Főoldal
Webshop
Blog
Science In Sport
Gatorade
ÁSZF
Elérhetőség
KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Szederkényi Ultramaraton 2019
Amikor a hóhért akasztják (azaz a forgalmazó is beszáll a versenybe)...  Szombaton elindultam a Szederkény - Bóly 100 km-es szupermaraton 47 km-es számában. Élesben teszteltem a termékeinket, és elmondhatom, hogy szuperül támogatják a teljesítményt!!!  A távra 4 Science in Sport Electrolyte zselét, 1 Proteines energia szeletet, és kulacsban SiS izo italt vittem. A zseléket egyenletesen elosztva 10 kilométerenként ettem, azok tényleg gyorsan szívódnak fel, így folyamatosan tolják az energiát. Az ízük is kiváló, nem émelyítenek, a Sós-karamell kifejezetten tetszik az édesek mellett. Híg állaguk miatt könnyű lenyelni őket, és még vizet sem kell hozzájuk inni. A táv nagy részében egyedül futottam, végig láttam magam előtt a versenyben vezető, 100 km-en indulót, akit az utolsó 8 km-en utolértem. Mondtam neki, hogy nekem még 1,5 km van a maraton távig, ami egyéni csúcsnak néz ki, ezért megyek tovább saját [...]

Bővebben »
blog
SiS zselék már a csapatsportokban is!
A Science in Sport energia zselék egyre több csapatsportban is megjelennek. Miért? Mert a sorozatterhelés miatt nehéz megfelelő szinten tartani a szénhidrát raktárakat, és a gyors tempó okán hamar kiürül a szervezetből, így a mérkőzések második félidejében jól jön az extra energia támogatás. A meccs szünetének elején elfogyasztva a SiS gélt 10 perc alatt felszívódik, és tolja a plusz erőt. Régen a bringások kiváltságos "szere" volt, manapság már ott van a pályák szélén is! 

Bővebben »
blog
Hamarosan indul a bringás szezon

Bár a naptár szerint február van, az időjárás tavaszias. Itt az ideje a hosszú alapozó edzéseknek, amikor jól jön a Science in Sport energia zselé is a zsebből, vagy a szerencsésebbeknek a kísérő kocsiból. Bővebben »
blog
Balaton Szupermaraton újra SiS frissítéssel
Alig 50 nap, és újra elindul a 12. Spuri Balaton és FélBalaton Szupermaraton - Közép-Európa legnagyobb tókerülő versenye. Ahogy tavaly, idén is a frissítést mi biztosítjuk a Science in Sport Electrolyte izotóniás sportitalainkkal. 4 nap csoda, 196 kilométer küzdelem, 2500 liter SiS izotóniás ital...  Mi már nagyon várjuk a rajtot, reméljünk Ti is minél többen ott lesztek! Hamarosan újabb infókkal, és verseny előtti kedvezménnyel jelentkezünk!

Bővebben »
blog
Téli Börzsöny a SiS-el
Gratulálunk Balogh Péternek a Téli Börzsöny 30 km-es távjának teljesítéséhez. A verseny alatt a Science in Sport termékeinkből nyerte az energiát, a célban pedig újdonságunkkal, a SiS Cherry Rego-val regenerált.

Bővebben »
blog
Téli alapok, nyári sikerek...
A nyári győzelmeket télen kell megalapozni! :) Fantasztikus érzés a csípős hidegben, a ropogó hóban edzeni. Ti is készen álltok a következő hosszú tréningre? Vigyetek magatokkal folyadékot, mert bár a hidegben kevésbé érezni az izzadást, a szervezetnek szüksége van a folyamatos hydratálásra, óránként akár 3 - 4 dl-re.

Bővebben »
blog
Téli MB felkészülés
Támogatott sportolónk Balázs Sylvester a Ciprusi edzőtáborból hazaérve folytatja a felkészülését. A MB szakágban fontos a kiváló kerékpározási technika, ezért berendeztek neki egy gyakorló pályát is. Balázs a felkészülése alatt is a Science in Sport termékeinket használja.

Bővebben »
blog
SiS termékek a foci élvonalában is!

A Science in Sport az eddigi klasszikus ciklikus sportágak mellett egyre jobban nyit a csapatsportágak irányába. A SiS termékek már megtalálhatóak a Premiere League csapatoknál, és már idehaza is több egyesület tette le mellette a voksát. Bővebben »
blog
Tízszeres Ironman világranglista győztes - Mindum Károly élménybeszámolója
Lemaradtál róla? Itt megnézheted támogatott versenyzőnk, Károly Mindum beszámolóját a Tízszeres (!!!) Ironman versenyről, melyet korcsoportjának a Világkupa ranglistáját 2018-ban megnyerte! 12 nap, 38 km úszás, 422 km futás és 1800 km bringázás... Emberfeletti teljesítmény!   Karcsi is a Science in Sport termékeinket használta a felkészülés és a verseny alatt. http://www.digisport.hu/35677/a-jo-genetika-is-szuekseges-60-evesen-az-ev-ultratriatlonos-cimhez?fbclid=IwAR0X3Fe2jcs4zjQmbEsyTrlmkImDI4xNtbbD-26VP2UDfuiJ-5I8nUzz2R4

Bővebben »
blog
SiS Rego Cherry Juice tesztelés

A leggyorsabb megrendelőink már tesztelik a Science in Sport újdonságunkat, a Rego Cherry Juicet. Ha többet szeretnél róla tudni: https://sportital.com/webaruhaz/rego-juice-edzes-utani-regeneraciohozBővebben »
blog
Balázs még mindig Cipruson készül
Amíg mi itthon fázósan húzzúk össze magunkon a kabátott, addig támogatott versenyzőnk Cipruson kellemes körülmények között készül az újabb kihívásokra. És mi más is lapulna a zsebében, mint egy Science in Sport energia szelet! 

Bővebben »
blog
SiS energia zselék már a fociban is!
Tudtad, hogy a Science in Sport energia zseléket egyre több csapatsportágban is használják a játékosok teljesítményének támogatásához? Miért? Mert a bennük levő szénhidrát 10 perc alatt a véráramba jut, és szolgáltatja a plusz energiát! A SiS őshazájában - Angliában már több mint 40 klub választotta, és idehaza is sok egyesület, illetve válogatott használja a termékeinket.

Bővebben »