KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Az idei Giro győztes is SiS termékeket használt!

Büszkék vagyunk arra, hogy a Giro d'Italia győztese Tao Geoghegan Hart az Ineos Grenadiers színeiben - és most már a profi mezőny egyre nagyobb része a Science in Sport termékeket használja az energia visszatöltés, illetve a regenerálódás elősegítésére.Bővebben »
blog
Az Ineos átvette a vezetést a Giro-n
A Giro d'Italia utolsó előtti napján az Ineos Grenadiers brit bringása Tao Geoghegan Hart brutális csatában győzött, és ezzel feljött az összetett élére, ahol azonos idővel áll a vasárnapi időfutam előtt Hindley-vel. Az Ineos bringásainak bio üzemanyagát a Science in Sport termékei biztosítják.

Bővebben »
blog
Weinhardt Anna útja Hawaii-ig
Büszkék vagyunk támogatott sportolónkra Weinhardt Annára (@lifeisbetterifyoutri), akinek a saját fotóját a Science in Sport hivatalos oldala is átvette.  Anna felkészülését SiS termékeinkkel támogatjuk a jövő évi Hawaii Ironman versenyre.

Bővebben »
blog
Hydratálás fontossága a hűvösebb időben
Hűvösebbre fordult az idő, jobban esik az edzés is, mivel a szervezetednek nem kell küzdenie a meleggel. De ilyenkor is izzadsz, vagyis folyadékot és ásványi sókat veszítesz sportolás közben, amit pótolni kell. Ne feledkezz meg a folyamatos hydratálásról! Edzés előtt keverj be egy SiS izotóniás sportitalt, vagy dobj a kulacsodba egy hydro tablettát!

Bővebben »
blog
Megérkezett a friss Gatorade szállítmányunk
Megérkezett a friss Gatorade izotóniás sportital por szállítmányunk, újra teljes ízválasztékban tudjuk őket kínálni. Neked melyik a kedvenced? A kék Jégmálna, a klasszikus Narancs, a frissítő Citrom-Lime, vagy a Jégszőlő?

Bővebben »
blog
SiS termékek a maratoni sikerért
Mi készen állunk a következő "utazásra", vasárnap reggel indul a 35. Spar Budapest Maraton 2020.  Az energiát most is természetesen a Science in Sport energia zseléi fogják biztosítani. A frissítési terv szerint 7 kilométerenként kell egy hydrogélt elfogyasztani, először az Electrolyte-okat, és 35-nél pedig a koffeinest, ami megadja a löketet a célba éréshez.

Bővebben »
blog
Az XCO Világbajnok is a SiS termékekre esküszik
A sár lemosódik, de a siker megmarad!  ⁣Pauline Ferrand-Prevot a CANYON//SRAM Racing csapat színeiben győzött az XCO Világbajnokságon!  Büszkék vagyunk arra, hogy világbajnokok egész sora használja a Science in Sport termékeket.

Bővebben »
blog
Az időfutam világbajnok is SiS termékeket használ
Filippo Ganna az INEOS Grenadiers kerékpárosa nyerte az idei időfutam világbajnokságot. Az imolai pályán 53 km/h (!!!) átlagsebességet ért el, bio üzemanyaga a Science in Sport termékek voltak.

Bővebben »
blog
SiS Sleep Plus a regeneráció támogatására
Az alvás kritikus eleme a sportolók regenerációjának elősegítésében az edzés és a verseny intenzív fizikai igényei miatt. Az állóképességi és a csapatsport versenyzők gyakran az optimálisnál kevesebb alvási időtartamot érnek el, valamint az alvás minősége romlik, ez utóbbi különösen akkor fordul elő, amikor késő este végeznek edzéseket vagy versenyeket. Ennek javítására fejlesztette ki a SiS a Sleep Plus Juice terméket, mely idehaza nálunk rendelhető először! https://sportital.com/webaruhaz/sleep-juice-regeneraciohoz

Bővebben »