KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Maradj otthon...
A kerítésen túl a jó idő csalogat, de Te most ha tudsz, maradj otthon, és ott végezd az edzéseket. Ha mégis kimész az utcára, vagy a természetbe, akkor csak olyan helyen tréningezzél, ahol rajtad kívül a közelben senki sincs!!! Legyél felelős magadért, és másokért! Az edzéseidhez pedig használj Science in Sport termékeket.

Bővebben »
blog
Sylvester Balázs folytatja az edzéseit
Támogatott versenyzőnk Balázs Sylvester folytatja a felkészülését, de a helyzetre való tekintettel egyedül tréningezik.   Balázs is az általunk forgalmazott Science in Sport termékekkel edz, és éri el sikereit.

Bővebben »
blog
Több időd van most edzeni?
Akkor dolgozz KEMÉNYEBBEN és HOSSZABBAN, melyhez használj Science in Sport Go Isotonic energia zseléket, és Electrolyte sportitalokat. A világ első valóban izotóniás zseléje könnyen emészthető, nem kell hozzá plusz folyadék a felszívódáshoz, és gyorsan szállítja az energiát az izmok számára! A SiS GO izotóniás energia zselé, gél, vagy más néven energiagél volt a világ első izotóniás zseléje, mely könnyen emészthető, ezáltal gyors szénhidrát ellátást biztosít az izmok számára az edzés alatt. A SiS energia zseléi (gél) ideálisak futáshoz, kerékpározáshoz, úszáshoz, de akár labdajátékok közben is nagyszerű segítségünkre lesznek, mivel 10 perc alatt szívódnak fel a szervezetben, és biztosítják a plusz energiát. Felszívódásához nem kell plusz folyadék bevitel, mivel már oldott formátumban van a zselé, ezáltal könnyű lenyelni is. A szénhidrát raktárak edzés közbeni kiürülése az egyik [...]

Bővebben »
blog
Erősítsd az immunrendszered!
Javasoljuk, hogy tartsátok erős állapotban az immunrendszeretek! A Science in Sport Immune pezsgőtablettákat úgy tervezték, hogy az aktív edzések mellett is megfelelő szinten maradjon az ellenálló képességetek. De ez mellett fontos, hogy maradjatok otthon, vagy olyan helyen végezzétek az edzéseket, ahol biztosan el tudtok különülni másoktól!   A SiS Immune célja, hogy támogassa és fenntartsa az immunrendszer működését edzés közben és után.   A pezsgőtablettát csak vízben kell feloldani, emiatt rendkívül praktikus a használata. Tartalmaz C-vitamint (200 mg) és vasat (2,5 mg), melyekről ismert, hogy hozzájárulnak az immunrendszer tökéletes működéséhez.   SiS Immune előnyei: A fizikailag megterhelő edzések gyengítik az immunrendszert, és ezáltal nagyobb arányban fordulhatnak elő felső légúti fertőzések. A C-vitamin és vas kombinációja segít ezek hatékonyabb [...]

Bővebben »
blog
Eddz otthon biztonságban!

Az edzésekről nem kell lemondani, csak alkalmazkodni kell a jelen helyzethez. Ha nem tudtok kimenni a szabadba biztonságos körülmények között, akkor tréningezzetek otthon görgőn, futópadon, vagy más erősítő eszköz segítségével.
És mivel melegszik az idő, ne feledkezzetek meg a folyadék utánpótlásról hydro, vagy izó termékeink valamelyikével.Bővebben »
blog
Webáruházunk nyitva!
Többetek kérdésére meg szeretnénk erősíteni, hogy a webáruházunk Non-Stop nyitva van, a megrendelések összekészítése és kiszállítása folyamatos. Nyugodtan rendeljetek, a csomagok legkésőbb 2 munkanap alatt megérkeznek Hozzátok! Ha nem szeretnétek készpénzzel fizetni, akkor lehetőségetek van az előre utalásra, vagy átvételkor bankkártyával kiegyenlíteni a számlát.   Tudjátok, ha SiS, akkor www.sportital.com

Bővebben »
blog
Feltöltöttük a készleteinket a szezonra
Ma megérkezett a friss Science in Sport szállítmányunk, a szezon indulása előtt maximálisra töltöttük a készleteinket. A jelen helyzetben mindenkinek azt javasoljuk, hogy ha tud, maradjon otthon, de azt is tudjuk, hogy Ti, rendszeresen sportolók nehezen tudtok leállni a napi edzésekről. Ezért kérjük, csak olyan helyen eddzetek, ahol egyedül tudtok lenni. És ha tréningeztek, akkor vigyétek magatokkal a jól bevált SiS termékeinket!

Bővebben »
blog
Otthoni tréning
Edzeni most is lehet, de azt tegyétek felelősen! Ha az otthoni tréning mellett döntötök, akkor ne feledjétek, hogy a menetszél, vagyis a hűtés hiánya miatt még nagyobb lesz a folyadék vesztés, mint normál körülmények között. Igyatok folyamatosan, pótoljátok a kiizzadt ásványi sókat is. Használjátok a Science in Sport Go Electrolyte izotóniás italainkat.   Webáruházunk nyitva, a csomagok indítása folyamatosan működik.

Bővebben »
blog
Immunrendszer erősítés
Az utóbbi napokban még inkább előtérbe kerültek az immunrendszer erősítésével kapcsolatos kérdések. Emiatt fel szeretnénk hívni a figyelmeteket arra a tényre, hogy a rendszeres sportolás erősítí az ellenálló képességet, de ugyanakkor egy-egy erősebb edzés átmenetileg gyengíti is azt. Erre fejlesztette ki a Science in Sport az Immune pezsgőtablettákat, mely a bennük található vas és C-vitamin által támogatja a szervezetet.

Bővebben »
blog
Befejeződött a Balaton Szupermaraton
Befejeződött a Balaton és FélBalaton Szupermaraton, melynek idén is támogatói voltunk. 2500 liter SiS izotóniás italt biztosítottunk a futóknak, hogy ők a 4 nap alatt hydratáltak maradjanak. Reméljük elégedettek voltatok a frissítő zónákban a termékeinkkel, és eredményes versenyt zártatok.

Bővebben »
blog
3. napjánál tart a BSZM

Elindult a Balaton és FélBalaton Szupermaraton harmadik napja. Ma Badacsonyból Füredig megy a mezőny. Az idő fantasztikus, bőven lesz szükség frissítésre, melyet idén is mi biztosítunk a Science in Sport izotóniás termékeinkkel.Bővebben »
blog
Hamarosan indul a Balaton Szupermaraton
Már csak 3 nap, és csütörtökön útjára indul a 13. Spuri Balaton és FélBalaton Szupermaraton. Siófoktól kezdve "csak" egy kört kell futni a tó körül, hogy vasárnap visszaérkezzen a mezőny újra a Balaton fővárosába. Immáron 3. alkalommal a Science in Sport Go Electrolyte izotóniás italainkkal tudtok frissíteni. Javasoljuk, hogy egyetlen itató pontot se hagyjatok ki, megéri az a pár másodperc lassítás, és folyadék bevitel. Még egy jó hír, hogy a SiS zseléink, protein szelet, energia- és fehérje szeleteink a Spuri Futóbolt sátrában megvásárolhatóak lesznek, így ha kifogytatok belőle, tudjátok pótolni. Mindenkinek nagyon jó versenyzést kívánunk, találkozzunk a pályán! 

Bővebben »