KOSÁR (0)
Termékkategóriák
Nitrát termékek
Energia zselék
Energia szeletek
Izotóniás sportital porok
Fehérje porok
Aminosavak, Vitaminok
Go Hydro pezsgőtabletták
Kulacsok, tartók, keverő edények
Termékkategóriák
Nitrát termékek
Energia zselék
Energia szeletek
Izotóniás sportital porok
Fehérje porok
Aminosavak, Vitaminok
Go Hydro pezsgőtabletták
Kulacsok, tartók, keverő edények

Science in Sport SiS Beta Fuel sportital por Narancs ízben - 82 gr

1 349 Ft
Mennyiség:  db


Termékleírás

MIÉRT ÉRDEMES HASZNÁLNI A KÉTKOMPONENSŰ BETA FUEL TERMÉKET?

Állóképességi sportolóként (ami azt jelenti, hogy a terhelés két óránál tovább tart), óránként 80-120 g szénhidrátot kell bevinned a szervezetedbe a megfelelő energia ellátáshoz. A Science in Sport Beta Fuel Dual Source Energy Drink optimalizált 80 g szénhidrátot biztosít egyetlen kényelmes, izotóniás oldatban, minimálisra csökkentve a szénhidrát felszívódási (GI) problémákat, amely lehetővé teszi az optimális teljesítmény fenntartását.

ÚJ 1 : 0,8 ARÁNY A KORÁBBI 2 : 1 ARÁNYHOZ KÉPEST

Korábban a maltodextrin és a fruktóz javasolt arány 2 : 1 volt. Ebben a forradalmian új termékben a maltodextrin és a fruktóz 1 : 0,8 aránya 62%-ról 74%-ra növeli az elfogyasztott szénhidrát oxidált százalékos arányát (amit hatékonyságnak neveznek) a 2 : 1 arányhoz képest. A maltodextrin és a fruktóz 1 : 0,8 aránya csökkenti a gyomor teltségére utaló tüneteket a 2 : 1 arányhoz képest.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Egy tasak Beta Fuel Energy Drink egy adag (82 g) port tartalmaz. Öntsd a port 600 ml vízbe, és rázd fel a teljes feloldódásig. Kortyolj gyakran keveset a hosszan tartó állóképességi edzések / versenyek során. Használj óránként egy tasak port, vagy kombináld a Beta Fuel Gélekkel és / vagy a rágószeletekkel, hogy elérd az óránkénti 80-120 g szénhidrát bevitelt.

Kérdések és válaszok:

Miből készül a Science in Sport Beta Fuel? A Beta Fuel szénhidrátjai gyomorbarát maltodextrinből és fruktózból származnak. A Beta Fuel aromákat is tartalmaz mesterséges édesítőszerek nélkül.

Hogyan ad nekem több energiát a Beta Fuel Dual Source Energy Ital? A Beta Fuel 80 g szénhidrátot biztosít egyetlen adagban, ezáltal segít elérni az ajánlott 80-120 g/óra bevitelt állóképességi terhelések során. A Béta Fuelben található 80 g szénhidrátot egy vadonatúj 1 : 0,8 (maltodextrin / fruktóz) aránnyal optimalizáltuk, ami növeli a szervezet szénhidrát felhasználásának hatékonyságát, és ezáltal növeli a teljesítményt és korlátozza a gyomor-bélrendszeri problémákat.  

Hogyan illeszkedik a Science in Sport Beta Fuel az általános frissítési tervbe? Állóképességi sportolóként a Beta Fuel Dual Source energiaitalunk önmagában is használható az energia szükségletek kielégítésére. Azonban a Beta Fuel termékcsaládunk, amely magában foglalja a Dual Source Energy Gel-t, a Dual Source Energy Gel + Nootropicsot és a Dual Source Energy rágótablettát is, kombinálható annak érdekében, hogy könnyen elérje az ajánlott 80-120 gramm szénhidrátot óránként.  

Mitől jobb a Beta Fuel Energy Drink, mint a szokásos ételek, például a banán fogyasztása? A Beta Fuel Dual Source Energy Drink úgy lett megtervezve, hogy gyorsan felszívódjon a bélben, ezáltal gyors energiát biztosítson, míg egyes szilárd ételek emésztése hosszabb időt vesz igénybe, mivel több zsírt és rostot tartalmaznak, valamint puffadást és kellemetlen érzést okozhatnak edzés közben.

Izotóniás a Beta Fuel kettős forrású sportital? Igen, egy 82 g-os Beta Fuel tasakot 600 ml vízben elkeverve kész ital izotóniás lesz.

Hogyan keverjem össze a Beta Fuel Dual Source energiaitalt? A Beta Fuel összekeverése egyszerű. Öntsön egy tasakot (egy adag 82 g-os) 600 ml-es vízbe, és rázza, amíg az összes por fel nem oldódik.

A Science in Sport Beta Fuel termékcsalád természetes aromákat tartalmaz? Igen. A Beta Fuel szénhidrát-kiegészítőink természetes aromákat tartalmaznak, és mentesek színezékektől és tartósítószerektől.

A Science in Sport Beta Fuel-t tesztelték tiltott (dopping) anyagokra? Természetesen. Mint minden táplálék-kiegészítőnket, a Beta Fuel-t is az Informed Sport program keretében tesztelték, és nem tartalmaz tiltott anyagokat. Az Informed Sport egy globális minőségbiztosítási és kiegészítő tanúsítási program a sport táplálék-kiegészítők számára. 
https://sport.wetestyoutrust.com/supplement-search/science-sport/beta-fuel-80

 
  1 adagban (82g - 600 ml) 100g-ban
Energia 1359kj/320kcal 1658kj/390kcal
Fehérje 0.0g 0.0g
Szénhidrát 80g 98g
ebből cukor 45g 54g
Zsír 0.0g 0.0g
melyből telített zsírsavak 0.0g 0.0g
Rost 0.0g 0.0g
Ásványi sók 0.01g 0,01g
Összetevők: Maltodextrin (kukoricából) (57%), fruktóz (42%), aromák. Allergéneket nem tartalmaz.