harmadik szakaszon érte el, amikor 5. lett a 190 kilométeres táv végén, összetettben pedig bekerült a top10-be. Másnap, a délelőtti időfutamon is top10-ben zárt, így szombat délután már a hetedik helyről várhatta az utolsó szakaszt. Sikerült is megtartani a jó helyezést, ami a végén 5 UCI-pontot ért olasz versenyzőnk és a csapat számára.

  Büszkék vagyunk rá, hogy a Kőbánya Cycling Team is a Science in Sport termékeinket használja a felkészülés, és verseny időszakban is.

Bővebben »
blog
Underworld Kupa - Sylvester Balázs győzelem

Támogatottunk, Sylvester Balázs beszámolója az idei Underworld Kupáról:

  "Boldog vagyok, hogy idén is sikerült megszerezni a győzelmet a futamomban, ahogy tavaly is. A verseny elejétől vezettem, a végére szép előnyre tettem szert."   Gratulálunk Balázs, örülünk, hogy a Science in Sport termékeinkkel eredményesen versenyzel!

Bővebben »
blog
Tour de France győzelem

A Team Sky fantasztikus teljesítményt nyújtva, újra győztest jegyzett egy 3 hetes verseny után, a versenyben vezető Geraint Thomas Párizsban célba ért. Az egymás után a tavalyi Tourt, Vueltat, majd az idei Girot megnyerő Chris Froome a dobogó 3. fokára fog tudni felállni. Fantasztikus teljesítmény mindkettejüktől, melyben segítségükre van a Science in Sport termékcsalád.Bővebben »
blog
Mountain Bike EB.

Nagyon szurkolunk támogatott versenyzőnknek Sylvester Balázsnak, aki vasárnap Grazban, Mountain Bike Európa Bajnokságon indul. Balázs idén már a Science in Sport termékeinkkel készül, és versenyez.

Legyél Te is olyan, mint Balázs, használj Te is SiS terméket! Bővebben »
blog
Sportolás közben se szemetelj!

Egyre többen használtok zseléket kültéri sportolás közben, így sok helyen lehet látni az utak szélén, erdőkben eldobott, kiürült tasakokat. A Science in Sport világszinten kampányt indított, melynek mottója, hogy ha nem szemetelsz otthon a lakásodban, akkor a természetben se tedd.
Kérünk, hogy a kedvenc SiS zseléid, szeleteid kiürült csomagolását dugd zsebre, és a következő kukába, vagy otthon dobd ki! 
Köszönjük a SiS család nevében!Bővebben »
blog
Tízszeres Ironman verseny
Vajon hol lehet az emberi teljesítő képesség határa? Egy félmaratonra, vagy egy maratonra azt mondjuk, hogy szép teljesítmény. Egy Ironman verseny, ahol majd' 4 km úszás, 180 km kerékpározás (mely majdnem egy teljes Balatonkörnyi távolság), majd egy maraton futás (42,2 km) vár a versenyzőkre, már igazi küzdelem. De hogy ezt egyfolytában, tízszeres mennyiségben, kb. 10 nap alatt, az már tényleg ember feletti. Megkezdődött a visszaszámlálás. Alig több, mint 3 hét van a Swissultra rajtjáig, ahol 38 km úszás, 1800 km kerékpározás, majd 422 km futás vár az indulókra, köztük a támogatottunkra - Mindum Károly-ra. Karcsit elláttunk minden jóval, mely csak a Science in Sport választékunkban megtalálható. A 10 nap alatt 200 db SiS Go Energia szelet, 30 db SiS Go Energia gél, sok doboz SiS Go Electrolyte sportital por lesz a tápláléka, a pihenő időkben pedig SiS Whey20 fehérje zseléink fogják segíteni a regenerációjában. A [...]

Bővebben »