KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Webáruházunk nyitva!
Többetek kérdésére meg szeretnénk erősíteni, hogy a webáruházunk Non-Stop nyitva van, a megrendelések összekészítése és kiszállítása folyamatos. Nyugodtan rendeljetek, a csomagok legkésőbb 2 munkanap alatt megérkeznek Hozzátok! Ha nem szeretnétek készpénzzel fizetni, akkor lehetőségetek van az előre utalásra, vagy átvételkor bankkártyával kiegyenlíteni a számlát.   Tudjátok, ha SiS, akkor www.sportital.com

Bővebben »
blog
Feltöltöttük a készleteinket a szezonra
Ma megérkezett a friss Science in Sport szállítmányunk, a szezon indulása előtt maximálisra töltöttük a készleteinket. A jelen helyzetben mindenkinek azt javasoljuk, hogy ha tud, maradjon otthon, de azt is tudjuk, hogy Ti, rendszeresen sportolók nehezen tudtok leállni a napi edzésekről. Ezért kérjük, csak olyan helyen eddzetek, ahol egyedül tudtok lenni. És ha tréningeztek, akkor vigyétek magatokkal a jól bevált SiS termékeinket!

Bővebben »
blog
Otthoni tréning
Edzeni most is lehet, de azt tegyétek felelősen! Ha az otthoni tréning mellett döntötök, akkor ne feledjétek, hogy a menetszél, vagyis a hűtés hiánya miatt még nagyobb lesz a folyadék vesztés, mint normál körülmények között. Igyatok folyamatosan, pótoljátok a kiizzadt ásványi sókat is. Használjátok a Science in Sport Go Electrolyte izotóniás italainkat.   Webáruházunk nyitva, a csomagok indítása folyamatosan működik.

Bővebben »
blog
Immunrendszer erősítés
Az utóbbi napokban még inkább előtérbe kerültek az immunrendszer erősítésével kapcsolatos kérdések. Emiatt fel szeretnénk hívni a figyelmeteket arra a tényre, hogy a rendszeres sportolás erősítí az ellenálló képességet, de ugyanakkor egy-egy erősebb edzés átmenetileg gyengíti is azt. Erre fejlesztette ki a Science in Sport az Immune pezsgőtablettákat, mely a bennük található vas és C-vitamin által támogatja a szervezetet.

Bővebben »
blog
Befejeződött a Balaton Szupermaraton
Befejeződött a Balaton és FélBalaton Szupermaraton, melynek idén is támogatói voltunk. 2500 liter SiS izotóniás italt biztosítottunk a futóknak, hogy ők a 4 nap alatt hydratáltak maradjanak. Reméljük elégedettek voltatok a frissítő zónákban a termékeinkkel, és eredményes versenyt zártatok.

Bővebben »
blog
3. napjánál tart a BSZM

Elindult a Balaton és FélBalaton Szupermaraton harmadik napja. Ma Badacsonyból Füredig megy a mezőny. Az idő fantasztikus, bőven lesz szükség frissítésre, melyet idén is mi biztosítunk a Science in Sport izotóniás termékeinkkel.Bővebben »
blog
Hamarosan indul a Balaton Szupermaraton
Már csak 3 nap, és csütörtökön útjára indul a 13. Spuri Balaton és FélBalaton Szupermaraton. Siófoktól kezdve "csak" egy kört kell futni a tó körül, hogy vasárnap visszaérkezzen a mezőny újra a Balaton fővárosába. Immáron 3. alkalommal a Science in Sport Go Electrolyte izotóniás italainkkal tudtok frissíteni. Javasoljuk, hogy egyetlen itató pontot se hagyjatok ki, megéri az a pár másodperc lassítás, és folyadék bevitel. Még egy jó hír, hogy a SiS zseléink, energia- és fehérje szeleteink a Spuri Futóbolt sátrában megvásárolhatóak lesznek, így ha kifogytatok belőle, tudjátok pótolni. Mindenkinek nagyon jó versenyzést kívánunk, találkozzunk a pályán! 

Bővebben »
blog
Egyre többen használjátok a SiS termékeinket!
Örülünk, hogy egyre többen ismeritek, és szeretitek a Science in Sport termékeinket, használjátok őket edzéseitekhez, versenyeitekhez. Azt meg külön köszönjük, hogy posztoltok is sportolás közben a SiS zselékkel, pezsgőtabletákkal, kulacsokkal, mert ez azt jelenti, hogy elégedettek is vagytok velük / velünk.

Bővebben »
blog
A hibás frissítés eredménye

Gyakran érzed versenyen, edzésen azt, mintha elmenne az erőd? A probléma hátterében legtöbbször a hibás frissítés, vagyis a rossz energia visszatöltés áll. Ahogy az akkumulátorokat, úgy a szervezetet is tölteni kell a jó teljesítményhez.Bővebben »
blog
Maratoni üzemanyag
A mai üzemanyagunk 47 km-re... A klasszikus 6. Szederkény - Bóly 100 km-es futás rövidebbik távján indulunk. Viszünk magunkkal 2 db Science in Sport Beta Fuelt, melyben 80 gr szénhidrát van, 3 db Electrolyte zselét, és egy koffeines energia szeletet. Reméljük, elég lesz.

Bővebben »
blog
Adam Preaty és a SiS
A Science in Sport-nál a táplálkozástudomány határait feszegetjük azért, hogy Te képes legyél a saját határaidat feszegetni. Adam Preaty brit olimpiai úszóbajnok is a SiS termékek használatával éri el sikereit.

Bővebben »
blog
Az edzés utáni regenerálás fontossága

Az alapozás időszakában nem ritkák a hosszú, az energiaraktárakat lemerítő edzések. Ahhoz, hogy hamar regenerálódj, támogatásra van szüksége a szervezetednek. A Science in Sport Rego Rapid Recovery termékeink ebben segítenek. Feltöltik a tested szénhidrátokkal, fehérjével és folyadékkal.Bővebben »