KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Edzés kánikulában
Ebben a hőségben is végzed az edzéseidet? Ez természetes! De ugye a fokozott folyadék pótlásról sem feledkezel meg?!! Már edzés előtt igyál, és ezt folytasd végig a tréning alatt, majd utána is. Ehhez javasoljuk a SiS Go Electrolyte porainkat, illetve a szénhidrátot nem tartalmazó Hydro pezsgőtablettáinkat.

Bővebben »
blog
Lupa Beach Run

Elrajtolt a LUPA Beach RUN délutáni futama a pörgős 10K. Ezen a versenyen mutattuk be újdonságainkat a SiS energia sütiket, és a Nitrate géleket. Sokan mindjárt élesben tesztelik őket, reméljük mindenkit még gyorsabban fogják a cél felé repíteni a Science in Sport innovációi.Bővebben »
blog
Itt az újdonság - SiS Nitrate termékek

Megérkeztek a Science in Sport termékcsalád legújabb tagjai, a SiS Nitrate zselék és szeletek, melyek - az energia szint biztosításán felül - fő funkciójuk a vér által az izomban az oxigén felvevő képesség növelése, ezáltal a teljesítmény maximalizálása. Versenyeken az győz, akinek kisebb az oxigén adóssága, ebben támogatja a szervezeted a SiS Nitrate.Bővebben »
blog
Lupa Beach Run a SiS termékeink támogatásával

Találkozunk szombaton a LUPA Beach RUN rajtjánál? Mi ott leszünk, a versenyen az izotóniás frissítést mi biztosítjuk, és várunk Titeket a központban, ahol meg tudjátok vásárolni a Science in Sport termékeinket is.Bővebben »