Főoldal
Webshop
Blog
Science In Sport
Gatorade
ÁSZF
Elérhetőség
KOSÁR (0)
Termékkategóriák
Energia zselék
Energia szeletek
Izotóniás sportital porok
Fehérje porok
Aminosavak és kiegészítők
Fehérje zselék és szeletek
Go Hydro pezsgőtabletták
Koffein ital
Kulacsok, tartók, keverő edények
Versenycsomag
Termékkategóriák
Energia zselék
Energia szeletek
Izotóniás sportital porok
Fehérje porok
Aminosavak és kiegészítők
Fehérje zselék és szeletek
Go Hydro pezsgőtabletták
Koffein ital
Kulacsok, tartók, keverő edények
Versenycsomag

SiS fehérjepor készítmények

Fehérjepor

Az izomzatnak a regenerációhoz fehérjére van szüksége.

SiS Rego protein por: optimális keveréke a fehérjéknek, szénhidrátoknak, elektrolitoknak és ásványi anyagoknak. Használata edzés, verseny után ajánlott, segíti az izmokat a regenerációban és újjáépítésben.

SiS tejsavó fehérje izolátum: kinek és miért ajánljuk? Izolátumra azoknak van szüksége, akik magas színvonalon űzik a sportágukat (profi sportolók). Nekik olyan csúcs élelmiszerre van szükségük, ami nem tartalmaz egyebet, csak a tiszta, első osztályú tejsavó proteint. Testépítőknek is ajánljuk, akik szénhidrát mentes fogyókúrán vannak. Laktóz érzékenyeknek, mivel olyan tiszta, hogy a betegek 95%-a fogyaszthatja.

SiS Éjszakai felszívódású Protein: készült 50:50 %-os arányban kiváló minőségű tejfehérje, és tejsavófehérje-izolátum keverékeként. A termékben található alkotóelemek (lassan felszívódó fehérje, és magas szintű aminosav) szerepet játszanak az alvás közbeni izomtömeg növekedésben és fenntartásban. A benne található tejfehérje több mint 80%-a kazein, amely egy lassan felszívódó fehérje, és 20%-a tejsavó, amely gyorsan szívódik fel. A tejsavófehérje serkenti az izomfehérje szintézis arányát a magas leucin tartalmánál fogva. Minden egyes adag 26 gr. fehérjét tartalmaz, és alacsony benne a szénhidrát és a zsír jelenléte.

ásványi anyagok edzés után 1000 fehérjeporok így nélkül bcaa rendezés adatvédelmi ultra aminosavak kapcsolat mert iso itt megfelelő biológiai lesz fehérjék akciók meg pedig illetve 100 gluténmentes szénhidrátok nagyobb ízesítetlen teljesen kiegészítők mindig vegán cukor hozzáadott hogyan teljes növényi vitaminok rólunk milyen információk azt összes egyéb nem termék aminosav