KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Sylvester Balázs a felnőttek között
Gratulálunk Balázs Sylvester támogatott versenyzőnknek, aki már fiatal kora ellenére a felnőttek között bontogatja szárnyait.   Balázs is a Science in Sport termékeinket használja az edzések és versenyek alatt! Te is kipróbálnád?

Bővebben »
blog
SiS Beta Fuel
Maratononkra készülsz? Hosszútávú triatlon célkitűzésed van?   A Science in Sport Beta Fuel terméke egy új megközelítés az izotóniás sportitalok körében. Arra épít, hogy maximális mennyiségű szénhidrátot biztosítson a szervezet számára. Ezt úgy éri el, hogy 2:1 arányban keveri a maltodextrin és a fruktóz szénhidrátokat, miközben korlátozzák a gyomor-bélrendszeri felszívódási zavarokat.   A hosszútávú (2,5 órát meghaladó) edzéseken / versenyeken fontos az óránkénti 60-90 g szénhidrát beviteli mennyiség elérése! Ezt biztosítja a Beta Fuel.   Mi már kipróbáltuk, nekünk nagyon bejött, tegyél egy próbát Te is!

Bővebben »
blog
Science in Sport energia zselék
Többször kapunk kérdést a Science in Sport energia zseléinkkel kapcsolatban, így írunk róla itt is pár sort. - A legfontosabb, hogy a hydro formula miatt nem kell hozzá plusz folyadékot inni, önmagában fogyasztva könnyen lenyelhetőek (olyan, mint egy sűrűbb szörp), és gyors a felszívódásuk. A gél 10 perc alatt a véráramba jut, így hamar tolja a plusz energiát, pont akkor, amikor szükség van rá! - 22 gr szénhidrátot tartalmaznak, melynek nagy része Maltodextrin. Tulajdonsága, hogy lassabban emeli a vércukor- és inzulinszintet, ami lehetővé teszi, hogy a szervezet hosszabb időn át nyerjen belőle energiát. - az Isotonic zselék mellett kínáljuk az Electrolyte formulát is, mely a szénhidrátok mellett 118 mg Nátriumot, 9,4 mg Káliumot és 1,5 mg Magnéziumot tartalmaznak, vagyis az izzadsággal távozó sók pótlását segítik elő. Sós-karamel ízben is kapható, ha unod az édes termékeket. - a hosszú, kimerítő versenyek [...]

Bővebben »
blog
Sonka, vagy edzés?
Fantasztikus lesz az idő a 4 napos ünnep alatt, sonka kóma előtt, alatt és után jókat lehet edzeni is! Ha a kalácstól nem lesz elég a szénhidrát szintetek, vigyétek magatokkal a szuper Science in Sport energia zseléinket! 

Bővebben »
blog
Tavaszi alapozás
Ha keményen készülsz, a kanyar végén már látod a fényt, a célt! :) De edzés közben néha lemerül a bio akkumulátor, ilyenkor jönnek jól a Science in Sport termékeink, az energia zselék, szeletek, és az izotóniás italaink.

Bővebben »
blog
Félmaratoni táplálkozás
Visszajelzéseitekből tudjuk, hogy sokan indultok a hétvégi Vivicitta félmaratonon. :) Lehet egy étrendi javaslatunk? Reggel kezdjetek egy tál müzlivel, mely bőségesen biztosítja a szénhidrát feltöltést, hozzá javaslunk egy csésze kávét a mentális frissességhez. Verseny előtt egyetek egy Science in Sport Go Isotonic energia zselét, és a folyadék háztartást töltsétek fel a SiS Go Hydro pezsgőtablettánkból készült itallal. Verseny alatt 10 km-nél fogyasszatok még egy SiS energia gélt, mely a Hydro formula miatt 10 perc alatt felszívódik, és tolja az energiát. Ezek után már "csak" a célba érés a feladat. Verseny utánra az izom regeneráció biztosítására javasoljuk a Rego porunkat.   Sikeres versenyzést kívánunk, érjetek el egyéni rekordokat!

Bővebben »
blog
A Római maratonon indultunk
Ma a jubileumi, 25. Róma maratonon indultunk a Colosseum lábától, és természetesen az általunk forgalmazott Science in Sport energia gélekkel, illetve a kulacsba töltött electrolyte itallal frissítettünk. A versenyre az Electrolyte zseléket választottuk a benne levő plusz ásványi sók miatt. 10 kilométerenként ettem belőle egyet, gyorsan felszívódott, hamar tolta a plusz energiát. Az erő a végéig kitartott, sikerült 4 órán belül célba érni!  A SiS zselék előnye, hogy a hydrogél formula miatt nem kell hozzá plusz folyadékot inni, hamar felszívódik, és kíméletes a gyomornak, nem okoz problémát. Tudjuk miről beszélünk, a termékeinket élesben teszteljük!

Bővebben »
blog
Ne várd meg a falat!

Ha verseny, vagy edzés közben azt érzed, hogy közel a "fal", töltsd fel magad a Science in Sport energia zseléinkkel. A forradalmi hydrogél formula miatt nem kell hozzá plusz folyadék, 10 perc alatt felszívódik a gyomorban, és tolja az energiát! Széles választékban, akár sós-karamell ízben is kapható.Bővebben »
blog
SiS Beta Fuel - egy igazi energia bomba!
Ajánljuk figyelmetekbe a Science in Sport Beta Fuel termékünket, mely egy új megközelítés az izotóniás sportitalok körében. Arra épít, hogy maximális mennyiségű szénhidrátot biztosítson a szervezet számára. Ezt úgy éri el, hogy 2:1 arányban keveri a maltodextrin és a fruktóz szénhidrátokat, miközben korlátozza a gyomor-bélrendszeri felszívódási zavarokat.   Mit tud? - egy adagban 80 (!) gramm szénhidrát található szemben a klasszikus izotóniás italokkal, melyben csak 36 gr van. - ezáltal 146 Kcal helyett 321 Kcal-val tölt fel. Ez több, mint a duplája, egy igazi energia "bomba".   A hosszú, 2,5 óránál tovább tartó terhelések esetén javasoljuk a használatát, de nem csak a kerékpár sportban, hanem bármely hosszú távú sportághoz, pl. maratonokhoz.

Bővebben »