KOSÁR (0)
Termékkategóriák
Nitrát termékek
Energia zselék
Energia szeletek
Fehérje szeletek
Izotóniás sportital porok
Fehérje porok
Aminosavak, Vitaminok
Testsúly-kontroll termékek
Go Hydro pezsgőtabletták
Koffein ital
Versenycsomagok
Kulacsok, tartók, keverő edények
Termékkategóriák
Nitrát termékek
Energia zselék
Energia szeletek
Fehérje szeletek
Izotóniás sportital porok
Fehérje porok
Aminosavak, Vitaminok
Testsúly-kontroll termékek
Go Hydro pezsgőtabletták
Koffein ital
Versenycsomagok
Kulacsok, tartók, keverő edények

SiS energia zselé (gél)

Energia zselé  

 

A SiS GO izotóniás energia zselé, gél, vagy más néven energiagél volt a világ első izotóniás zseléje, mely könnyen emészthető, ezáltal gyors szénhidrát ellátást biztosít az izmok számára az edzés alatt.
A SiS energia zseléi (gél) ideálisak futáshoz, kerékpározáshoz, úszáshoz, de akár labdajátékok közben is nagyszerű segítségünkre lesznek, mivel 10 perc alatt szívódnak fel a szervezetben, és biztosítják a plusz energiát.
Felszívódásához nem kell plusz folyadék bevitel, mivel már oldott formátumban van a zselé, ezáltal könnyű lenyelni is.
A szénhidrát raktárak edzés közbeni kiürülése az egyik fő oka a fáradtságnak. Az edzés, vagy verseny közben a szervezetbe bevitt szénhidrát közismerten javítja a teljesítményt, és késlelteti a fáradtságot. Kevesen tudják, hogy a zselé használata egyszerű és hatékony megoldást jelent annak érdekében, hogy azonnal fruktóz, maltodextrin, és ásványi anyag jusson a szervezetbe! Az akár egy-egy étkezést helyettesítő energia zselé futáshoz abszolút ideális választás akkor, ha fel szeretnénk tölteni a glikogén raktárakat – pláne ha a világ első energia zseléje az, amihez ilyenkor nyúlunk!
Az izotóniás formula lehetővé teszi, hogy a zselé gyorsan szívódjon fel a gyomorból. A SiS GO izotóniás energia zselék nagyon praktikusak, könnyen nyithatóak még menet közben is. Tulajdonképpen egyfajta super gel az, amiről beszélünk!
Természetesen drink gel vonatkozásában más piaci szereplők is jelen vannak a SiS GO mellett, ám mind a Biotech Energy Gel (mely a Biotech USA terméke), mind a Squeezy Energy Gel, mind az Energy Super Gel (melyek a Squeezy Sports Nutrition „gyermekei”) kevesebbet tudnak, mint a SiS megoldása. (De megemlíthető itt a GU Energy Gel is.) Ha energia gél kell, ha energia zselé használata van a fókuszban, akkor döntsön amellett a Science in Sport mellett, mely a világszerte ismert brit Sky kerékpáros csapatot is ellátja professzionális sport táplálékkiegészítők garmadával! A táplálkozás tudomány nagyon fontos, ha valaki komolyan gondolja a sportolást!
Hogy melyik a legjobb zselé, vagy gél? Decathlon energiazselé? DM protein? Fitness Authority szelet? Gaspari Nutrition? ISS Research? Optimum Nutrition? Scitec Nutrition? Weider? Ugyan! Ár-érték arányban futáshoz, kerékpározáshoz a SiS a nyerő! A SiS szeletek, gélek összehasonlítás, teszt és akció terén is kiállják a versenyt.
Amennyiben a hasznos szénhidrátban gazdag SiS GO termék tetszik, oszd meg Facebook segítségével az élményed, véleményed, hiszen a sportolók energiaszükséglete, valamint az egészséges életmód mindenképpen fontos topik!

energy gel versenyek egy gel kapcsolat mint meg sportolás csak feltételek kiegészítők minden futás hogyan ásványi 2017 szállítás után így triatlon adatvédelmi felhasználói sok legjobb érdekében szükséges előtt további citrom rólunk jelszó fontos ideális után energiaszelet kis müzli