KOSÁR (0)

Hűségprogram

Díjazzuk a Hűséget!

 
Arra szeretnénk ösztönözni, hogy regisztrált vásárlóként minél többször rendelj nálunk, ami után folyamatos kedvezmények várnak a webáruházunkban. Fontos, hogy a megrendelés összeállítása előtt lépj be a felhasználóneveddel a webáruházunkba, mert a kedvezményt csak így tudja a rendszerünk érvényesíteni!
Amennyiben a korábbi rendelések göngyölített összege eléri, vagy meghaladja a lenti sávok valamelyikét, akkor a rendszerünk automatikusan levonja a megjelölt kedvezmény mértékét a kosárban a termékek összesen értékéből.

 

Eddigi vásárlás értéke: Kedvezmény:
50.000 Ft  - 99.999 Ft. 5%
100.000 Ft. – 199.999 Ft. 10%
200.000 Ft-tól 15%
 
Ha már korábban rendeltél a webáruházunkban, de még nem regisztráltál, akkor érdemes élni a lehetőséggel, ugyanis új regisztráció esetén a rendszerünkben megtalálható korábbi rendeléseidet (név, és e-mail cím egyezés esetén) hozzá rendeljük a regisztrációdhoz, így hamarosan láthatod a korábbi rendelések értékét, illetve az elérhető kedvezmény mértékét.
Magad is ellenőrizheted a korábbi vásárlásaid összegét. Ehhez lépj be a regisztrált adataiddal a weboldalunkra, majd a Profil feliratra kattintva már láthatóvá is válik, hogy eddig mikor, és mennyiért rendeltél.
 
Csak regisztrálj, érj el minél magasabb szintet, és használd ki a lehetőséget! Várjuk a következő rendelésed is!