KOSÁR (0)
Termékkategóriák
Nitrát termékek
Energia zselék
Energia szeletek
Fehérje szeletek
Rego juice (regenerációhoz)
Izotóniás sportital porok
Fehérje porok
Aminosavak, Vitaminok
Testsúly-kontroll termékek
Go Hydro pezsgőtabletták
Koffein ital
Versenycsomagok
Kulacsok, tartók, keverő edények
Termékkategóriák
Nitrát termékek
Energia zselék
Energia szeletek
Fehérje szeletek
Rego juice (regenerációhoz)
Izotóniás sportital porok
Fehérje porok
Aminosavak, Vitaminok
Testsúly-kontroll termékek
Go Hydro pezsgőtabletták
Koffein ital
Versenycsomagok
Kulacsok, tartók, keverő edények

Science in Sport SiS Rego Cherry Juice gel - 30ml

599 Ft
Mennyiség:  db

Termékleírás

Bemutatjuk a SiS legújabb fejlesztését, mely a sorozatterhelések utáni regenerációt hivatott támogatni.

A Montmorency cseresznye kivonat fanyar íze jól esik a sok édes termék után. A termék használata segíti az edzés utáni regenerációt, késlelteti az izomfájdalmak kialakulását, a gyulladásos tüneteket csökkenti, és jobb alvás minőséget biztosít.

Az edzések, vagy a versenyek intenzív ismétlődése jelentősen igénybe veszi a testet. Ilyenkor a gyorsított regenerációnak nagy szerepe van. 

Főbb jellemzők:

• 100% Montmorency cseresznye kivonat
• Természetesen gazdag antocianinokban, flavonoidokban és melatoninban
• Támogatja a regenerációt, csökkenti a gyulladást és segíti az alvást
• Informed Sport által bevizsgálva, garantáltan doppingmentes termék

AJÁNLOTT FELHASZNÁLÁS: Egy gélt (30 ml) jól keverjünk el 200 ml hideg vízben. A termék fogyasztható joghurthoz keverve is! A SiS REGO Cherry Juice-t verseny előtt naponta kétszer 4 - 5 napig javasolt használni, verseny után pedig 2–3 napon keresztül, hogy elősegítsük a regenerálódást.

ELŐNYÖK: A SiS REGO Cherry Juice természetesen gazdag antocianinokban, flavonoidokban és melatoninban. A flavonoidok olyan növényi vegyületek, amelyek antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkeznek, az antocianinok a flavonoidok specifikus osztálya, amely csökkenti az oxidatív stresszt, a melatonin pedig az alvást és az ébrenlétet szabályozó hormon.  
Összetevők 100ml-ben 1 adagban 30ml
Energia kJ/Kcal 832kJ/199Kcal 250kj/60kcal
Zsír 0.1g 0.0g
melyből telített 0.0g 0.0g
Szénhidrát 48.2g 14.5g
melyből cukor 39.8g 11.9g
Fehérje 1.3g 0.4g
0.0g 0.0g
MI A REGO CHERRY JUICE? A REGO Cherry Juice 100%-os Montmorency Cseresznyéből származó koncentrátum, mely természetesen gazdag antocianinokban, flavonoidokban és melatoninban.   MI A FLAVONOIDOK? A flavonoidok olyan növényi vegyületek, amelyek antioxidáns és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkeznek.   MI AZ ANTHOCYANINOK? Az antocianinok a flavonoidok egy speciális csoportja, amely csökkenti az oxidatív stresszt.   A TERMÉK KÉPES-E CSÖKKENTENI AZ IZOMLÁZAT? Kimutatták, hogy a cseresznye gyümölcslé-koncentrátum használata csillapítja az izomlázzal járó gyulladásos reakciót a maratoni távok teljesítését követően.   REGENERÁCIÓBAN NYÚJTOTT TÁMOGATÁSA? Korábban azt feltételezték, hogy az oxidatív stressz és az izomláz szükséges velejárója az edzésnek. Manapság a sportolóknak szükségük van a gyors regenerációra, úgy mint a többnapos versenyek alatt, vagy az év folyamán a legfontosabb események közben. Ezekben a helyzetekben a Performance Cherry használata segíthet a regenerációs folyamatban és az optimális teljesítmény fenntartásában.   MI A MELATONIN? A melatonin olyan hormon, amely szabályozza az alvást és az éberséget.   HOGYAN KELL ALKALMAZNI A REGO CHERRY JUICE TÁMOGATÁSÁT? A cseresznye a melatonin természetes forrása, amely segít a nyugodt elalvásban. Az alvás elengedhetetlen része a regenerációs folyamatnak. Időnként az egyének zavaros alvással találkozhatnak, például egy nagy verseny előtt, vagy egy kulcsfontosságú esemény körül.   A SiS REGO Cherry Juice-t a 8-szoros Grand Tour győztes Team Sky segítségével fejlesztették ki.