KOSÁR (0)

Fizetési módok

Utánvét: a megrendelés értékét a csomag kézhezvételekor készpénzben, vagy a futárnál levő POS terminál segítségével bankkártyával kell kiegyenlítenie. MOL PostaPontokon és a Coop PostaPontok nagy részében bankkártyával is fizethet a helyszínen. A csomag átvételére a fizetést követően kerülhet sor.

Előre utalás: a termékek ellenértékét banki előre utalás útján is rendezheted. A megrendelés lezárását követően e-mailben fogod megkapni az összesítést, benne a kért tételek árával, és az esetleges szállítási díjjal növelve (teljes vételárat). Az utalás során a megjegyzés rovatba fel kell tüntetni a megrendelő nevét. Amint megérkezett az átutalás (jóváírásra került a bankszámlán), megrendelő csomagja feladásra kerül.

Bankkártyás fizetés: A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban. A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli! Fizetéshez használhatod: Mastercard, Maestro,Visa, Electron, vagy Amex bankkártyádat. Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.