KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Tesztelés alatt a SiS zselék

Múlt heti játékunk ajándékai megérkeztek a nyertesekhez, akik közül Vock Mátyás kerékpáron, Balogh Péter pedig terepfutáson meg is kezdte a tesztelését a Science in Sport Go Isotonic zseléknek.Bővebben »
blog
Kőbánya Cycling Team útra kész
Startra kész a Kőbánya Cycling Team csapata a Csehországi V4 Grand Prix-n. És természetesen mi más is lapulna a zsebekben és a kulacsokban, mint a professzionális Science in Sport termékek.

Bővebben »
blog
A Team Sky újabb 2 évre kötelezte el magát
A Profik is Science in Sport termékeket használnak. A Team Sky újabb 2 évre kötelezte el magát a SiS termékek mellett. Versenyek alatt Electrolyte italokat és hydrogéleket, utána a regenerálódás elősegítésére Whey20 protein zseléket és fehérje készítményeket használnak.  

Bővebben »
blog
A Team Dimension Data for Qhubeka is SiS termékeket használ
Egy újabb csapatról derült ki, hogy Science in Sport termékeket használ. Ezúttal a Team Dimension Data for Qhubeka buszánál készültek a képek a hétvégi Amstel Gold Race-en. :) Múlt héten Peter Sagan-ról találtunk fotót, amikor a SiS Go Electrolyte zselét nyújtották neki a csapat autóból. És nem lenne teljes a felsorolás a Team Sky nélkül.

Bővebben »
blog
Ultra trail verseny az Isztrián
Támogatottunk Bakonyi András sikerrel teljesítette a múlt hétvégén a Horvátországi Isztrián rendezett 100 miles of Istria 67 km-es Ultratrail versenyt.  A futam alatt végig a Science in Sport termékeinkkel frissített.

Bővebben »
blog
Peter Sagan-nak SiS energia zselét nyújtottak a BORA csapat kocsiból

Egy nagyon izgalmas pillanatot kaptunk el a Paris-Roubaix versenyen, mikor a BORA-Hangsrohe csapatának autójából a jelenlegi világbajnoknak, és a verseny győztesének SiS energia zselét nyújtanak. Ez azért érdekes, mert a csapat hivatalos táplálékkiegészítő márkája a High5. Ezek szerint Peter Sagan előnyben részesíti a Science in Sport energia zselé termékeket?Bővebben »
blog
Az Erste Liga Jégkorong Bajnokság győztese 2018-ban a MAC

Gratulálunk a MAC Budapest felnőtt jégkorong csapatnak, akik az Erste liga döntőjének 5. mérkőzését is megnyerve a Bajnoki címet hódította el a DVTK Jegesmedvéktől.

A MAC is az általunk forgalmazott Gatorade sportital porainkat használja, hogy a játékosaik mindig hydratáltak legyenek.Bővebben »