KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Team Sky 2019-es mez
A Team Sky bemutatta a 2019-es mez garnitúráját, melyben visszatérnek a korábbi színösszeállításhoz. :) Nektek hogy tetszik? A Team Sky is a Science in Sport termékkel éri el a sikereit.

Bővebben »
blog
Extra koffeines löket

Egyre rövidebbek a nappalok, gyakran sötétben tudsz edzeni? Szükséged van ilyenkor egy extra löketre? Használd a Science in Sport koffeines zseléinket, melyek szimpla, vagy dupla kávé mennyiségű koffeint tartalmaznak. A koffein javítja a koncentrációt, csökkenti a fáradtság érzetet, lendületet ad!Bővebben »
blog
SiS Black Friday
Már csak pár nap van az év egyik legőrültebb akció sorozatáig. Természetesen mi, és termékeink sem maradhatnak ki belőle. Sőt nálunk a "fekete péntek" 4 napig fog tartani, 22-én csütörtökön 0 órától 25-én vasárnap éjfélig fogadjuk a rendeléseiteket. Akár 25% kedvezmény!   Készüljetek, hamarosan kezdünk!

Bővebben »
blog
SiS Go Hydro pezsgőtabletta
Tudtad?   Fontos, hogy hidratált maradj edzés és versenyzés közben is. Hideg időben a szabadtéri edzéseken különösen figyelni kell a folyamatos ivásra, mert kevésbé érezni a folyadékszint csökkenést (izzadást). Óránként 500 - 1.000 ml is lehet a veszteség, melyet vissza kell tölteni!   A izzadság alapvető ásványi sókat tartalmaz, beleértve a nátriumot is, mely az egyik legfontosabb elektrolit, mivel elősegíti a szomjúság érzetet, és elősegíti a folyadék felszívódását és a megtartását a szervezetben.   Ezért fejlesztettük ki a Science in Sport SiS GO Hydro Tablettákat, melyek kiváló hidratációt biztosítanak a "natúr" vízhez képest.

Bővebben »
blog
Bárdosi Sándor Kick-box győzelme
Gratulálunk Sándor Bárdosi-nak, akinek a hétvégi Lengyelországi Kick-box gálán 3:0-ás egyhangú pontozással sikerült győznie a lengyel Adrian Durma világ, és európa-bajnoki érmes versenyző ellen.  Hétfőtől már Tatán edzőtáboroznak, és 18.-án utaznak Mariborba az Európa-bajnokságra.  Felkészülését a Science in Sport termékeinkkel támogatjuk.

Bővebben »
blog
SiS Multivitamin
A rendszeres edzés igénybe veszi a szervezetedet, a raktározott vitamin- és ásványi-anyag készletedet fokozottan használod fel, így azok pótlása nagyon fontos. Ez megoldható összetett táplálkozással is, ha nagyon pontosan figyelünk az ételeinkben levő összetevőkre.  De ennek van egy kényelmesebb módja is, mégpedig a Science in Sport által kifejlesztett SiS Multivitamin készítménnyel. 19 féle vitamin és ásványi anyagból lett összeállítva, így mindent tartalmaz, amire egy sportolónak szüksége van. Garatáltan doppingmentes, az Informed Sport által tesztelve.

Bővebben »
blog
SiS Performance Greens
Még élvezzük a napsütést, de hamarosan itt a komor ősz, majd a tél, amikor szükség van az immunrendszer erősítésére. Megnövelt vitamin és ásványi anyag bevitel szükséges intenzív edzés és verseny időszakában, különösen akkor, ha az energia bevitel nem elegendő. A Science in Sport Performance Greens italporunk hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez, az energiatermelő anyagcseréhez és a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez. A SiS Performance Greens 18 népszerű gyümölcs- és zöldségkivonatot tartalmaz, hozzájárulva a napi vitamin- és ásványi anyag bevitelhez. Támogatja az immunrendszer normál működését, az energiatermelő anyagcserét és a sejtek oxidatív stressz elleni védelmét.

Bővebben »
blog
SiS Beta Fuel

Ismered már a Team Sky segítségével kifejlesztett Science in Sport Beta Fuel terméket? Ha még nem, akkor itt olvashatsz róla részleteket, és mindjárt meg is tudod rendelni Magyarországon a legjobb áron!Bővebben »