KOSÁR (0)
Termékkategóriák
Energia zselék
Energia szeletek, energia sütik
Izotóniás sportital porok
Fehérje porok
Aminosavak, Vitaminok
Go Hydro pezsgőtabletták
Koffein ital
Versenycsomagok
Kulacsok, tartók, keverő edények
Termékkategóriák
Energia zselék
Energia szeletek, energia sütik
Izotóniás sportital porok
Fehérje porok
Aminosavak, Vitaminok
Go Hydro pezsgőtabletták
Koffein ital
Versenycsomagok
Kulacsok, tartók, keverő edények

Science in Sport SiS Go Koffein ital Cola ízben - 60 ml 

Kategória: Koffein ital
799 Ft
Mennyiség:  db


Termékleírás

Cola ízű koffein tartalmú ital 150 mg koffeinnel, a szellemi és fizikai frissességért, és hozzáadott B-vitamin segítségével a fáradtság csökkentésére.  

A SiS GO Caffeine Shot-ról: a csúcsteljesítményű sportolókkal és csapatokkal szorosan együttműködve a SiS Caffeine Shot megfelel a kerékpárosok, futók, triatlonosok és a csapat sportolók, például a labdarúgók igényeinek. A SiS Caffeine Shot ideális választás a professzionális és szabadidős sportolók számára. Az összes SiS termékhez hasonlóan a Caffeine Shot-ot az iparág vezető minőségellenőrzési folyamata támogatja. Garantáljuk, hogy a SiS Caffeine Shot minden egyes tétele az Informed Sport program részeként kerül ellenőrzésre.  

A SiS GO Caffeine Shot előnyei:  a SiS Caffeine Shot a megfelelő mennyiségű koffeint biztosítja, mely elég ahhoz, hogy javítsa az állóképességet és az éberséget. A 150 mg koffein elegendő a mentális és fizikai teljesítmény javítására.  A benne levő magnézium biztosítja a normális izom- és idegműködés fenntartását, és a B6, B9 és B12 vitaminok csökkentik a fáradtságot.

A SiS Caffeine Shot segít a legtöbbet kihozni minden edzésből, és versenyből. 30-60 perc szükséges a vérben történő felszívódáshoz, ezért ha rövid időtartamú versenyen vesz részt (kevesebb, mint 60 percet vesz igénybe), akkor már rajt előtt el kell fogyasztania. Ha sokkal hosszabb eseményen vesz részt, például egy maratonon,vagy triatlon versenyen, használja a SiS GO Caffeine-t az utolsó két órában, amikor a fáradtsága valószínűleg már a csúcson lesz.  

Ajánlott felhasználás:  Fogyasszon el egy Caffein Shot-ot 30 perccel a nagy intenzitású testmozgás előtt annak érdekében, hogy a szervezete magas koffeinszinttel rendelkezzen. Hosszabb időtartamú eseményeknél naponta legfeljebb 2 terméket fogyasszon! Legyen mindig hidratált. Ez a termék nem adható gyermekeknek, 16 év alattiaknak vagy terhes, illetve szoptató nőknek. Legyen tekintettel arra, hogy a koffein folyadékot von el a szervezetből, így mindig pótolja azt SiS izotóniás sportitalaink segítségével.

Összetevők:

 
  100ml-ben 1 adagban / 60ml %NRV*
Energia 63kj/15kcal 38kj/9kcal -
Zsír 0.01g Trace -
   melyből telített szírsav 0.0g 0.0g -
Szénhidrát nyomokban nyomokban -
   melyből cukor nyomokban nyomokban -
Fehérje 3.37g 2.02g -
nyomokban nyomokban -
Vitamin B12 1.4mcg 0.83mcg 20%
Vitamin B2 0.77mg 0.46mg 20%
Vitamin B9 111mcg 66.7mcg 20%
Magnesium 393mg 236mg 63%
Koffein 250mg 150mg -
L-Citrulline DL Malate 3333mg 2000mg -
NRV: Felnőttek számára ajánlott napi vitamin és ásványi anyag beviteli referencia érték