KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Kövér Balázs célba ért Peruban
Gratulálunk Futazas.hu, szép volt Kövér Balázs! Balázs sikerrel teljesítette a perui Ica sivatagban a 3 szakaszra bontott, embert próbáló 120 km-es ultramaraton versenyt. Kíváncsia várjuk Balca beszámolóját, miként küzdött meg a homok dűnékkel, a több száz méteres emelkedőkkel, majd lejtőkkel.   Balázs is az általunk forgalmazott Science in Sport termékeket használta a versenye során.

Bővebben »
blog
A készleteink újra feltöltve

Az idei Black Friday alatt rengeteg terméket rendeltetek, így a készleteink nagyon megcsappantak. De a jó hír, hogy a sürgős utánrendelés miatt ma megkaptuk a friss Science in Sport beszállítást, így újra bőséges kínálattal állunk rendelkezésetekre.Bővebben »
blog
Túl a második szakaszon a perui sivatagban
Szurkoljatok Ti is a Futazas.hu-nak, pontosabban Kövér Balázsnak, aki a perui Ica sivatagban sikerrel teljesítette a második, egyben legnehezebb napot. 55 km-t gyalogolt, futott a homokdűnék között, több száz méter szintkülönbséget küzdött le.   Balázs is az általunk forgalmazott Science in Sport termékeinkkel gyűri a távot a sivatagban.  

Bővebben »
blog
Elrajtolt a 3 szakaszos perui ultramaraton
Szurkoljatok Ti is a Futazas.hu-nak, pontosabban Kövér Balázsnak, aki a perui Ica sivatagban indul a 3 szakaszra bontott, összesen 120 km-es terep futóversenyen. A hétfői "bemelegítés" után ma 55 km vár a mezőnyre.   Balázs is az általunk forgalmazott Science in Sport termékeinkkel gyűri a távot a sivatagban.  

Bővebben »
blog
Téli alapozó edzések

A téli hétvégi hosszú alapozó edzéseket aerob, vagyis közepes / alacsony intenzitáson végzed? Ha igen, akkor a szervezetedben raktározott zsír elegendő energiát biztosít az izmaidnak akár órákon keresztül is. Azonban ne feledd, hogy folyadék és ásványi só utánpótlásra ilyenkor is szükséged van. Erre fejlesztette ki a Science in Sport a Go Hydro pezsgőtablettákat.Bővebben »
blog
100 nap a Balaton Szupermaraton rajtjáig

Már csak 100 nap van vissza a Spuri Balaton Szupermaraton (BSZM) 2020 rajtjáig, ahol újra a Science in Sport izotóniás termékeinkkel tudtok majd frissíteni. Mi már nagyon készülünk, szorgalmasan futjuk a kilométereket, ugyanis tavasszal újra ott leszünk a startnál indulóként is. Mert valljuk, hogy akkor vagyunk hitelesek, ha nem csak beszélünk a termékeinkről, hanem folyamatosan éles körülmények között teszteljük is.Bővebben »
blog
Ultramaraton a perui Ica sivatagban
Drukkolunk Kövér Balázsnak, aki egy nem mindennapi versenyen indul. Mi is ez pontosan? Egy rendkívüli futóélmény a Perui Ica sivatagban, a Csendes Óceán szomszédságában, ahol 4 nap alatt 3 szakaszra bontva kell a távot teljesíteni úgy, hogy közben a teljes felszerelésed is magaddal kell vinni, és az éjszakákat a sivatagban, sátorban töltik. Balázs támogatásunk által a Science in Sport termékeinkkel pótolja az energiát.

Bővebben »
blog
A rossz idő nem lehet akadály!
Rossz idő? Na és?   Csak Science in Sport termék legyen nálad, és már mehet is az edzés.

Bővebben »
blog
A Team Ineos újra a SiS-t választotta
A világ egyik legeredményesebb bringa csapata a Team INEOS is a Science in Sport professzionális táplálékkiegészítő termékeket használja. Miért? Mert a palettán megtalálhatóak az edzés előtti, alatti és utáni termékek, melyeket összehangolva használva biztosítható az elvárt teljesítmény, és a terhelések közötti regeneráció.

Bővebben »
blog
SiS meglepetés a Futazás.hu csomagjában

Jó utat, és sikeres versenyzést kívánunk a Garda Trentino Half Marathon-ra utazóknak. A Futazas.hu csomagjához mi is hozzájárultunk a Science in Sport Isotonic energia zseléinkkel, hogy a célba érés még könnyebb legyen. Bővebben »
blog
Téli alapozáshoz is javasoljuk a SiS Go Hydro-t

Az alacsony intenzitású, de hosszú (alapozó) edzéseken a folyadékot és az ásványi sókat ugyan úgy pótolni kell, mint melegben. Ha szénhidrátot nem akarsz bevinni a szervezetedbe, akkor Neked kínáljuk a Science in Sport Go Hydro pezsgőtablettáinkat, melyek már változatos ízekben kaphatóak.Bővebben »
blog
SiS már a Premier League-ben is

Profi teljesítményhez profi termékekre van szükség. A Premier League legtöbb csapata is a Science in Sport táplálékkiegészítőket használja, köztük természetesen az Arsenal játékosai is.Bővebben »