KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Vasi El Clasico

A Vas megyei El Clasico-n a Körmend magabiztos (92 - 81) győzelmet aratott a Falco felett, ezzel őrzi második helyét a bajnokságban.
A Körmend csapata is a Gatorade és SiS termékeinkkel éri el sikereit, sőt most már a csarnokban, a meccs alatt a kivetítőkön is láthatóak a reklámjaink - ahogy ezen a képen is. Bővebben »
blog
Fittbike Spinning Maraton 2017

Fittbike Spinning maraton idén is hagyományosan Gatorade és SiS frissítéssel.
Te is bírnál 4 órát a nyeregben tölteni?Bővebben »
blog
Melyik SiS zselét mikor ajánlott fogyasztani?
A Science in Sport energia zselék közül melyiket, mikor fogyasszuk?   Egy áttekintést szeretnénk adni a különböző típusú SiS energia zseléinkről, hogy melyiket mikor a legjobb használni. A SiS GO izotóniás energia zselé volt a világ első izotóniás zseléje, mely könnyen emészthető, ezáltal gyors szénhidrát ellátást biztosít az izmok számára az edzés, verseny alatt. Felszívódásukhoz nem kell plusz folyadék bevitel, mivel már oldott formátumban van a zselé, ezáltal könnyű lenyelni is. A szénhidrát raktárak edzés közbeni kiürülése az egyik fő oka a fáradtságnak. Az edzés, vagy verseny közben a szervezetbe bevitt szénhidrát közismerten javítja a teljesítményt, és késlelteti a fáradtságot. Az izotóniás formula lehetővé teszi, hogy a zselé gyorsan szívódjon fel a gyomorból. A SiS GO izotóniás energia zselék nagyon praktikusak, könnyen nyithatóak még menet közben is. Amikor több fajta [...]

Bővebben »