KOSÁR (0)
Termékkategóriák
Nitrát termékek
Energia zselék
Energia szeletek
Izotóniás sportital porok
Fehérje porok
Aminosavak, Vitaminok
Go Hydro pezsgőtabletták
Kulacsok, tartók, keverő edények
Termékkategóriák
Nitrát termékek
Energia zselék
Energia szeletek
Izotóniás sportital porok
Fehérje porok
Aminosavak, Vitaminok
Go Hydro pezsgőtabletták
Kulacsok, tartók, keverő edények

Science in Sport SiS Multivitamin komplex ízesítés nélkül - 90 napi adag

Kategória: Aminosavak, Vitaminok
8 999 Ft
Mennyiség:  db


Termékleírás

A SiS MULTIVITAMIN KOMPLEX BEMUTATÁSA:

Ezt a 21 kulcsfontosságú vitamint és ásványi anyagot tartalmazó keveréket kifejezetten azért fejlesztették ki, hogy segítse az állóképességi sportolókat táplálkozási szükségleteik kielégítésében, lehetővé téve az edzés és a teljesítmény maximalizálását. Emellett segít a mindennapi jó közérzet fokozásában, és mindössze napi 1 tablettát kell bevenni a maximális kényelem érdekében.

Összetevők:

 A VITAMIN: Az A-vitamin hozzájárul a normál vasanyagcseréhez, a bőr egészségéhez, a látáshoz és az immunrendszer működéséhez.

 C VITAMIN: A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez edzés közben és után, a normál energiatermelő anyagcseréhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, az idegrendszer normál működéséhez és a normál kollagénképződéshez.

 D-VITAMIN: A D-vitamin hozzájárul a normál csontozat, izomműködés és fogazat fenntartásához, támogatja a kalcium felszívódását és hasznosulását, valamint támogatja az immunrendszer normál működését.

 E VITAMIN: Az E-vitamin hozzájárul a normál véralvadáshoz és a normál csontozat fenntartásához.

 B-VITAMIN KOMPLEX: A B-vitamin komplex hozzájárul a normál energiatermelő anyagcseréhez, az immun- és idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a normál fehérje- és glikogén anyagcseréhez, a vörösvértestek képződéséhez és a hormonális aktivitás szabályozásához.

 KALCIUM: A kalcium hozzájárul a normál izomműködéshez, a neurotranszmisszióhoz, a véralvadáshoz, az energiatermelő anyagcseréhez, valamint a normál csontozat és fogazat fenntartásához.

 MAGNÉZIUM: A magnézium hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, az elektrolit egyensúlyhoz, a normál energiatermelő anyagcseréhez, az izomműködéshez, a fehérjeszintézishez, valamint a normál csontozat és fogazat fenntartásához.

 VAS: A vas hozzájárul a normál kognitív funkciókhoz, a vörösvértestek és a hemoglobin normál képződéséhez, a szervezet oxigénszállításához és az immunrendszer működéséhez.

 CINK: A cink hozzájárul a normál makro- és mikrotápanyag-anyagcseréhez, a fehérjeszintézishez és a kognitív funkciókhoz, az immunrendszer normál működéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, valamint a csontok, haj, köröm és bőr normál állapotának fenntartásához.

RÉZ: A réz hozzájárul a normál kötőszövetek fenntartásához, a normál energiatermelő anyagcseréhez és vasszállításhoz a szervezetben, az immun- és idegrendszer működéséhez, valamint a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

 SZELÉN: A szelén hozzájárul a normál immunrendszer működéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

 KRÓM: A króm hozzájárul a normál makrotápanyag-anyagcseréhez és a normál vércukorszint fenntartásához.

 JÓD: A jód hozzájárul a normál kognitív funkciókhoz, az energiatermelő anyagcseréhez és az idegrendszer működéséhez, a pajzsmirigyhormonok termelődéséhez és a normál pajzsmirigyműködéshez.

Fogyaszthatják Vegetáriánusok; Gluténmentes; Diómentes; Laktózmentes; Szójamentes; Kagylómentes

Vitamin / Ásványi anyag összetétel: 1 adagban (1 Tablettában)
Vitamin A 800mcg (100% RI*)
Vitamin B6 1.4mg (100% RI*)
Vitamin B12 2.5mcg (100% RI*)
Vitamin C 80mg (100% RI*)
Vitamin D 10mcg (200% RI*)
Vitamin E 12mg (100% RI*)
Vitamin K 75mcg (100% RI*)
Thiamin 1.1mg (100% RI*)
Riboflavin 1.4mg (100% RI*)
Niacin 16mg (100% RI*)
Folic Acid 400mcg (200% RI*)
Biotin 50mcg (100% RI*)
Pantothenic Acid 6mg (100% RI*)
Calcium 120mg (15% RI*)
Magnesium 100mg (27% RI*)
Iron 14mg (100% RI*)
Zinc 10mg (100% RI*)
Copper 1mg (100% RI*)
Selenium 75mcg (136% RI*)
Chromium 40mcg (100% RI*)
Iodine 150mcg (100% RI*)

*egy átlagos felnőtt beviteli referenciaértéke (8400 kJ/2000 kcal).

Összetevők: Dikalcium-foszfát, magnézium-oxid, mikrokristályos cellulóz, aszkorbinsav, vas-biszglicinát, nikotinamid, alfa-tokoferol DL, fényezőanyagok (hidroxi-propil-metil-cellulóz, glicerin, karnaubaviasz), rea-ma-tin, dikonoxid, szilícium-oxid, sztearát, cink-oxid, anti-Ca D kalcium-pantotenát, nátrium-szelenit, menakinon, réz-szulfát, cianokobalamin, piridoxin-hidroklorid, riboflavin, tiamin-hidroklorid, folsav, króm-pikolinát, kálium-jodid, biotin.