KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Happy New Year
Sportsikerekben gazdag boldog új évet kívánunk! Köszönjük, hogy velünk voltatok 2014-ben, várunk Titeket 2015-ben is! Üdvözlettel: a Sportital Kft. csapata We wish you Happy New Year with success in the sports! Thank you for following us in 2014, and we expect you in 2015 too. Sincerely, Team of the Sports Drinks Ltd.

Bővebben »
blog
Very useful sports equipment...
Egy nagyon hasznos sporteszköz mára... Jó bringázást! When the snow falls, we propose a very useful sports equipment... Have a good biking! :)

Bővebben »
blog
The upcoming 50th anniversary
Szinte hihetetlen, de közelít az 50 (!!!) éves évforduló. A világ első izotóniás italát 1965 nyarán az Egyesült Államokbeli Floridában dr. Robert Cade és dr. Dana Shires az amerikai University of Florida-n (Florida Egyetem) fejlesztette ki, és az egyetem amerikai focicsapatáról, a Gators-ról nevezték el. Céljuk egy olyan termék megalkotása volt, mely biztosítja a folyadék és ásványi só utánpótlást, azaz a hidratációt, és ezen felül energiát is biztosít a benne levő szénhidrátok által. A Gatorade azóta is az NFL (amerikai foci) hivatalos sportitala. A közelgő évforduló felvezetésére készült a film, nézzétek meg. Azon sportolók szerepelnek benne, akiket a Gatorade segített minél jobb teljesítmény elérésére. Náluk már bizonyítottak termékeink. És Nálatok? In early summer of 1965, a University of Florida assistant coach sat down with a team of university physicians and asked them to determine why so many of his players [...]

Bővebben »
blog
Gatorade Prime Energy Chews
Egy újabb újdonsággal ismerkedhettek meg: Energy Chews, azaz Energia rágótabletta. Az energia zselék családjához tartozik. Csomagolása, és ezáltal fogyasztása egyszerű, hiszen olyan, mint egy cukorka. Használata edzés előtt és alatt javasolt. Célja a szénhidrát raktárak gyors feltöltése. Felszívódása 10 perc, így akár rajt előtt is el lehet szopogatni. A jól feltöltött szénhidrát raktárak biztosítják a kiemelkedő teljesítményt! Összetevők: Egy adag (6 db cukor) tartalmaz: Energia tartalom - 100 cal. Zsír - 0 g Nátrium - 90 mg Kálium - 30 mg Szénhidrát - 24 g, ebből Cukor - 16 g Próbáljátok ki ezt a termékünket is, megrendelhető a webáruházunkban. Gatorade Prime Energy Chews are a pre-game fuel in a convenient form. They are designed to be used shortly before training or competition to provide a concentrated blend of carbohydrates to fuel athlete performance. Nutrition Facts: Serving Size: 6 Chews [30G] Amount per Serving: [...]

Bővebben »
blog
Merry Christmas - Boldog Karácsonyt!
Boldog Karácsonyt Kívánunk! We wish you Merry Christmas!  

Bővebben »
blog
Reduced carbohydrate isotonic sports drink powder
Egy igazi újdonságot mutatunk be Nektek: Szénhidrát csökkentett izotóniás sportital port - Szőlő ízben! Szénhidrát tartalma csak 1/3-a a többi izotóniás italhoz viszonyítottan. Nemrég még mi is azt mondtuk, hogy ilyen nem is létezik... De mégis van, sőt már rendelhető is. Kinek ajánljuk? - cukor érzékeny sportolóknak, akiknek edzés, vagy verseny közben ugyan olyan fontos a folyadék, illetve ásványi só pótlás, de cukrot csak mérsékelten fogyaszthatnak. - testsúly csökkentőknek - fitness sportágat űzőknek - ... stb. A felhasználási köre szinte határtalan... 1 adag (12 gr por - 1 evőkanál) 1/2 liter izotóniás ital előállításához elegendő.   Összetevők: Kalória - 47 cal. Zsír - 0 g Nátrium - 200 mg Kálium - 60 mg Szénhidrát - 11 gr (ebből 9 gr cukor) 1 csomagból 22,7 liter izotóniás ital keverhető ki, ára 7.300 Ft, azaz a 1/2 literre vetítve csak 160 Ft!!! Megrendelhető webáruházunkban! Próbáljátok [...]

Bővebben »
blog
New products
Örömmel értesítünk Benneteket, hogy mától teljesen új Gatorade termékekkel állunk rendelkezésetekre. Az új palettánkon megtalálhatóak a legkeresettebb izotóniás sportital poraink, azonban ezek új csomagolásban, és bővített íz választékkal rendelhetőek. A klasszikus Citrom és Narancs mellett bevezetjük az itthon Jégmálna néven szereplő kék színű italport is. Újdonság a Szőlő ízű szénhidrát csökkentett izotóniás porunk, melynek cukor tartalma fele a megszokott termékekhez képest, így azok is fogyaszthatják, akiknél szempont a bevitt cukor mennyisége. Magyarországon először itt kapható az Energy Chews, mely edzés, vagy verseny előtt és alatt biztosítja a szénhidrát feltöltést. A porainkhoz kiegészítőket is kínálunk: kulacsokat, kulacstartókat, és keverő edényeket. Az NFL, NHL és NBA sztárjai is ilyent használnak! Az új termékeink megrendelhetőek itt a webáruházunkban Reméljük, örültök az [...]

Bővebben »
blog
Only one more day...

Már csak 1 nap, és minden kiderül... Várjátok? :) There is only one day, and all it turns out ... Wait it? :)

Bővebben »
blog
The big announcement...
Sziasztok! Termékeinkkel kapcsolatban bejelentésre készülünk. 3 nap múlva, hétfőn lehull a lepel! Kíváncsiak vagytok? :)         Hey! We are preparing for notification about our products. Three days later, on Monday will be the announcement! Are you curious? :)

Bővebben »
blog
Crossfit training with child
A gyermek sosem lehet akadálya az edzésnek, csak ügyesen kell szervezni... :) The child will never be an obstacle to the training, only to be organized skillfully ... :)

Bővebben »
blog
Stretching
Már túl vagytok a napi edzésen? Az esős, nyirkos, kinti időből jól esik bemenni a lakásba, és ott átöltözve, száraz ruhában, melegben, ne feledkezzetek meg a nyújtásról sem! Egészségetekre!   Are you already finished the daily training? After the rainy, humid, outdoor time it feels good to go into the house. Do not forget the stretching either! Cheers!

Bővebben »
blog
Running on the icy road
Lehetnek jegesek az utak, gyűlhetnek az esőfelhők, az igazi futók ilyenkor is úton vannak a céljaik felé! There may be icy roads, will accrue to the rain clouds, the real runners are on their way to the goal!

Bővebben »