Főoldal
Webshop
Blog
Science In Sport
Gatorade
ÁSZF
Elérhetőség
KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Félmaratoni táplálkozás
Visszajelzéseitekből tudjuk, hogy sokan indultok a hétvégi Vivicitta félmaratonon. :) Lehet egy étrendi javaslatunk? Reggel kezdjetek egy tál müzlivel, mely bőségesen biztosítja a szénhidrát feltöltést, hozzá javaslunk egy csésze kávét a mentális frissességhez. Verseny előtt egyetek egy Science in Sport Go Isotonic energia zselét, és a folyadék háztartást töltsétek fel a SiS Go Hydro pezsgőtablettánkból készült itallal. Verseny alatt 10 km-nél fogyasszatok még egy SiS energia gélt, mely a Hydro formula miatt 10 perc alatt felszívódik, és tolja az energiát. Ezek után már "csak" a célba érés a feladat. Verseny utánra az izom regeneráció biztosítására javasoljuk a Rego porunkat.   Sikeres versenyzést kívánunk, érjetek el egyéni rekordokat!

Bővebben »
blog
A Római maratonon indultunk
Ma a jubileumi, 25. Róma maratonon indultunk a Colosseum lábától, és természetesen az általunk forgalmazott Science in Sport energia gélekkel, illetve a kulacsba töltött electrolyte itallal frissítettünk. A versenyre az Electrolyte zseléket választottuk a benne levő plusz ásványi sók miatt. 10 kilométerenként ettem belőle egyet, gyorsan felszívódott, hamar tolta a plusz energiát. Az erő a végéig kitartott, sikerült 4 órán belül célba érni!  A SiS zselék előnye, hogy a hydrogél formula miatt nem kell hozzá plusz folyadékot inni, hamar felszívódik, és kíméletes a gyomornak, nem okoz problémát. Tudjuk miről beszélünk, a termékeinket élesben teszteljük!

Bővebben »
blog
Ne várd meg a falat!

Ha verseny, vagy edzés közben azt érzed, hogy közel a "fal", töltsd fel magad a Science in Sport energia zseléinkkel. A forradalmi hydrogél formula miatt nem kell hozzá plusz folyadék, 10 perc alatt felszívódik a gyomorban, és tolja az energiát! Széles választékban, akár sós-karamell ízben is kapható.Bővebben »
blog
SiS Beta Fuel - egy igazi energia bomba!
Ajánljuk figyelmetekbe a Science in Sport Beta Fuel termékünket, mely egy új megközelítés az izotóniás sportitalok körében. Arra épít, hogy maximális mennyiségű szénhidrátot biztosítson a szervezet számára. Ezt úgy éri el, hogy 2:1 arányban keveri a maltodextrin és a fruktóz szénhidrátokat, miközben korlátozza a gyomor-bélrendszeri felszívódási zavarokat.   Mit tud? - egy adagban 80 (!) gramm szénhidrát található szemben a klasszikus izotóniás italokkal, melyben csak 36 gr van. - ezáltal 146 Kcal helyett 321 Kcal-val tölt fel. Ez több, mint a duplája, egy igazi energia "bomba".   A hosszú, 2,5 óránál tovább tartó terhelések esetén javasoljuk a használatát, de nem csak a kerékpár sportban, hanem bármely hosszú távú sportághoz, pl. maratonokhoz.

Bővebben »
blog
Közeleg a meleg, hydratálj!
Megérkezett a tavasz, már a fázósabbak is kimerészkedhetnek edzeni a szabadba. Jól esik a téli hideg után kint tartani a tréningeket, de a meleg miatt ne feledkezzetek meg a folyamatos folyadék utánpótlásról, melynek legjobb eszköze az electrolyte izotóniás ital. A Science in Sport nagykövete, a 6-szoros olimpiai, és 11-szeres világbajnok kerékpározó Sir Chris Hoy a SiS termékeket ajánlja nem véletlenül, mivel aktív versenyzői korában a Team Sky csapatában is ezen termékekkel érte el sikereit.

Bővebben »
blog
Balaton Szupermaraton - SiS támogatással
Zajlik a Spuri Balaton Szupermaraton (BSZM) 2019. A táv az egyéni indulóknak 196 km, melyet 4 nap alatt kell teljesíteni. Ehhez rengeteg energiára is szükség van, melyet a Science in Sport izotóniás termékeinkkel mi (is) biztosítunk. A lenti kép nagyon jól leírja, mit éreznek a hősök, akik végig futják. 

Bővebben »
blog
Új SiS gélek a választékunkban

Szereted a Science in Sport zseléinket, de kipróbálnál új ízeket? Az induló szezonra tovább bővítettük a kínálatunkat, és már rendelhetőek az Ananász, illetve Gyümölcssaláta hydrogélek is, melyek fő tulajdonsága, hogy nem kell hozzájuk vizet fogyasztani, elég csak a zselét meginni, és 10 percen belül tolja az energiát!Bővebben »
blog
Balaton Szupermaraton - Startra készen
Mi már nagyon készülünk a Spuri Balaton Szupermaraton (BSZM) 2019 versenyre. A Science in Sport Electrolyte italok bekeverésre készen állnak, hogy Ti "csak" a futással foglalkozzatok, az izotóniás folyadék utánpótlásról a 4 nap alatt a frissítő pontokon mi gondoskodunk. És hogy még hitelesebbek legyünk (nem csak beszélünk róla, hanem csináljuk is), rajthoz állunk egyéniben a 2 napos Félbalaton számban. :) Ha láttok a pályán a fotón is szereplő fehér SiS pólóban, pacsizhatunk!  Sok sikert, örömöt, kitartást kívánunk a 4 naphoz!  És ha szükségetek van még SiS zselére, szeletre, akkor azt a helyszínen, a Spuri Futóbolt sátránál be tudjátok szerezni.

Bővebben »
blog
Március 15.

Sportos kilométerekben és pihenésben gazdag hosszú hétvégét kívánunk! Ha hosszú edzésre mentek, akkor a Science in Sport termékeinket se hagyjátok otthon!Bővebben »
blog
Dunafutás a Busók földjén 2019
Újabb hétvége, újabb futóverseny. Ezúttal FutaPécs Dunafutása a busók földjén Mohácson természetesen Sportital.com: Science in Sport, Gatorade "G" Sport frissítéssel. :) A szervezők a célban extra energia pótlással, zsíroskenyérrel várják a fáradt sportolókat.

Bővebben »
blog
Nőnapi meglepetés
Mai fotónk Nektek lányoknak, NŐKNEK szól. Tisztelünk, Szeretünk Titeket! :) Fogadjátok tőlünk ajándékba a 20%-os kupon kedvezményünket, melyet március 8-án éjfélig használhattok fel weboldalunkon történő rendelés esetén. Kuponkód: nőnap Még egy kritérium: a rendelés leadója női nevű legyen! ;)

Bővebben »
blog
2 hét múlva kezdődik a 4 nap csoda!
Már csak 2 hét, és kezdődik a "4 nap csoda", vagyis a Spuri Balaton Szupermaraton (BSZM) 2019. 4 nap, 195 kilométer, öröm, küzdelem, könnyek, fáradtság, és a végén boldogság. Mi nagyon várjuk, és a sok kedvezményes megrendelés miatt tudjuk, hogy már Ti is. Ahogy tavaly, idén is Science in Sport frissítés lesz végig a versenyen, igyekszünk ezzel segíteni Nektek! 

Bővebben »