KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Hydratálás fontossága a hűvösebb időben
Hűvösebbre fordult az idő, jobban esik az edzés is, mivel a szervezetednek nem kell küzdenie a meleggel. De ilyenkor is izzadsz, vagyis folyadékot és ásványi sókat veszítesz sportolás közben, amit pótolni kell. Ne feledkezz meg a folyamatos hydratálásról! Edzés előtt keverj be egy SiS izotóniás sportitalt, vagy dobj a kulacsodba egy hydro tablettát!

Bővebben »
blog
Megérkezett a friss Gatorade szállítmányunk
Megérkezett a friss Gatorade izotóniás sportital por szállítmányunk, újra teljes ízválasztékban tudjuk őket kínálni. Neked melyik a kedvenced? A kék Jégmálna, a klasszikus Narancs, a frissítő Citrom-Lime, vagy a Jégszőlő?

Bővebben »
blog
SiS termékek a maratoni sikerért
Mi készen állunk a következő "utazásra", vasárnap reggel indul a 35. Spar Budapest Maraton 2020.  Az energiát most is természetesen a Science in Sport energia zseléi fogják biztosítani. A frissítési terv szerint 7 kilométerenként kell egy hydrogélt elfogyasztani, először az Electrolyte-okat, és 35-nél pedig a koffeinest, ami megadja a löketet a célba éréshez.

Bővebben »
blog
Az XCO Világbajnok is a SiS termékekre esküszik
A sár lemosódik, de a siker megmarad!  ⁣Pauline Ferrand-Prevot a CANYON//SRAM Racing csapat színeiben győzött az XCO Világbajnokságon!  Büszkék vagyunk arra, hogy világbajnokok egész sora használja a Science in Sport termékeket.

Bővebben »
blog
Az időfutam világbajnok is SiS termékeket használ
Filippo Ganna az INEOS Grenadiers kerékpárosa nyerte az idei időfutam világbajnokságot. Az imolai pályán 53 km/h (!!!) átlagsebességet ért el, bio üzemanyaga a Science in Sport termékek voltak.

Bővebben »
blog
SiS Sleep Plus a regeneráció támogatására
Az alvás kritikus eleme a sportolók regenerációjának elősegítésében az edzés és a verseny intenzív fizikai igényei miatt. Az állóképességi és a csapatsport versenyzők gyakran az optimálisnál kevesebb alvási időtartamot érnek el, valamint az alvás minősége romlik, ez utóbbi különösen akkor fordul elő, amikor késő este végeznek edzéseket vagy versenyeket. Ennek javítására fejlesztette ki a SiS a Sleep Plus Juice terméket, mely idehaza nálunk rendelhető először! https://sportital.com/webaruhaz/sleep-juice-regeneraciohoz

Bővebben »
blog
A Spar Maraton hivatalos sportitala a Gatorade
A jövő hétvégi Spar Budapest Maraton hivatalos izotóniás sportitala a Gatorade lesz! Nálunk megrendelheted a világ egyik legnépszerűbb "izó" italát por formátumban.

Bővebben »
blog
A SiS energia zselé előnyei
Miért jó a Science in Sport energiazselé? - Mert megy a futócipőnk színéhez?  Akár ez is lehetne egy szempont, de inkább azért javasoljuk, mert: - valóban izotóniás készítmény, vagyis az optimális felszívódáshoz nem kell plusz folyadékot inni, - 22 gr gyorsan felszívódó szénhidrátot tartalmaz, mely 10 perc alatt a véráramba kerül, és szolgáltatja az energiát, -  a SiS GO izotóniás energia zselék nagyon praktikusak, könnyen nyithatóak még menet közben is, - és most még az áruk is fantasztikus, már 399 Ft-ért a Tied lehet!

Bővebben »
blog
Életkép a Tour de France napi szakasza előtt

Töltik a kulacsokat, frissítő zsákokat az INEOS Grenadiers bringásainak a Le Tour de France mai etapjára a Science in Sport termékekkel.Bővebben »
blog
Kezdődik a Tour de France

Már csak egyet kell aludni, és szombaton elrajtol a Le Tour de France, ahol természetesen indul az INEOS Grenadiers csapat (régebben Team Sky). És ahogy évek óta, idén is a Science in Sport termékekkel frissítenek, töltik fel az energia szintüket és regenerálódnak.Bővebben »
blog
Valent Márk XCO Magyar Bajnok

Gratulálunk Valent Márk-nak a Magyar Bajnoki címhez, örülünk, hogy a Science in Sport termékeink segítik a teljesítményét, és a céljai elérését.

  Márk beszámolója:  Ma Zalaegerszegen versenyeztem az Országos Bajnokságon. Nagyon saras pálya fogadott minket, így tudtam, hogy nagy koncentrációt és technikát fog igényelni a verseny. Az első kör végére sikerült elszakadnom a mezőnytől és a saját tempómban versenyezni, majd végül megnyerni a kategóriámat !   Köszönöm a Cube Csömör, Paul Lange Hungary, és a Cube Bikes Hungary támogatását !   Köszönöm a @sportital.hu -nak a SIS termékeket, ismét nagyon sokat segítettek !  Köszönöm a rengeteg segítséget az Edzőmnek Juhász Zsoltnak, nélküle ez nem sikerülhetett volna.

Bővebben »
blog
SiS: a profik választása!
A profi kerékpárcsapatok közül többen is a Science in Sport termékeket használják a teljesítményük növelésére - akár csak a Team INEOS. Legyél Te is profi, fogyassz Te is SiS táplálékkiegészítőket!

Bővebben »