KOSÁR (0)
Blog archívum
A regenerálás fontossága


Egy kimerítő edzés után nincs is jobb, mint a földön elnyúlni, és közben a Science in Sport Rego Rapid Recovery italt szürcsölni. Választhatod a népszerű csokis, vaníliás, vagy a gyümölcsösök közül a friss eper, vagy krémes banán ízben.

Miért is ajánljuk? Gyorsan emészthető FEHÉRJÉKET tartalmaz az izmok építéshez, a SZÉNHIDRÁTOK feltöltik a kiürült energia raktárakat, az ELECTROLYTOK segítenek az izzadság által elvesztett sók pótlásában, a VITAMINOK pedig biztosítják a szervezet védekező képességének megtatását.

Ugye milyen sok mindenben támogatja a szervezeted? Ez mind benne van a SiS Rego termékeinkben!

Az izomzatnak a regenerációhoz fehérjére van szüksége. A SiS Rego protein por optimális keveréke a fehérjéknek, szénhidrátoknak, elektrolitoknak és ásványi anyagoknak.

Használata edzés, verseny után ajánlott, segíti az izmokat a regenerációban és újjáépítésben.

A SiS Rego Rapid Recovery italpor tartalmaz szénhidrátot (23 g), fehérjét (20 g),elektrolitokat vitaminokkal és ásványi anyagokkal.

SiS REGO Rapid Recovery előnyei:

A szénhidrát a szervezet fő üzemanyaga közepesen magas intenzitású edzések alatt. Edzések vagy versenyek során a testünk óránként 60 gr. szénhidrátot képes felvenni, ami azt jelenti, hogy a megterhelés alatt a szervezet szükséglete felülmúlja a tárolt mennyiséget. Ezt a hiányt folyamatos szénhidrát bevitellel pótolni kell, így lehet folyamatosan jó teljesítményt nyújtani.

SiS REGO gyors felszívódású termék tartalmaz szójafehérjét, amely egy teljes aminosav-profil, benne 2 gr. leucinnel, mely támogatja az izomfehérje szintézist és újjáépítést. Leucin egy aminosav, amely bekapcsolja a jelátviteli az izom-fehérje szintézisben, felerősítve annak hatását.

« Vissza