Főoldal
Webshop
Blog
Science In Sport
Gatorade
ÁSZF
Elérhetőség
KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Kézilabdások is tesztelik a SiS termékeket

A magyar kézilabdázás 4 meghatározó játékosa kezdi tesztelni a Science in Sport termékeinket. Már nagyon sok sportágban bizonyítottunk, reméljük a kézisek is elégedetten fogják használni a SiS választékunkat. További részletek a teszt után - hamarosan!Bővebben »
blog
SiS termékek a zsebben

Az ország nagy részén ma is fantasztikus idő volt. Ugye a Ti zsebetekben is Science in Sport termék lapult?Bővebben »
blog
SiS Rego Rapid Recovery Plus a választékunkban
A REGO Rapid Recovery Plus terméket azonnal, a hosszú és intenzív edzés után kell elfogyasztani, ami által biztosítani tudod az energia raktárak feltöltését, és elősegíted az izomregenerációt. Egy adag 38 gr. szénhidrátot (de csak 2,5 gr cukrot!), 24 gr tejsavófehérjét, benne 6 gr BCAA-t, 5 gr L-glutamint, vitaminokat és ásványi anyagok keverékét tartalmazza.  Az energiát biztosító glycogen raktárak gyors feltöltése és a fehérjék segítenek abban, hogy a lehető legtöbbet hozd ki az edzésből, és felkészülj a következő terhelésre.   Próbáld ki Te is!

Bővebben »
blog
Kőbánya Cycling Team évértékelése
Stubán Ferenc a Kőbánya Cycling Team sportigazgatójának évértékelése: 2018-ban húsz alkalommal zártunk a legjobb tíz között UCI kategóriás versenyen.  Hatalmas ugráson ment keresztül a magyar kerékpársport. Idén két magyar érdekeltségű csapat is megszerezte a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség "kontinentális" licenszét. A Pannon mellett a Kőbánya Cycling Team adott lehetőséget arra, hogy magyar bringások bekerüljenek a sportág nemzetközi vérkeringésébe. A Kőbánya csapata különleges utat járt be: a magyarok mellett olasz, norvég, ukrán és marokkói versenyzőket is a sorainkban tudhattunk.  További érdekességek a cikkben: http://www.vuelta.hu/kobanya-cycling-team?h=1161&fbclid=IwAR3K71aEYf-dEXO9TuyDQ5oN4TzuHsB0qZfV_S-9Gay3iQTjYiXT1XI3Fsc

Bővebben »
blog
Hosszú hétvége - hosszú edzések!
Itt a hosszú hétvége, csodálatos idő várható mind a 4 nap. Nagyszerű lehetőségetek van elkezdeni az alapozást a jövő évi kihívásokhoz! Végezzetek hosszú edzéseket, ehhez ajánljuk a Science in Sport izotóniás energia zseléinket.

Bővebben »
blog
SiS termékek már a Manchester United-nél is
Amikor a lábad már jelzi a fáradtság jeleit, elérkezett az idő a Science in Sport energia zselé számára. A SiS zselék optimálisak a labda sportágakban is. Gyors a felszívódásuk, energiával tölti fel a szervezeted. Ha a Manchester United-nál bevált, miért nem próbálod ki Te is?  

Bővebben »
blog
Meghosszabbítottuk támogatásunkat Sylvester Balázzsal

Meghosszabbítottuk támogatásunkat Sylvester Balázzsal, így 2019-ben is a Science in Sport termékeinkkel készülhet, és versenyezhet, illetve érheti el újabb sikereit. 
Jó felkészülést kívánunk Balázsnak, rajtunk nem múlik, elláttuk minden finomsággal... Bővebben »
blog
SiS termékek a Budapest Maratonon
Ti milyen zselét használtatok az energia feltöltésre a hétvégi Budapesti maratonon?  Öröm volt látni a mezőnyben a sok Science in Sport gélt betárazva az övekbe.

Bővebben »
blog
SiS Energia szelet fehérjével kiegészítve
Lehet egy újabb ajánlatunk?  A Science in Sport kifejlesztette a SiS energia szeletek új generációját, melyek az egy szeletben levő 35 gr. szénhidrát mellett 10 gr. fehérjét is tartalmaznak.  A szénhidrát utánpótlás az edzés / verseny során javítja a teljesítményt, késlelteti a fáradtság kezdetét, míg a fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához.   Kipróbálnád? 

Bővebben »
blog
Beta Fuel a választékunkban!
Új termék a kínálatunkban!   Megérkezett a Science in Sport Beta Fuel izotóniás sportital por, mely Chris Froome-t nagyban támogatta a Giro d'Italia legendás 19. szakaszán a 80 km-es szökésében.   De pontosan mi is ez a "csoda"?   A Science in Sport Beta Fuel terméke egy új megközelítés az izotóniás sportitalok körében. Arra épít, hogy maximális mennyiségű szénhidrátot biztosítson a szervezet számára. Ezt úgy éri el, hogy 2:1 arányban keveri a maltodextrin és a fruktóz szénhidrátokat, miközben korlátozzák a gyomor-bélrendszeri felszívódási zavarokat.   A hosszútávú (2,5 órát meghaladó) edzéseken / versenyeken fontos az óránkénti 60-90 g szénhidrát beviteli mennyiség elérése! Ezt biztosítja a Beta Fuel.   További részletek [...]

Bővebben »
blog
Sylvester Balázs szezonzárója
A Science in Sport termékeinkkel támogatott Balázs Sylvester beszámolója a Pilis Kupa C1 versenyéről:   "Ma lezajlott utolsó versenyem idén, egyben utolsó versenyem junior kategóriában.  Az elmúlt időszakban már kevésbé voltam motivált, nem mindig volt kedvem specifikus edzéseket végezni. Ennek ellenére elég jól éreztem ma magam, még ha az igencsak szokatlan pályan nem is nekem kedvezett. Ez a teljesítmény ma egy újabb 2. helyre volt elég, úgy gondolom elégedetten állhatok tovább, fókuszálhatok a jövőre.   Így hát most pár hét pihenő jön, hogy frissen kezdhessem meg a 2019-es felkészülést, már U23-as kategóriára, tehát, hogy minden eddiginél keményebben dolgozhassak céljaimért. Muszáj megköszönnöm mindenki segítségét! Most ennyi, tervezek bővebb beszámolót az idei szezonról, de ugye az évnek még nincs vége, hajrá #offseason !!

Bővebben »
blog
Román körverseny
Elrajtolt a Román Körverseny, az első napon hazaért a szökés.   Gyulafehérvár és Nagyszeben között egy 154,7 kilométeres szakasszal rajtolt a 2.2-es besorolású Román Körverseny. A Kőbánya Cycling Team Lovassy Krisztián, Alberto Marengo, Molnár Gábor, Móricz Dániel, Samuele Oliveto és Rostíslav Zhukovskyy alkotta hatossal indult.   Az első etap öt hegyi és három gyorsasági részhajrával nehezítette a kerekesek dolgát. A nap elején egy tizenhárom fős szökés alakult, amely végül közel kilenc és fél perces előnnyel haza is ért, a szakaszt a holland Peter Schulting (Monkey Town) nyerte, aki ezzel a sárga trikót is megszerezte.   Alberto Marengo, Móricz Dániel és Lovassy Krisztián a főmezőnnyel érkezett a 19., a 26. és az 50. pozícióban.   A verseny Nagyszeben és Brassó között egy 162,8 kilométeres etappal folytatódik.   A Kőbánya csapata is a Science in Sport termékeinket [...]

Bővebben »