KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Tour de France győzelem

A Team Sky fantasztikus teljesítményt nyújtva, újra győztest jegyzett egy 3 hetes verseny után, a versenyben vezető Geraint Thomas Párizsban célba ért. Az egymás után a tavalyi Tourt, Vueltat, majd az idei Girot megnyerő Chris Froome a dobogó 3. fokára fog tudni felállni. Fantasztikus teljesítmény mindkettejüktől, melyben segítségükre van a Science in Sport termékcsalád.Bővebben »
blog
Mountain Bike EB.

Nagyon szurkolunk támogatott versenyzőnknek Sylvester Balázsnak, aki vasárnap Grazban, Mountain Bike Európa Bajnokságon indul. Balázs idén már a Science in Sport termékeinkkel készül, és versenyez.

Legyél Te is olyan, mint Balázs, használj Te is SiS terméket! Bővebben »
blog
Sportolás közben se szemetelj!

Egyre többen használtok zseléket kültéri sportolás közben, így sok helyen lehet látni az utak szélén, erdőkben eldobott, kiürült tasakokat. A Science in Sport világszinten kampányt indított, melynek mottója, hogy ha nem szemetelsz otthon a lakásodban, akkor a természetben se tedd.
Kérünk, hogy a kedvenc SiS zseléid, szeleteid kiürült csomagolását dugd zsebre, és a következő kukába, vagy otthon dobd ki! 
Köszönjük a SiS család nevében!Bővebben »
blog
Tízszeres Ironman verseny
Vajon hol lehet az emberi teljesítő képesség határa? Egy félmaratonra, vagy egy maratonra azt mondjuk, hogy szép teljesítmény. Egy Ironman verseny, ahol majd' 4 km úszás, 180 km kerékpározás (mely majdnem egy teljes Balatonkörnyi távolság), majd egy maraton futás (42,2 km) vár a versenyzőkre, már igazi küzdelem. De hogy ezt egyfolytában, tízszeres mennyiségben, kb. 10 nap alatt, az már tényleg ember feletti. Megkezdődött a visszaszámlálás. Alig több, mint 3 hét van a Swissultra rajtjáig, ahol 38 km úszás, 1800 km kerékpározás, majd 422 km futás vár az indulókra, köztük a támogatottunkra - Mindum Károly-ra. Karcsit elláttunk minden jóval, mely csak a Science in Sport választékunkban megtalálható. A 10 nap alatt 200 db SiS Go Energia szelet, 30 db SiS Go Energia gél, sok doboz SiS Go Electrolyte sportital por lesz a tápláléka, a pihenő időkben pedig SiS Whey20 fehérje zseléink fogják segíteni a regenerációjában. A [...]

Bővebben »
blog
Új termékek a kínálatunkban

Tovább bővítettük a kínálatunkat, melyben újdonságként megtalálható a Sós-Karamell, illetve a Vanília ízű hydrozselé, a Magnézium tabletta, az egy adagos Citrom-Lime electrolyte por, a Kreatin italpor, illetve a Performance Green - az igazi Zöld teljesítményfokozó.

Az újdonságokról részletesen a webáruházunkban, az adott termék melletti leírásokban olvashattok.

http://sportital.com/webaruhaz/energia-zselek-es-szeletek/sis-go-isotonic-hydrozsele-vanilia-izben-60-ml

 

http://sportital.com/webaruhaz/aminosavak-es-kiegeszitok/magnezium-tabletta-120-db

http://sportital.com/webaruhaz/izotonias-sportital-porok/sis-go-electrolyte-izotonias-sportital-por-citromlime-izben-40-gr-12-l-folyadek-elkeszitesehez

http://sportital.com/webaruhaz/aminosavak-es-kiegeszitok/sis-kreatin-italpor-narancs-izben-400-gr

http://sportital.com/webaruhaz/aminosavak-es-kiegeszitok/sis-performance-greens-italpor-mango-izben-210-grBővebben »
blog
Restart XCO C2 verseny
Gratulálunk támogatottunknak - Sylvester Balázs-nak a Zalaegerszegi Restart Fesztivál mountain bike XCO C2 olimpiai pontgyűjtő versenyen elért második helyéhez. Balázs idén már az általunk forgalmazott Science in Sport termékekkel készül, és éri el sikereit. 

Bővebben »
blog
Új versenyző a Kőbány Cycling Team-nél

Galdoune Ahmed Amine a Kőbánya Cycling Team új versenyzője. A Delio Gallina Colosio sprintere 22 éves még, Marrokói számazású. Amine augusztus elsejétől a csapatot erősíti. A Cesare Turchetti által irányított olasz csapat első számú sprintere az elmút években számos győzelmet aratott, többek között hazája körversenyén, valamint szakaszokat nyert a Tour de Hongrie (2016), a Carpathian Couriers (2017, 2018) és a Gemenc GP (2015, 2016) versenyeken. Amine - aki több mint 20 éve Italiában él - 4 nyelven (arab, olasz, francia,, angol) beszél, elmondása szerint már alig várja, hogy bemutatkozhasson a Kőbánya Cycling Team csapatában.

Reméljük, hogy a Science in Sport termékeink neki is segítségre lesznek a maximális teljesítmény elérésében.Bővebben »
blog
SiS Go Koffein ital
Mint minden reggel, a szervezetednek szüksége van koffeinre? A Science in Sport GO termékek tökéletesek a tréningek és a versenyek alatt, mikor mentális frissítésre van szükség.   Ne feledd, ha SiS, akkor www.sportital.com

Bővebben »