KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Az XCO Világbajnok is a SiS termékekre esküszik
A sár lemosódik, de a siker megmarad!  ⁣Pauline Ferrand-Prevot a CANYON//SRAM Racing csapat színeiben győzött az XCO Világbajnokságon!  Büszkék vagyunk arra, hogy világbajnokok egész sora használja a Science in Sport termékeket.

Bővebben »
blog
Az időfutam világbajnok is SiS termékeket használ
Filippo Ganna az INEOS Grenadiers kerékpárosa nyerte az idei időfutam világbajnokságot. Az imolai pályán 53 km/h (!!!) átlagsebességet ért el, bio üzemanyaga a Science in Sport termékek voltak.

Bővebben »
blog
SiS Sleep Plus a regeneráció támogatására
Az alvás kritikus eleme a sportolók regenerációjának elősegítésében az edzés és a verseny intenzív fizikai igényei miatt. Az állóképességi és a csapatsport versenyzők gyakran az optimálisnál kevesebb alvási időtartamot érnek el, valamint az alvás minősége romlik, ez utóbbi különösen akkor fordul elő, amikor késő este végeznek edzéseket vagy versenyeket. Ennek javítására fejlesztette ki a SiS a Sleep Plus Juice terméket, mely idehaza nálunk rendelhető először! https://sportital.com/webaruhaz/sleep-juice-regeneraciohoz

Bővebben »
blog
A Spar Maraton hivatalos sportitala a Gatorade
A jövő hétvégi Spar Budapest Maraton hivatalos izotóniás sportitala a Gatorade lesz! Nálunk megrendelheted a világ egyik legnépszerűbb "izó" italát por formátumban.

Bővebben »
blog
A SiS energia zselé előnyei
Miért jó a Science in Sport energiazselé? - Mert megy a futócipőnk színéhez?  Akár ez is lehetne egy szempont, de inkább azért javasoljuk, mert: - valóban izotóniás készítmény, vagyis az optimális felszívódáshoz nem kell plusz folyadékot inni, - 22 gr gyorsan felszívódó szénhidrátot tartalmaz, mely 10 perc alatt a véráramba kerül, és szolgáltatja az energiát, -  a SiS GO izotóniás energia zselék nagyon praktikusak, könnyen nyithatóak még menet közben is, - és most még az áruk is fantasztikus, már 399 Ft-ért a Tied lehet!

Bővebben »
blog
Életkép a Tour de France napi szakasza előtt

Töltik a kulacsokat, frissítő zsákokat az INEOS Grenadiers bringásainak a Le Tour de France mai etapjára a Science in Sport termékekkel.Bővebben »
blog
Kezdődik a Tour de France

Már csak egyet kell aludni, és szombaton elrajtol a Le Tour de France, ahol természetesen indul az INEOS Grenadiers csapat (régebben Team Sky). És ahogy évek óta, idén is a Science in Sport termékekkel frissítenek, töltik fel az energia szintüket és regenerálódnak.Bővebben »
blog
Valent Márk XCO Magyar Bajnok

Gratulálunk Valent Márk-nak a Magyar Bajnoki címhez, örülünk, hogy a Science in Sport termékeink segítik a teljesítményét, és a céljai elérését.

  Márk beszámolója:  Ma Zalaegerszegen versenyeztem az Országos Bajnokságon. Nagyon saras pálya fogadott minket, így tudtam, hogy nagy koncentrációt és technikát fog igényelni a verseny. Az első kör végére sikerült elszakadnom a mezőnytől és a saját tempómban versenyezni, majd végül megnyerni a kategóriámat !   Köszönöm a Cube Csömör, Paul Lange Hungary, és a Cube Bikes Hungary támogatását !   Köszönöm a @sportital.hu -nak a SIS termékeket, ismét nagyon sokat segítettek !  Köszönöm a rengeteg segítséget az Edzőmnek Juhász Zsoltnak, nélküle ez nem sikerülhetett volna.

Bővebben »
blog
SiS: a profik választása!
A profi kerékpárcsapatok közül többen is a Science in Sport termékeket használják a teljesítményük növelésére - akár csak a Team INEOS. Legyél Te is profi, fogyassz Te is SiS táplálékkiegészítőket!

Bővebben »
blog
Mindum Károly EB bronz érme
Gratulálunk Mindum Károlynak az ultra országúti kerékpár Európa Bajnoki bronz éremhez, örülünk, hogy a Science in Sport termékeink ismét segítségére voltak.   Karcsi részletes beszámolója:   Akkor jöjjön az ígért beszámoló a 24 órás EB-ről. Az előzmények: Az idei év minden szempontból rendhagyó. A padémiás helyzet minden előzetes tervet felülírt. Az már tavasz táján kiderült,  hogy   nem lesz elérhető közelségben ultratriatlon verseny. Úgy gondoltam, ez az időszak jó alkalom lehet arra, hogy belekóstoljak az ultrakerékpárba is.  Eredetileg a Sloultra-t néztem ki, de  ez elmaradt. Ekkor került képbe a 24 órás EB, amit szintén Szlovéniában tartottak volna. Itt egy rövidebb, majdnem sík pályán kellett volna körözni. Úgy gondoltam, ez a verseny fekszik nekem, ez lesz az idei fő versenyem, azonban ezt is lemondták. Ezek után döntött úgy a  WUCA (ultrakerékpárosok [...]

Bővebben »
blog
Reggeli a hosszú edzések előtt

Ha hétvége, akkor Nektek is van a tervetekben egy hosszú edzés? Nekünk mára egy 30 km-es futás lett betervezve, amit a meleg miatt hajnalban el is kezdünk. A reggeli egy zabkása és egy cappuccino volt, az úton az energiát pedig a Science in Sport Electrolyte zseléi és izotóniás itala szolgáltatja.Bővebben »
blog
Edzés kánikulában
Ebben a hőségben is végzed az edzéseidet? Ez természetes! De ugye a fokozott folyadék pótlásról sem feledkezel meg?!! Már edzés előtt igyál, és ezt folytasd végig a tréning alatt, majd utána is. Ehhez javasoljuk a SiS Go Electrolyte porainkat, illetve a szénhidrátot nem tartalmazó Hydro pezsgőtablettáinkat.

Bővebben »