Főoldal
Webshop
Blog
Science In Sport
Gatorade
ÁSZF
Elérhetőség
KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
A mi kedvenc ízünk a Citrom-menta
Melyik a kedvenc Science in Sport energia zselé ízed? A mienk a Citrom-menta, mely az energián és az ásványi són kívül mindig frissességet is ad! :)   A szezon sosem ér véget, használj Te is SiS termékeket!

Bővebben »
blog
Edzés utáni regenerálás
Kimerítő volt az edzésed, versenyed? Kiürült a szénhidrát raktárad a szervezetedben? Sokat izzadtál, sókat és folyadékot vesztettél? Az izmaidnak a regenerációhoz fehérjére van szüksége? Mindezt egyben szeretnéd megoldani? Akkor a Science in Sport Rego termékeket Neked kínáljuk.

Bővebben »
blog
SiS Immune pezsgőtabletta
Közelít a hideg idő, de Te ugye nem hagyod abba a szabadtéri tréningeket!? A fizikailag megterhelő edzések gyengítik az immunrendszert, és ezáltal nagyobb arányban fordulhatnak elő felső légúti fertőzések. A C-vitamin és vas kombinációja segít ezek hatékonyabb megakadályozásában. A Science in Sport Immune Hydro tablettánk a fentieken kívül ásványi sókat is tartalmaz, hogy az izzadsággal elvesztett fontos elektrolitokat azonnal pótolni tud.

Bővebben »
blog
Tetris Challenge SiS módra
Tetris Challange SiS-es Triatlonos módra :)   Tudjátok, ha Science in Sport, akkor www.sportital.com a Sportital.com: Science in Sport, Gatorade "G" Sport forgalmazójától! 

Bővebben »
blog
Folyadék utánpótlás hidegben
Már nagyon vártad a hűvösebb időt, elég volt a melegben edzésből? Ma tényleg beköszöntött az ősz. De aztán semmi nyafogás tavaszig, hogy most meg hideg van! ;) A folyadék utánpótlás a hűvösebb időben is ugyan olyan fontos tényező, mint melegben. Használjátok továbbra is a Science in Sport hydro tablettáinkat, illetve az electrolyte porainkat.

Bővebben »
blog
Fogyatkoznak a készleteink
Köszönjük a rengeteg megrendelést, melyet az utóbbi időszakban Tőletek kaptunk. Sokan a Spar maratonra készültök, emiatt a SiS zselé készleteink jelentősen megcsappantak, de már úton van az utánpótlás! :) Mindenkinek nagyon jó versenyzést, sikeres célba érést kívánunk!

Bővebben »
blog
Vegán fehérje is a SiS kínálatunkban
Az edzés utáni regeneráció is nagyon fontos, ehhez különböző fehérje készítményeket ajánlunk. Ha Vegán vagy (vagyis nem fogyasztasz állati eredetű fehérjét sem), akkor Neked fejlesztették a Science in Sport Plant20 termékcsaládot, mely kizárólag növényi fehérjéket tartalmaz. Elérhető már szelet, illetve por formátumban is!

Bővebben »
blog
Új SiS Hydro pezsgőtabletták a kínálatunkban
Tovább bővítettük a Science in Sport Go Hydro pezsgőtabletta választékunkat! :) Egyre többen keresnek olyan megoldást a folyadék utánpótlásra, mely ásványi sókat tartalmaz, de szénhidrátot nem visz be a szervezetbe. Erre találták ki a SiS pezsgőtablettáinkat. És hogy ne unjatok rá, ezért már rendelhetőek Eper & Lime, Pink Grapefruit és Ananász & Mangó ízekben is.

Bővebben »
blog
Egyre több csapat használja a SiS termékeinket

Egyre több csapat fedezi fel a Science in Sport termékeinkben rejlő lehetőséget. A korszerű sporttáplálkozás-tudomány már megköveteli, hogy ne csak vizen "éljenek" a sportolók, hanem használjanak izotóniás sportitalokat, energia zseléket, szeleteket, és kapjanak regeneráló termékeket is. Ezeket mind tudjuk biztosítani a prémium SiS választékunkból. Ha a Te csapatodnak is szeretnél profi termékeket biztosítani, keress minket.Bővebben »
blog
Edzés utáni sportmenü

Egy hosszú edzés után az energiát és a sókat, illetve a folyadékot is pótolni kell. Így tett az egyik lelkes Science in Sport termék használónk, Levente Maglódi. Gratulálunk! Bővebben »
blog
A Manchester United is a SiS-t választotta
Az energia zselék régebben a kerékpárosok, futók, triatlonisták energia ellátója volt. Azonban manapság már a csapatsportágakban is felfedezték, és ott vannak az öltözőkben, hogy akár meccs előtt, de a félidőben biztosan, hogy feltöltse a kiürült szénhidrát raktárakat. A Manchester United is a Science in Sport termékeket használja. És Te?

Bővebben »
blog
Hauni 25 versenyen indulunk
Ti milyen versenyen indultok a hétvégén? Mi a hazai pályát választottuk, és az először megrendezésre kerülő Hauni25 futáson veszünk részt, melyen Pécs legszebb pontjain futunk 25 km-en keresztül. Köszönjük a szervezőknek az 1-es rajtszámot! :)   A félmaraton+ távra az alábbi menüt állítottuk össze: rajt előtt 10 perccel egy Science in Sport Go Electrolyte zselé, majd közben 8 és 16 km-nél még 1 - 1 gél, és közben folyamatosan a SiS Beta Fuel izotóniás ital a kulacsból. Célba érkezés után Protein20 szelet, és Rego Rapid Recovery shake a gyors regenerálódásért.

Bővebben »