KOSÁR (0)
Termékkategóriák
Energia zselék
Energia szeletek
Fehérje szeletek
Rego juice (edzés utáni regenerációhoz)
Izotóniás sportital porok
Fehérje porok
Aminosavak, Vitaminok
Go Hydro pezsgőtabletták
Koffein ital
Kulacsok, tartók, keverő edények
Termékkategóriák
Energia zselék
Energia szeletek
Fehérje szeletek
Rego juice (edzés utáni regenerációhoz)
Izotóniás sportital porok
Fehérje porok
Aminosavak, Vitaminok
Go Hydro pezsgőtabletták
Koffein ital
Kulacsok, tartók, keverő edények

SiS fehérjepor készítmények

Fehérjepor

Azt látja, hogy másutt 100% Pure Whey fehérjét reklámoznak? Nos, a Whey Protein esetében, mely a SiS márkajelzését hordja magán, „csak” 95% -os fehérjetartalom valósul meg, ám az teljes egészében. De ne szaladjunk ennyire előre!
 
SiS Rego protein por:
Optimális keveréke a fehérjéknek, szénhidrátoknak, elektrolitoknak és ásványi anyagoknak. Használata edzés, vagy verseny után ajánlott, segíti az izmokat a regenerációban és újjáépítésben. A vitaminok és ásványi anyagok az optimális teljesítmény elérését szolgálják a sportolók számára. Aszpartam mentes! Olcsó fehérje beszerzési lehetőséget biztosít!
 
SiS tejsavó fehérje (Whey Protein) izolátum: 
Kinek és miért ajánljuk? Izolátumra azoknak van szüksége, akik magas színvonalon űzik a sportágukat (profi sportolók). Nekik olyan csúcs élelmiszerre van szükségük, ami nem tartalmaz egyebet, csak a tiszta, első osztályú tejsavó proteint. Testépítőknek is ajánljuk, akik szénhidrát mentes fogyókúrán vannak. Laktóz érzékenyeknek, mivel olyan tiszta, hogy a betegek 95%-a fogyaszthatja. Diétához és küzdősportolóknak egyaránt ajánlott, hiszen alacsony zsírtartalom és magas aminosav arány jellemzi. Alap ízek, melyektől rendkívül finom lesz a turmix: vanília, csokoládé, eper. A Whey Protein nagyszerű társ lehet, akár napi szinten! Nagyszerű társ lehet az edzések során, ha a fogyás a cél, hiszen minimális mennyiségben tartalmaz csak szénhidrátot!
 
SiS Éjszakai felszívódású (Overnight) Protein:
Készült 50:50 %-os arányban kiváló minőségű tejfehérje, és tejsavófehérje-izolátum keverékeként. A termékben található alkotóelemek (lassan felszívódó fehérje, és magas szintű aminosav) szerepet játszanak az alvás közbeni izomtömeg növekedésben és fenntartásban. A benne található tejfehérje több mint 80%-a kazein, amely egy lassan felszívódó fehérje, és 20%-a tejsavó, amely gyorsan szívódik fel. A tejsavófehérje serkenti az izomfehérje szintézis arányát a magas leucin tartalmánál fogva. Minden egyes adag 26 gr. fehérjét tartalmaz, és alacsony benne a szénhidrát és a zsír jelenléte. Az Overnight Protein tehát lassú felszívódású fehérje, mely hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez, miközben az ember alszik.
 
A magyar piacon, ha kiváló fehérje porokról van szó, megannyi gyártó van jelen (Scitec Nutrition, Biotech USA, Peak Protein, Peak Slim, Peak Whey – a teljes lista igénye nélkül), természetesen. A Science in Sport azzal emelkedik ki a gyártók sorából, hogy napjaink legsikeresebb profi kerékpáros csapatát, a brit Team Sky-t látja el energiaital, energiaszelet, energiazselé mellett lassú felszívódású és gyors felszívódású fehérjével. Mindez nem hagy kétséget afelől, hogy egy kiváló minőségű termékcsaláddal van dolga a vásárlónak. 
Mire is mikor jó? Edzés után: a megfelelő fehérje koncentrátum, izolátum minden élethelyzetben kiváló megoldást tud jelenteni! A protein izolátum (pure whey) egy magas minőségű és gyors felszívódású fehérje, mely hozzáadott cukor nélkül kerül bevitelre a szervezetbe. Felhasználása javasolt nőknek is!
A Sportitalnál ingyenes szállítás nemcsak személyes átvétel esetén van! További információ (ahogyan a kinézett termék megtekintése is) és hírlevél feliratkozás is az oldalon található meg! Fehérjeporok férfiaknak és fehérjeporok nőknek, valamint táplálék kiegészítők fogyasztása mindenkinek! Hiszen ami még elérhető a Sportitalnál, az egyik legjobb izotóniás ital és legjobb minőségű energia gél azoknak akik kevesebbel nem érik be!

ásványi anyagok edzés után 1000 fehérjeporok így nélkül bcaa rendezés adatvédelmi ultra aminosavak kapcsolat mert iso itt megfelelő biológiai lesz fehérjék akciók meg pedig illetve 100 gluténmentes szénhidrátok nagyobb ízesítetlen teljesen kiegészítők mindig vegán cukor hozzáadott hogyan teljes növényi vitaminok rólunk milyen információk azt összes egyéb nem termék aminosav