KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Chris Froome garderobe-ja

A kerékpársport legértékesebb garderobe-ja. Bemutatja Chris Froome a Team Sky színeiben. Bővebben »
blog
Froome nyerte a Giro d'Italia-t
Történelmi 3 hét zárult a bringa sportban. Chris Froome a Team Sky kerekese immáron mindhárom legendás 3 hetes versenynek a címvédője. A Le Tour de France, és a Vuelta a España után a 101. Giro d'Italia-n sem talált legyőzőre. A sikerekben hatalmas szerepe van a tudományos sporttáplálkozásnak. A csapata évek óta a Science in Sport termékeket, köztük a SiS Go Electrolyte zseléket és izotóniás italokat, valamint a fehérje készítményeket használja. Ne feledd, a SiS termékek hazai forgalmazója a www.sportital.com

Bővebben »
blog
Froome megőrízte a rózsaszínt az utolsó előtti szakaszon
Fantasztikus volt ma is Chris Froome a Team Sky kerekese, aki visszavágott minden támadást a Giro d'Italia utolsó kemény szakaszán, és ahogy az lenni szokott a 3 hetes versenyeken, az utolsó etapon vssárnap már nem támadják a versenyben vezetőt. Így szinte biztos a mesterhármas teljesítmény, vagyis egymás után a Tour, majd a Vuelta után nem talál legyőzőre az Olasz körön sem. :)   Ehhez a teljesítményhez szüksége van a Professzionális Science in Sport termékekre is.   Ne feledjétek, ha SiS, akkor www.sportital.com

Bővebben »
blog
Gemenc Nagydíj 2018
Javában zajlik a Gemenc Nagydíj Szekszárdon, ahol a mezőnyben keményen harcol a Kőbánya Cycling Team csapata. A srácok bio üzemanyaga az általunk forgalmazott Science in Sport termékcsalád, melynek a hazai forgalmazója a www.sportital.com

Bővebben »
blog
Chris Froome rózsaszínben a Giro-n!
A Giro d'Italia királyetapján Chris Froome 80 km-el a cél előtt támadott, leszakított magáról mindenkit, és meg sem állt a célig. A Team Sky bringása az utolsó szakasz előtt átvette a rózsaszín trikót! :)  A szenzációs teljesítményben szerepe van a Science in Sport termékeknek, melyeket ők is használnak.

Bővebben »
blog
Ha kell egy kis energia...
Beindult a szezon, folyamatosan csomagoljuk az ehhez hasonló mennyiségű zseléket, szeleteket. :) Ennyi energiával már a Monte Zoncolan is leküzdhető, ahogy azt tette a Team Sky és Chris Froome is.   Ha Neked is extra energiára van szükséged, akkor keresd nálunk a SiS termékeket! 

Bővebben »
blog
Újabb versenyzőt támogatunk
Tovább bővült azon sportolók köre, akikben látunk lehetőséget nagyszerű eredmények elérésében. Ezúttal egy ifjú tehetséget kezdtünk el támogatni, aki még csak 18 éves, és kezdi bontogatni szárnyait a mountain bike szakágban.   Balázs Sylvester nyilatkozata: Örömmel jelentem be, hogy az idei szezonban a Science in Sport termékeit használhatom, hogy friss maradjak a versenyeken, edzéseken. Egy ideje már tesztelem is őket, múlt hétvégén a Monte Zoncolan megmászásában segített (kellett is

Bővebben »
blog
Balti Körversenyen a Kőbánya Cycling

A 4. etappal folytatódik a Balti körverseny, a mezőnyben a Kőbánya Cycling Team csapatával. A több napos versenyeken a terhelés növekszik, a versenyzők egyre fáradtabbak, így különös jelentősége van a professzionális táplálkozásnak. Sok World Tour csapat mellett a Kőbánya Cycling Team is a SiS termékeket választotta bio üzemanyagának.Bővebben »
blog
Ultra Trail Vipava Valley
Egy újabb jó hír a támogatottaink közül: Múlt hétvégén rendezték Szlovéniában az Ultra Trail Vipava Valley - 106 km-es versenyt, ahol a magyar csapat tagja volt támogatottunk András Bakonyi is. Brutális, 5500 méteres szintkülönbséget küzdöttek le, és végül harmadik helyen értek célba. Gratulálunk a fantasztikus teljesítményhez, örülünk, hogy a Science in Sport termékeink ismét jól vizsgáztak éles körülmények között is!  

Bővebben »
blog
UltraBalaton 2018
A hétvégi NN Ultrabalaton versenyen indult korábbi játékunk egyik nyertese Kriszta Vincze, aki egy 4 tagú női váltó tagjaként darálta a kilométereket, és csapata a 10. helyen ért célba. Az út során a Science in Sport Isotonic energia zseléinkkel és sportitalainkkal frissítettek. Gratulálunk az eredményükhöz, örülünk, hogy segíthettünk termékeinkkel.

Bővebben »
blog
V4 Bringa verseny

Ma rendezik a V4 Kerékpárverseny-t Budapest és Pannonhalma között, a mezőnyben több hazai csapattal is. Köztük természetesen ott lesz a Science in Sport termékeinket használó Kőbánya Cycling Team is. Hajrá srácok!Bővebben »
blog
Carpathian Couriers Race
A Carphatian Couriers Race – a 23 év alattiak egyik legfontosabb nemzetközi pontszerző többnapos versenye - idén egy 6 napos megmérettetés keretei között került megrendezésre Magyarország, Szlovákia és Lengyelország útjain lebonyolítva. A viadalon több magyar sor is elindult Veszprémből, így a Kőbánya Cycling Team is.   A Csapat bio üzemanyaga a Science in Sport termékek!

Bővebben »