KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Regenerálódáshoz turmix, vagy szelet?
Szelet, vagy turmix? Te mit használsz edzés után a regeneráció elősegítésére? Sőt még egy kérdés: tejsavó, vagy növényi alapút? Ennyire széles választékban kínáljuk a Science in Sport regeneráló termékeinket!!!

Bővebben »
blog
A hidegebb időben is fontos a folyadék utánpótlás!
Az ősszel - télen hideg időben végzett edzések során is nagyon fontos a folyadékpótlás!!! Te figyelsz erre? Eleget iszol sportolás közben, és visszatöltöd magadba azt a mennyiséget, amit kiizzadtál? Nem tudod, mennyit is kellene inni? Van erre egy egyszerű módszer. Edzés előtt, majd után mérd meg magad (lehetőleg ruha nélkül a vizesre izzadt ruha súĺya miatt). Ha nincs különbség, vagy csak 10 - 20 dkg, akkor eleget ittál, ha ennél több, akkor folyadék hiány alakult ki a szervezetedben. Edzés előtt keverj be magadnak egy SiS Electrolyte izotóniás italt, vagy egy Hydro pezsgőtablettát!

Bővebben »
blog
Alapozó edzésekhez ajánljuk az energia zseléinket is!

A következő szezon alapjait ősszel, télen kell lerakni. Ilyenkor van ideje a hosszú, több órás edzéseknek, amikor az energiát pótolni kell. Erre nagyszerű a Science in Sport energia zselé, mely gyorsan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz.Bővebben »
blog
Energia süti - az új energia bomba!

Verseny vagy edzés közben szükséged van plusz energiára, de már unod a klasszikus energia szeleteket? Akkor van egy jó hírünk! A SiS Neked fejlesztette ki az energia süti családot, mely kívülről egy puha piskóta, belül pedig finom tölteléket tartalmaz. És ami a legfontosabb, hogy az általa biztosított kalória mennyisége duplája az Isotonic zselékhez, és másfélszerese a szeletekhez képest. Ez egy igazi energia bomba! Bővebben »
blog
Újabb SiS szállítmány érkezett

Új SiS szállítmány érkezett ma, köztük több olyan termék is, melyek az utóbbi időben nem voltak elérhetőek. Újra rendelhetőek az 1,6 kg-os izotóniás porok, a Rego Csoki, illetve az Eper & Lime hydro tabletta is. Bővebben »
blog
Alapozáskor is figyeljetek a hydratálásra
November van, de az időjárás erről szerencsére nem akar tudomást venni, kellemes idő van egy jó bringázashoz, futáshoz. Ti elkezdtétek a jövő évi alapozást? Ne feledjétek, hogy a hosszú edzéseken fontos a folyadék, ásványi só és a szénhidrát pótlás. Használjátok hozzá a Science is Sport termékeniket!

Bővebben »