Főoldal
Webshop
Blog
Science In Sport
Gatorade
ÁSZF
Elérhetőség
KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Beta Fuel a választékunkban!
Új termék a kínálatunkban!   Megérkezett a Science in Sport Beta Fuel izotóniás sportital por, mely Chris Froome-t nagyban támogatta a Giro d'Italia legendás 19. szakaszán a 80 km-es szökésében.   De pontosan mi is ez a "csoda"?   A Science in Sport Beta Fuel terméke egy új megközelítés az izotóniás sportitalok körében. Arra épít, hogy maximális mennyiségű szénhidrátot biztosítson a szervezet számára. Ezt úgy éri el, hogy 2:1 arányban keveri a maltodextrin és a fruktóz szénhidrátokat, miközben korlátozzák a gyomor-bélrendszeri felszívódási zavarokat.   A hosszútávú (2,5 órát meghaladó) edzéseken / versenyeken fontos az óránkénti 60-90 g szénhidrát beviteli mennyiség elérése! Ezt biztosítja a Beta Fuel.   További részletek [...]

Bővebben »
blog
Sylvester Balázs szezonzárója
A Science in Sport termékeinkkel támogatott Balázs Sylvester beszámolója a Pilis Kupa C1 versenyéről:   "Ma lezajlott utolsó versenyem idén, egyben utolsó versenyem junior kategóriában.  Az elmúlt időszakban már kevésbé voltam motivált, nem mindig volt kedvem specifikus edzéseket végezni. Ennek ellenére elég jól éreztem ma magam, még ha az igencsak szokatlan pályan nem is nekem kedvezett. Ez a teljesítmény ma egy újabb 2. helyre volt elég, úgy gondolom elégedetten állhatok tovább, fókuszálhatok a jövőre.   Így hát most pár hét pihenő jön, hogy frissen kezdhessem meg a 2019-es felkészülést, már U23-as kategóriára, tehát, hogy minden eddiginél keményebben dolgozhassak céljaimért. Muszáj megköszönnöm mindenki segítségét! Most ennyi, tervezek bővebb beszámolót az idei szezonról, de ugye az évnek még nincs vége, hajrá #offseason !!

Bővebben »
blog
Román körverseny
Elrajtolt a Román Körverseny, az első napon hazaért a szökés.   Gyulafehérvár és Nagyszeben között egy 154,7 kilométeres szakasszal rajtolt a 2.2-es besorolású Román Körverseny. A Kőbánya Cycling Team Lovassy Krisztián, Alberto Marengo, Molnár Gábor, Móricz Dániel, Samuele Oliveto és Rostíslav Zhukovskyy alkotta hatossal indult.   Az első etap öt hegyi és három gyorsasági részhajrával nehezítette a kerekesek dolgát. A nap elején egy tizenhárom fős szökés alakult, amely végül közel kilenc és fél perces előnnyel haza is ért, a szakaszt a holland Peter Schulting (Monkey Town) nyerte, aki ezzel a sárga trikót is megszerezte.   Alberto Marengo, Móricz Dániel és Lovassy Krisztián a főmezőnnyel érkezett a 19., a 26. és az 50. pozícióban.   A verseny Nagyszeben és Brassó között egy 162,8 kilométeres etappal folytatódik.   A Kőbánya csapata is a Science in Sport termékeinket [...]

Bővebben »
blog
Maraton? Félmaraton? A megoldás: SiS!
Egymás után következnek a maratonok és féltávok. Ti készen álltok rá? A frissítésben segítségetekre lehetnek a Science in Sport energia zseléink és izotóniás italaink, illetve utána a regeneráló termékeink. Sokaknak már bevált, próbáld ki Te is!

Bővebben »
blog
SiS GO izotóniás energia zselék
A Science in Sport SiS GO izotóniás energia zseléi könnyen emészthetőek, ezáltal gyors szénhidrát ellátást biztosítanak az izmok számára az edzések, és versenyek alatt.   Felszívódásához nem kell plusz folyadék bevitel, mivel már oldott formátumban van a zselé, ezáltal könnyű lenyelni is.   A fáradtság egyik fő oka a szénhidrát raktárak edzés közbeni kiürülése. Az edzés, vagy verseny közben a szervezetbe bevitt szénhidrát közismerten javítja a teljesítményt, és késlelteti a fáradtságot.   Az izotóniás formula lehetővé teszi, hogy a zselé gyorsan szívódjon fel a gyomorból. A SiS GO izotóniás energia zselék nagyon praktikusak, könnyen nyithatóak még menet közben is.

Bővebben »
blog
Maratonok időszaka

Itt az ősz, a maratonok és félmaratonok időszaka. Töltsd fel a készleteidet mindennel, amire csak szükséged lehet a jó teljesítmény eléréséhez. Nálunk megtalálod a Science in Sport energia zseléket, melyek valóban isotonic formulájúak, azaz nem kell hozzájuk plusz folyadékot inni. Feltöltheted magad a SiS Electrolyte Go izotóniás sportital porokkal, melyekkel frissítettetek az idei Balaton és FélBalaton Szupermaraton. És ne feledkezzetek meg a regeneráló termékeinkről sem.Bővebben »
blog
Győzelem az Elimina Tour-on
Gratulálunk támogatott sportolónk Balázs Sylvester győzelméhez az UCI besorolású Elimina Tour versenyen. Balázs is az általunk forgalmazott Science in Sport termékeket használja.

Bővebben »
blog
Tour de Hongrie visszatekintés
Színvonalas versenyben, erős nemzetközi mezőnyben szerepeltek a Kőbánya Cycling Team kiválóságai az idei Tour de Hongrie-n. A hat nap alatt egy dobogós hely mellett, kétszer szerezték meg a legjobb magyar versenyzőnek járó különdíjat. Büszkék vagyunk a teljesítményükre, örülünk, hogy a Science in Sport termékeink segítségükre vannak a kiváló teljesítmény elérésében!   

Bővebben »
blog
SwissUltra - Célban Mindum Károly
Emberfeletti teljesítménnyel célba ért Mindum Károly a swissultra versenyen, ahol 12 nap alatt 38 km úszás, 1800 km bringázás és 10 maratonfutás, vagyis 422 km megtétele után szakította át a Finisher szalagot. Szívből gratulálunk Karcsinak, és büszkék vagyunk arra, hogy a Science in Sport termékeinkkel segíthettük az álma elérésében.  

Bővebben »
blog
SwissUltra 11. nap

A 4. helyen legjobb magyarként célba érkezett Pötör Zoltán a swissultra versenyen Svájcban. Támogatottunk - Mindum Károlynak is fogynak a visszalevő kilométerek, hamarosan túl lesz a 300. futó km-en. Tegnap megállt nyújtani és frissíteni a Science in Sport termékeinkkel, míg Zoli célba érkezett.Bővebben »
blog
SwissUltra 10. nap
Már hárman célba értek a tízszeres Ironman - a svájci swissultra versenyen. Támogatottunk Mindum Karcsi túl van a 220 kilométeren futásban. Telefon a zsebben, zene a fülben, és nyomja a kilométereket. :)  No meg persze ott lapulnak a zsebében a Science in Sport energia szeleteink is, melyből ipari mennyiséget vitt magával :)  

Bővebben »
blog
SwissUltra 9. nap
Kilencedik napjába lépett a Svájci swissultra verseny. A német Richard Jung új világcsúccsal már célba érkezett, a mezőny többi résztvevője még rója a futó kilométereket. Támogatottunk Mindum Károly a 137. kilométerénél tart. Segítői minden kör után kérdezik, miben segíthetnek neki, de Karcsi leggyakrabban "csak" új lábakat szeretne. :)  Az energia utánpótlásban a Science in Sport termékeink segítik.  

Bővebben »