KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Bárdosi Sándor Kick-box győzelme

Bárdosi Sándor a Szombathelyi Controll SE Kick-Box versenyzője Ausztriában mérkőzött Patrik Kalcher és Alex Stracanek 10 menetes WAKO Profi interkontinentális full-contact címmérkőzésének gáláján, ahol 2:1-es pontozással legyőzte osztrák ellenfelét Valentin Kassarnig-t 79 kg light-contactban. 
Sándor felkészülését támogatjuk az általunk forgalmazott Science in Sport - SiS termékekkel.
Szép volt Sanyi!Bővebben »
blog
Kőbánya Cycling Team UCI kontinantális besorolása

Óriási lépést tehet a Kőbánya Cycling Team a nemzetközi országúti kerékpáros elit felé. Kérelmezte az UCI Kontinentális besorolást, mellyel lehetőségük lesz nagyon rangos versenyeken való indulásra.
Szorítunk Nekik, hogy a tervük sikerüljön.
A Kőbánya Cycling Team bringásainak "bio üzemanyaga" a versenyeken és edzéseken a Science in Sport - SiS professzionális táplálékkiegészítői. Előszeretettel fogyasztják a SiS Electrolyte izotóniás sportital porainkat, energia zseléinket és szeleteinket.

Nekik bevált! Te is kipróbálnád?Bővebben »
blog
Chris Froome a Vuelta 2017-es győztese

Történelmi tettet hajtott végre Chris Froome, a Team Sky kerekese. A Tour de France után megnyerte a soron következő 3 hetes versenyt, a La Vuelta-t is.
Fantasztikus teljesítményében fontos szerepe van a Science in Sport (SiS) professzionális táplálékkiegészítő termékeknek, közöttük is a SiS Go Electrolyte izotóniás italoknak és energia zseléknek, továbbá az etapok utáni SiS Rego, és Overnight regeneráló anyagoknak.
Kell ennél több bizonyíték? Próbáld ki Te is! 
Rendeld meg itt!Bővebben »
blog
Vuelta időfutam

Chris Froome a Team Sky bringása a mai időfutamon aratott győzelmével már majdnem 2 perc előnnyel vezet a Vuelta összetett sorrendjében.
Minden napos csúcsterhelést követően gyorsan tud regenerálódni, melyben segítségére vannak a Science in Sport profi táplálékkiegészítő termékek.
Te is kipróbálnád?Bővebben »