KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Egyre többen használjátok a SiS termékeinket!
Örülünk, hogy egyre többen ismeritek, és szeretitek a Science in Sport termékeinket, használjátok őket edzéseitekhez, versenyeitekhez. Azt meg külön köszönjük, hogy posztoltok is sportolás közben a SiS zselékkel, pezsgőtabletákkal, kulacsokkal, mert ez azt jelenti, hogy elégedettek is vagytok velük / velünk.

Bővebben »
blog
A hibás frissítés eredménye

Gyakran érzed versenyen, edzésen azt, mintha elmenne az erőd? A probléma hátterében legtöbbször a hibás frissítés, vagyis a rossz energia visszatöltés áll. Ahogy az akkumulátorokat, úgy a szervezetet is tölteni kell a jó teljesítményhez.Bővebben »
blog
Maratoni üzemanyag
A mai üzemanyagunk 47 km-re... A klasszikus 6. Szederkény - Bóly 100 km-es futás rövidebbik távján indulunk. Viszünk magunkkal 2 db Science in Sport Beta Fuelt, melyben 80 gr szénhidrát van, 3 db Electrolyte zselét, és egy koffeines energia szeletet. Reméljük, elég lesz.

Bővebben »
blog
Adam Preaty és a SiS
A Science in Sport-nál a táplálkozástudomány határait feszegetjük azért, hogy Te képes legyél a saját határaidat feszegetni. Adam Preaty brit olimpiai úszóbajnok is a SiS termékek használatával éri el sikereit.

Bővebben »
blog
Az edzés utáni regenerálás fontossága

Az alapozás időszakában nem ritkák a hosszú, az energiaraktárakat lemerítő edzések. Ahhoz, hogy hamar regenerálódj, támogatásra van szüksége a szervezetednek. A Science in Sport Rego Rapid Recovery termékeink ebben segítenek. Feltöltik a tested szénhidrátokkal, fehérjével és folyadékkal.Bővebben »