KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Alapozó időszak

Készen állsz a hétvégi hosszabb edzésre? Ne felejtsd otthon a Science in Sport hydro gélt, mely az évszak kihívásának megfelelően Immune erősítő formulában is kapható.Bővebben »
blog
Sikeres olimpiai kvalifikáció

Nagyszerűen szerepelt a Magyar Rövidpályás gyorskorcsolya válogatott a 4 állomásból álló Világkupa sorozaton, mely az olimpiai kvótákért zajlott.
A maximális célkitűzést teljesítették sportolóink, akik 10 fővel indulnak a februári dél-koreai Phjongcshangban megrendezendő Téli Olimpián. A lányok 2 - 2, a fiúk 3 - 3 indulási jogot szereztek az egyéni számokban, és mindkét csapatunk indulhat a váltó versenyen is!
Büszkék vagyunk a teljesítményükre, mivel ők is a Science in Sport termékeinkkel készülnek a versenyekre.Bővebben »
blog
Black Friday 2017

A tavalyi nagyon sikeres BLACK FRIDAY után itt az idei! 
November 17-től 19-ig (péntektől vasárnapig) 3 napon keresztül 20% - 30%-os kedvezménnyel rendelheted meg kedvenc Science in Sport (SiS) termékeidet. 
A termékeink szavatossági idejei hosszúak, töltsd fel már most a készleteidet a jövő évre!
Az akció a megjelölt termékekre vonatkozik!Bővebben »
blog
Világkupa siker

A Phjongcshang-i Téli Olimpiára készülő Magyar Short-Track válogatott jól szerepelt a hétvégi Sanghaj-i kvalifikációs világkupa versenyen. Az 1.000 méteres döntőben Sanyi ezüst, Ádó bronz érmet szerzett. A női és férfi váltó is értékes pontokat gyűjtött, egyre közelebb vannak az indulási jog kivívásához. Szorítunk Nekik, hogy a következő versenyen Szöulban kivívják a maximális olimpiai kvótát.

A gyorskorisok is a professzionális Science in Sport termékeinkkel készülnek a versenyekre. 
Neki bevált! Te is kipróbálnád?Bővebben »
blog
New York marathon

A New York maratonnak ma fantasztikus napsütésben, igazi futóidőben közel 50 ezren vágtak neki. A férfiaknál Kenyai, a hölgyeknél hazai siker született.
A meleg miatt rengeteg izotóniás sportital fogyott. Természetesen a világon egyik legismertebb, és már több, mint 50 éve forgalmazott Gatorade volt a hivatalos hydratáló.Bővebben »