KOSÁR (0)
Blog archívum

Whey20 Fehérje zseléMiért oly különlegesek a WHEY20 fehérje zselék?
 
A WHEY20 egy kiváló minőségű tejsavófehérje-hidrolizátum innovatív formában.
Alacsony a szénhidrát és a zsír, míg magas a fehérje (20 g) tartalma. 6 - 7 g BCAA-t tartalmaz adagonként, hozzájárulva a sovány izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához. Készen áll arra, hogy a táskádban magaddal vidd bárhova, és nincs szükség shaker-re, vízre és hűtésre!!!
 
Milyen az íze?
A WHEY20 tejtermék-alapú fehérje, ezért frissítő joghurtként hat. Citrom, Eper, Karamel és Narancsos-csokoládé ízben kapható.
 
Ez azt jelenti, hogy nem kell a hűtőben tartani?
Nem kell hűteni, mivel pasztőrözött, így szoba hőmérsékleten tárolható.
 
Miért pont ezt vásárold meg?
A tejsavó fehérjének nagyon gyors a felszívódása a gyomorban, és ez mellett nagyon magas a BCAA-tartalma. A BCAA-k a sovány izomtömeg fenntartásához nélkülözhetetlenek. A WHEY20 tesztelése az Informed Sport tiltott anyagokkal kapcsolatos program keretében történik, a Science in Sport tápanyag-termékkel együtt. 
 
Hogyan fogyaszthatod?
Csak tépd le a tubus tetejét és máris készen áll a fogyasztásra. A termék bontása után könnyen kinyomható a csomagolásból, fogyasztása praktikus.
 
Mikor kell elfogyasztani?
A WHEY20 nagyon kényelmes, így bármikor használhatja, amikor csak szüksége van minőségi fehérjére. A WHEY20-at maximum 30 perccel az edzés befejezése után javasolt meginni a pozitív fehérjeegyensúly indukálására és az izmok újjáépítésére, helyreállítására.
 
Mindenki számára fogyasztható?
Minden tejsavó-protein tejből származik, ezért sajnálatos módon, ha laktóz intoleráns vagy, akkor ez a termék nem alkalmas Neked. Viszont Búza és gluténmentes, ezért vegetáriánusok fogyaszthatják.
 
Ugyanaz, mint a tejsavófehérje por?
Használata ugyanolyan előnyökkel jár, mint a tejsavóproteineké, de nincs szükség edzés után porból keverni, nem kell hozzá víz sem. Kevesebb kalóriát tartalmaz, mint az átlag fehérje porok, továbbá több sovány fehérjeforrást biztosít.
 
Miben más a többi fehérje-gél termékhez képest, mi a különbség ezek és a WHEY20 között?
A WHEY20 a tejsavófehérjéből előállított fehérje gél. Abban egyedüli, hogy a piacon lévő összes többi fehérjegél termék a kollagént mint fehérjeforrást használja, amely állati vagy halbőrből származik. A tejsavóprotein mint fehérjeforrás használata az ízét és aminosavprofilját jobbá teszi a kollagén termékekhez képest. A tejsavó alapú fehérjék természetesen magasak a leucin, az izoleucin és a valin elágazó láncú aminosavakban, amelyek nélkülözhetetlen építőelemek a sovány izomtömeg növekedéséhez és fejlődéséhez. A leucin kulcsfontosságú BCAA, amely ismert, hogy "kapcsoló"-ként hat az izomfehérje-szintézishez.
« Vissza