KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
UEFA Youth League
A Puskás Akadémia U19-es csapata a korosztályos bajnoki címével kivívta az indulás jogát Európa legnívósabb utánpótlás klubsorozatában, az UEFA Youth League-ben. A svájci sorsolást követően 32 csapat között a ciprusi APOEL-t kapták a mieink. A kinti értékes 3-3-at követően 9-3-as összesítéssel, magabiztosan jutottak a legjobb 16 közé. A folytatásban a skót Celtic, és egy hazai 1-0-ás győzelem következett. A visszavágón a Celtic felülkerekedett rajtunk, és 3-0-ás győzelemmel kivívta a bajnoki ág legjobb nyolc csapata közé jutást. U19-es labdarúgóink így is elérték azt, amit magyar utánpótlás csapatnak még nem sikerült, bekerültek az UEFA Youth League-be, ahol sikerült meglepetést okozniuk. Szép volt fiúk! A Puskás Akadémia csapatai a Gatorade termékeinkkel érik el sikereiket, büszkék vagyunk rájuk! The Puskás Academy U19 team at the age group championship titles won right to start Europe's most prestigious [...]

Bővebben »
blog
Kimerítő edzés - Exhausting workout
Kimerítő volt az edzés? Gatorade! It was exhausting workout? Gatorade!

Bővebben »
blog
Kecskeméti röplabda utánpótlás - Kecskemét's junior volleyball team
A Kecskeméti röplabda utánpótlás csapata is a Gatorade-t választotta izotóniás sportitalként, a termékeinket már be is vetették legutóbbi tornájukon. Sok sikert kívánunk Nekik is! The Kecskemét's junior volleyball team has been chosen the Gatorade isotonic sports drink as the official products, and already have been sown at last tournament. We wish them good luck too!

Bővebben »
blog
Egis Körmend
          Újabb csapat csatlakozott a Gatorade termékekkel készülők népes táborába, az Egis-Körmend férfi kosárcsapata is minket választott. A mai mérkőzésen, ahol debütáltak a termékeink, a Vasiak 77-66-ra legyőzték a Belga Belfius Mons-Hainaut csapatát. Gratulálunk a győzelmükhöz! Another team has joined the Gatorade users, the Egis Körmend basketball man team is chosen us. In today's game, which debuted in our products, Körmend was defeated 77-66 the Belfius Mons-Hainaut's team. Congratulations to the victory!

Bővebben »
blog
Világkupa / World Cup - Toronto
A hétvégi Short Track világkupán Torontóban nagyon jól szerepeltek a magyar gyorskorisok. Liu Shaolin Sándor a második, Knoch Viktor pedig a harmadik helyen végzett 500 méteren a rövid pályás gyorskorcsolyázók torontói világkupa-versenyének vasárnapi napján. Sanyi a Gatorade termékeinkkel készül a versenyekre. The weekend's World Cup in Toronto competed very well the Hungarian short-track speed-skaters. Sandor Liu Shaolin finished second, and Viktor Knoch third in 500 meters the short-track speed-skating World Cup competition in Toronto. Sandor use our Gatorade products.

Bővebben »
blog
Fehérvár AV19 Csíkszeredán - Fehérvár AV19 team in Miercurea Ciuc
A Fehérvár AV19 MOL ligás jégkorong csapata Csíkszeredán vendégszerepelt, és a házigazdák felett 8-3-as győzelmet aratott. Büszkék vagyunk rájuk, örülünk, hogy Gatorade termékeinkkel mi is hozzájárulhatunk az Ő sikereikhez! The Fehérvár AV19 Hockey MOL League team guest appearances in Miercurea Ciuc, and over the host's 8-3 victory. We are proud of them, we are glad that we can contribute to his successes with our Gatorade products!

Bővebben »
blog
Folyadék utánpótlás - Liquid replenishment
Még a vízben is szükség van a folyamatos folyadék utánpótlásra! Even in the water also need the continuous liquid replenishment!

Bővebben »
blog
Gatorade cooler
A Ti Csapatotok is fel van már szerelve Gatorade hordóval? Egyre többen rendelik, és élvezik a bekevert italainkat a pályák szélén! Is your team also already equipped with Gatorade coolers? More and more team are order it, and enjoy the mixed drinks on the edge of the tracks!

Bővebben »