KOSÁR (0)
Termékkategóriák
Nitrát termékek
Energia zselék
Energia szeletek
Izotóniás sportital porok
Fehérje porok
Aminosavak, Vitaminok
Go Hydro pezsgőtabletták
Kulacsok, tartók, keverő edények
Termékkategóriák
Nitrát termékek
Energia zselék
Energia szeletek
Izotóniás sportital porok
Fehérje porok
Aminosavak, Vitaminok
Go Hydro pezsgőtabletták
Kulacsok, tartók, keverő edények

Science in Sport SiS Daily Multivitamin tabletta - 60 db.

Kategória: Aminosavak, Vitaminok
2 499 Ft
Mennyiség:  db


Termékleírás

A SiS Multivitamin készítmény több kulcsfontosságú vitamin keveréke, mely maximálisan megfelel az állóképességi sportolók táplálkozási szükségleteiknek, lehetővé téve az edzés általi teljesítmény maximalizálását. Napi 1 tabletta tartalmazza a napi szükségletet.  

Főbb jellemzők:• Prémium formula • Informed Sport álta tesztelt termék, garantáltan doppinganyag mentes! • 60 napnyi mennyiség egy dobozban

Összetevők:

A-vitamin: az A-vitamin hozzájárul a normális vas-anyagcseréhez, a bőr egészségi állapotához, a látáshoz és az immunrendszer működéséhez.

C vitamin: a C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normális működéséhez, támogatja a normál energiatermelő anyagcserét, segíti a fáradtság csökkentését, a sejtek oxidatív stressz elleni védelmét, az idegrendszer normál működését és a normál kollagénképződést.

D-vitamin: a D-vitamin hozzájárul a normál csontok, izomfunkciók és fogak fenntartásához, támogatja a kalcium felszívódását és hasznosítását, valamint támogatja az immunrendszer normális működését.

E-vitamin: az E-vitamin hozzájárul a normális véralvadáshoz és a normális csontsűrűség fenntartásához.

B-vitamin komplex: a B-vitamin komplex hozzájárul a normális energiatermelő anyagcseréhez, az immunrendszer és az idegrendszerek normális működéséhez, a fáradtság csökkentéséhez, a normál fehérje és a glikogén anyagcseréhez, a vörösvérsejtek képződéséhez és a hormonális aktivitás szabályozásához.

Vitaminok és Ásványi anyagoks 1 adagban (1 db. tablettában) % * 1 adagban
Vitamin A (µg RE) 800.0 100
Vitamin D (µg) 5.0 100
Vitamin E (mg α-TE) 10 83
Vitamin K (ug) 0.0 0
Vitamin C (mg) 60 75
Vitamin B1 (mg) 1.80 164
Vitamin B2 (mg) 1.60 114
Niacin (mg NE) 18.0 113
* átlagos felnőtt (8400 kJ / 2000 kcal) referencia beviteli értéke   Összetevők: tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, dikalcium-foszfát), C-vitamin, E-vitamin, niacin, csomósodást gátló szerek (magnézium-sztearát, szilícium-dioxid), A-vitamin, D3-vitamin, B2-vitamin, B1-vitamin