Főoldal
Webshop
Blog
Science In Sport
Gatorade
ÁSZF
Elérhetőség
KOSÁR (0)
Blog archívum
Szederkényi Ultramaraton 2019


Amikor a hóhért akasztják (azaz a forgalmazó is beszáll a versenybe)... 
Szombaton elindultam a Szederkény - Bóly 100 km-es szupermaraton 47 km-es számában. Élesben teszteltem a termékeinket, és elmondhatom, hogy szuperül támogatják a teljesítményt!!! 
A távra 4 Science in Sport Electrolyte zselét, 1 Proteines energia szeletet, és kulacsban SiS izo italt vittem. A zseléket egyenletesen elosztva 10 kilométerenként ettem, azok tényleg gyorsan szívódnak fel, így folyamatosan tolják az energiát. Az ízük is kiváló, nem émelyítenek, a Sós-karamell kifejezetten tetszik az édesek mellett. Híg állaguk miatt könnyű lenyelni őket, és még vizet sem kell hozzájuk inni.
A táv nagy részében egyedül futottam, végig láttam magam előtt a versenyben vezető, 100 km-en indulót, akit az utolsó 8 km-en utolértem. Mondtam neki, hogy nekem még 1,5 km van a maraton távig, ami egyéni csúcsnak néz ki, ezért megyek tovább saját tempóban, de a 42,2 km után bevárom. Így is lett, 4:14:30 lett a maratoni részidő, ami a több mint 200 méteres szintkülönbség miatt nekem jónak mondható. Aztán az utolsó 5 km-t már együtt, beszélgetve tettük meg. Ő megnyerte a 100, én meg a 47 km-t. 
Most már még hitelesebben tudom promótálni a termékeinket!
 
« Vissza