KOSÁR (0)
Termékkategóriák
Nitrát termékek
Energia zselék
Energia szeletek
Fehérje szeletek
Izotóniás sportital porok
Fehérje porok
Aminosavak, Vitaminok
Go Hydro pezsgőtabletták
Koffein ital
Versenycsomagok
Kulacsok, tartók, keverő edények
Termékkategóriák
Nitrát termékek
Energia zselék
Energia szeletek
Fehérje szeletek
Izotóniás sportital porok
Fehérje porok
Aminosavak, Vitaminok
Go Hydro pezsgőtabletták
Koffein ital
Versenycsomagok
Kulacsok, tartók, keverő edények

Gatorade Zero (szénhidrát mentes) Izotóniás Sportital por Jégcseresznye ízben 49 gr - 9,45 liter sportital elkészítéséhez

3 999 Ft
Mennyiség:  db


Termékleírás

Gatorade Zero - szénhidrát mentes - izotóniás Sportital Por

1 csomag 49 gr. port tartalmaz, melyből 9,45 liternyi izotóniás sportital keverhető ki (19 db félliteres kulacsnyi).

1/2 literre vetített bruttó ára csak 210 Ft!!!

Cukormentes (szénhidrát nélküli) izotóniás italt keresel? Itt megtaláltad!

A Gatorade Zero izotóniás sportital por célja, hogy biztosítsa az izzadás által elveszített ásványi sók visszapótlását a szervezetbe úgy, hogy közben szénhidrátot nem visz be a szervezetbe. Mindösszesen 2,5 gramm, azaz 1/3 teáskanál port kell bele tenni egy 500 ml-es kulacsba, majd vízzel feltölteni. Gyorsan oldódik, utána azonnal fogyasztható.

A Gatorade Zero sportital használatának előnyei:

Intenzív edzés alatt akár óránként 2 liter folyadék is távozni tud a szervezetünkből izzadság formájában - függően a környezeti feltételektől. Az izzadság tartalmaz létfontosságú elektrolitokat, beleértve a nátriumot is. A nátrium az egyik legfontosabb elektrolit, mely segít a szomjúság érzet kialakulásában.

Ha a folyadék és elektrolit veszteséget nem pótoljuk, dehidratáció fordul elő, ami a fáradság egyik fő okozója. Túl nagy folyadék veszteség, vagyis kiszáradás esetén a test hőmérséklete és a pulzusszám emelkedik. Ezáltal a szénhidrát raktárak gyorsabban kiürülnek, és ezért magasabb intenzitásúnak érzékeljük az edzést, gyorsabban fáradunk. A Gatorade Zero sportital por segíthet megelőzni ezt azáltal, hogy a rendszeres folyadék bevitellel nem engedi, hogy elveszítse testtömeg 2%-át meghaladó mennyiséget.

Használati útmutató:

Adjunk hozzá  2,5 gramm, azaz 1/3 teáskanál port 500 ml vízhez, és hagyjuk, hogy feloldódjon. Az elkészített italt fogyassza el 24 órán belül. 

Javasolt használat:

Fogyasszon 500ml gatorade Zero folyadékot 3-4 órával az esemény (edzés vagy verseny), egy továbbit pedig 250-500ml mennyiségben 1 órával a kezdés előtt. Rövid edzés közben, vagy amikor a szénhidrát bevitel nem szükséges, fogyasszon 500 ml Gatorade Zero folyadékot óránként. Ha a folyadék mellett energiára is szüksége van, használja a SiS GO géleinket, vagy a Gatorade, illetve a SiS GO izotóniás sportital porainkat. 

 
  1 adagban (2,5g - 500 ml) 100 gr-ban
Energia 0kj/0kcal 0kj/0kcal
Fehérje 0.0g 0.0g
Szénhidrát 0g 0g
ebből cukor 0g 0g
Zsír 0.0g 0.0g
melyből telített zsírsavak 0.0g 0.0g
Rost 0.0g 0.0g
Nátrium 195 mg 7800 mg
Kálium 55 mg 2200 mg