KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Kezdődik a Tour de France

Már csak egyet kell aludni, és szombaton elrajtol a Le Tour de France, ahol természetesen indul az INEOS Grenadiers csapat (régebben Team Sky). És ahogy évek óta, idén is a Science in Sport termékekkel frissítenek, töltik fel az energia szintüket és regenerálódnak.Bővebben »
blog
Valent Márk XCO Magyar Bajnok

Gratulálunk Valent Márk-nak a Magyar Bajnoki címhez, örülünk, hogy a Science in Sport termékeink segítik a teljesítményét, és a céljai elérését.

  Márk beszámolója:  Ma Zalaegerszegen versenyeztem az Országos Bajnokságon. Nagyon saras pálya fogadott minket, így tudtam, hogy nagy koncentrációt és technikát fog igényelni a verseny. Az első kör végére sikerült elszakadnom a mezőnytől és a saját tempómban versenyezni, majd végül megnyerni a kategóriámat !   Köszönöm a Cube Csömör, Paul Lange Hungary, és a Cube Bikes Hungary támogatását !   Köszönöm a @sportital.hu -nak a SIS termékeket, ismét nagyon sokat segítettek !  Köszönöm a rengeteg segítséget az Edzőmnek Juhász Zsoltnak, nélküle ez nem sikerülhetett volna.

Bővebben »
blog
SiS: a profik választása!
A profi kerékpárcsapatok közül többen is a Science in Sport termékeket használják a teljesítményük növelésére - akár csak a Team INEOS. Legyél Te is profi, fogyassz Te is SiS táplálékkiegészítőket!

Bővebben »
blog
Mindum Károly EB bronz érme
Gratulálunk Mindum Károlynak az ultra országúti kerékpár Európa Bajnoki bronz éremhez, örülünk, hogy a Science in Sport termékeink ismét segítségére voltak.   Karcsi részletes beszámolója:   Akkor jöjjön az ígért beszámoló a 24 órás EB-ről. Az előzmények: Az idei év minden szempontból rendhagyó. A padémiás helyzet minden előzetes tervet felülírt. Az már tavasz táján kiderült,  hogy   nem lesz elérhető közelségben ultratriatlon verseny. Úgy gondoltam, ez az időszak jó alkalom lehet arra, hogy belekóstoljak az ultrakerékpárba is.  Eredetileg a Sloultra-t néztem ki, de  ez elmaradt. Ekkor került képbe a 24 órás EB, amit szintén Szlovéniában tartottak volna. Itt egy rövidebb, majdnem sík pályán kellett volna körözni. Úgy gondoltam, ez a verseny fekszik nekem, ez lesz az idei fő versenyem, azonban ezt is lemondták. Ezek után döntött úgy a  WUCA (ultrakerékpárosok [...]

Bővebben »
blog
Reggeli a hosszú edzések előtt

Ha hétvége, akkor Nektek is van a tervetekben egy hosszú edzés? Nekünk mára egy 30 km-es futás lett betervezve, amit a meleg miatt hajnalban el is kezdünk. A reggeli egy zabkása és egy cappuccino volt, az úton az energiát pedig a Science in Sport Electrolyte zseléi és izotóniás itala szolgáltatja.Bővebben »