KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
SiS Rego Cherry Juice
A világ egyik leginnovatívabb táplálékkiegészítő termékek gyártója a Science in Sport a 2019-es évet is egy forradalmian új termékkel nyitja! :) A Team Sky csapattal együttműködve fejlesztettek ki egy olyan terméket, mely a sorozatterhelések (edzések, versenyek) közötti regenerációt hivatott támogatni. Bemutatjuk Nektek a SiS Rego Cherry Juicet, mely tartalmaz flavonoidokat, amelyek antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkeznek, antocianinokat az oxidatív stressz csökkentéséért, és melatonint a terhelések utáni alvás segítéséhez. És ez mellett szénhidrátot és fehérjét is, mint miden regeneráló termék.

Bővebben »
blog
Sylvester Balázs már Cipruson készül
Amíg a többség a karácsonyi kajakómát próbálja kipihenni, a profi sportolók már a jövőt alapozzák! Támogatott sportolónk Cipruson készül a következő szezonra, tegnap 6,5 órát tekert hegyen, miközben leküzdött 3000 méter szintkülönbséget, és megtett több mint 160 km távolságot!  Balázs is a Science in Sport termékeinkkel sportol.  

Bővebben »
blog
Boldog Karácsonyt!
Köszönjük Nektek, hogy egész évben lelkesen követtétek oldalunkat, és sokan kipróbáltátok, megszerettétek a Science in Sport termékeinket. Az év vége felé pihenjetek Ti is sokat, majd januártól készüljünk együtt az újabb kihívásokra! Boldog Karácsonyt Kívánunk!   A www.sportital.com csapata

Bővebben »
blog
Mindum Károly Világranglista győztes!
Fantasztikus hírünk van!   A Nemzetközi Ultra Triatlon Szövetség 2018-as Tízszeres (!!!) Ironman világranglistáját a 60+ kategóriában támogatottunk, Mindum Károly nyerte. Ezen eredményért nyáron a Svájci versenyen 38 km-t úszott, 1800 km-t bringázott, majd lefutott 10 maratont, vagyis 422 km-t úgy, hogy kategóriájában idén senki sem tudott nála jobb időt elérni. Büszkék vagyunk Karcsi teljesítményére, aki a Science in Sport termékeinket használta végig a verseny alatt.  

Bővebben »
blog
A Team Sky megkezdte a 2019-es felkészülést
A Team Sky csapata a heti nagy bejelentést követően (mely szerint a 2019-es évad végén befejezi az együttműködést a Sky média birodalommal) - Mallorcán megkezdte a felkészülést a következő, és egyben ezen a néven az utolsó szezonra. Mint ahogy eddig is, 2019-ben is a Science in Sport termékekkel készülnek, és reményeink szerint fogják elérni sikereiket, ahogy azt eddig is tették.

Bővebben »
blog
Hamarosan újabb SiS termékek a választékunkban!
Egyre szélesebb a Science in Sport termékkínálatunk. Hamarosan érkezik az újabb szállítmányunk, benne újdonságokkal. Részletek hamarosan!   Tudjátok, ha SiS, és fontos a jó ár, akkor www.sportital.com

Bővebben »
blog
Karácsonyra is SiS terméket!

Karácsonyi ajándékhoz ötletet keresel sportolónak? Nézz körül a webáruházunkban, ahol a prémium minőségű angol Science in Sport termékek nagyon széles választékával várunk. Versenycsomagok, energia zselék, izotóniás és fehérje porok, kulacsok, shakerek mind-mind megrendelhetőek!Bővebben »