KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Motivational picture
Egy nagyszerű motiváló képet ajánlok Nektek mára. A kezdet eldönti a végkifejletet, azaz már minden eldől akkor, amikor neki álltok a felkészülésnek. Ha a cél lebeg a szemetek előtt, akkor már "csak" az oda vezető úton kell végig menni. Hajrááááá!!! Today I recommend you a great motivational picture. The beginning will decide the end. All falls down at a time when you started to prepare. If the goal in front of your eyes, you "only" have to go through all the way there.

Bővebben »
blog
Victory
A sportban (is) meg kell harcolni a sikerért. Néha nagyon rögös út vezet el odáig, gyakran a sárban is küzdeni kell, de nincs szebb annál, mikor az aranyérmet a nyakadba akasztják! Mi a Gatorade termékeinkkel ehhez szeretnénk hozzájárulni. In the sport (also) have to fight for success. Sometimes it is very bumpy road to get there, we often need to fight for the mud, but no more beautiful when hung the gold medal around your neck! We want to contribute to this with our Gatorade products.

Bővebben »
blog
Tour Down Under
  Bár nálunk még csak most jön a tél, az országúti kerékpáros évad már elindult. A World Tour sorozat első állomásaként az ausztáliai Adeleaide-ben elrajtolt a Tour Down Under. Néhány klassz fotót válogattunk Nektek. Although only now coming of the winter, the road cycling season has already started. The first stage series of the World Tour started  from the Australia (Adeleaide). We have selected some great photos for you.  

Bővebben »
blog
Team Proraid
  A dél-amerikai kontinensen befejeződött a Dakar Rally 2014, melyen nagyon jól szerepelt a Gatorade által szponzorált perui Team Proraid csapatának 2 Volkswagen Touarege. A kő és homoksivatagokban a nagy melegben jól jött a Gatorade izotóniás sportital, így tudtak folyamatosan hidratáltak maradni a versenyzők. The South American continent is completed the Dakar Rally 2014, which was very well the sponsored by Gatorade Team Prorok team (Peru) Touaregs. The stone and sand deserts in the heat came in handy Gatorade isotonic sports drink to stay hydrated the competitors.

Bővebben »
blog
Denver Broncos
Az NFL-ben a Denver Broncos hazai pályán 24–17-re legyőzte a három negyeden keresztül pontképtelen San Diego Chargerst, így bejutott az Amerikai főcsoport döntőjébe, ahol a New England Patriotsot fogadja. A Gatorade ezúttal is ott lesz a pályán , és a frissítő zónában. In the NFL Denver Broncos 24-17 to beat the three quarter point unable San Diego Chargers, so that made ​​it to the American Conference Finals, where they will received the team of New England Patriots. The Gatorade will be at the track, and the refreshing area.

Bővebben »
blog
Minden lehetséges, csak akarni kell!
Lehetetlen? Nem, semmi sem lehetetlen, csak akarni kell!!! Mindig a kitűzött cél lebegjen a szemetek előtt, és az elvezet az eredményig. A Gatorade egy eszköz, mellyel mi tudunk Nektek segíteni. Használjátok! Impossible? No, it isn't impossible, just need to want it! Always float the target in front of your eyes, and leads to the result. The Gatorade is a produtc by which we can help you. Use it!

Bővebben »
blog
Serena Williams
Serena Williams, a tenisz koronázatlan királynője eddigi pályafutása során 4 olimpiai aranyérmet nyert, hatszor vezette a női világranglistát, 17 Grand Slam tornán nem talált legyőzőre. Felkészülését a Gatorade támogatja, és a Gatorade termékekkel készül minden mérkőzésre. Serena Williams, the tennis uncrowned queen in his career has won four Olympic gold medals, six times led the women's rankings, and 17 Grand Slam tournament is not undefeated. Supports the preparation of Gatorade, and she use the Gatorade products ​​in each game.

Bővebben »
blog
Europe's toughest runing race
  Európa legkeményebb futóversenyét Szlovéniában rendezték meg. Nem a távolság volt a kihívás, hiszen csak 400 métert kell futni. De azt felfelé egy hegyoldalon, méghozzá a planicai síugró sáncon és dombon. 400 gyilkos méter, amely durvább, mint a lépcsőfutás. Igazi izom- és tüdőgyilkos kihívás. 300 férfi és nő állt rajthoz az idei futóversenyen, hogy megküzdjön a néhol százszázalékos emelkedővel. Europe's toughest runing race was held in Slovenia. No distance was a challenge, as only 400 meters to run. But it is up on a hill, even the Planica ski-jump ramp and on the hill. Killing 400 meters, which is coarser than the stair run. Real muscle and lung killer challenge. 300 men and women run in this year's tournament runner to cope with sometimes hundreds of percent uphill.  

Bővebben »
blog
Dakar Rally
A héten megkezdődött Dakar Rally-n jól szerepel a Gatorade által szponzorált perui Team Proraid csapatának 2 Volkswagen Touarege. A kő és homoksivatagokban a nagy melegben jól jön a Gatorade izotóniás sportital, így tudnak folyamatosan hidratáltak maradni a versenyzők. This week has started the Dakar Rally. There are the Proraid Team (Peru) with 2 Volkswagen Touareg sponsored by Gatorade. The stone and sand deserts in the high temperature comes in good Gatorade isotonic sports drink to stay hydrated the competitors.

Bővebben »
blog
Team Sky in the land of the kangaroos
Várjátok már a jó időt? Gondolatban már az országutat járjátok a bringáitokkal? Az ausztráliai Adaleidben január 21-én indul a hagyományos Tour Down Under 6 napos klasszikus versenye. A Team Sky már a kenguruk földjén edzőtáborozik, erről készült egy videó. Érdemes megnézni, nagyon jók a felvételek. Are you looking for good weather? In the Australia (Adaleid) on January 21. start of the traditional six-day Tour Down Under Classic race. The Team Sky training camp has been the land of kangaroos. It's a nice video.

Bővebben »
blog
Team Sky 2013
A Team Sky kerékpárcsapat büszkén zárta a 2013-as esztendőt. Januárban a kemény Mallorcai edzőtábor után "átruccantak" Ausztráliába, ahol a Tour Down Under versenyen Geraint Thomas szakasz nyert, és összetettben 3. lett. Februárban Ománban... folytatódott a sorozat. Froome a 6 napos versenyen megelőzte Contadort is. Márciusban már Európában tekertek. Ugyan még nem a port verték fel, annál inkább az esőáztatta, néhol havas aszfalton száguldoztak. Párizs - Nizza 7 szakaszosán is győzedelmeskedtek, ezúttal Richie Porte nem talált legyőzőre. Áprilisban klasszikus 1 napos futamokon álltak rajthoz, ami jól segítette a nyári 3 hetesekre a felkészülést. Májusban Olaszországra figyelt a kerékpáros társadalom. A Giro-n Rigoberto Uran a hazai Nibali mögött második lett. Júniusban a Criterium du Dauphine volt a figyelem középpontjában. Ezt tekintik a Tour de France indikátorának. Itt Froome nem talált legyőzőre, és szorosan [...]

Bővebben »
blog
New Year's challenging
Mit fogadtatok meg 2014-re? Új év, új kihívások? Edzeni keményen, nagyon keményen? Olyan erőteljesen kezditek az évet, mint ahogy befejeztétek az előzőt? Bármelyiket is választottátok, kívánjuk, hogy a fogadalmatokat meg tudjátok tartani, és 1 év múlva azt mondjátok, hogy sikerrel jártatok! What's your vow for 2014? New year, new challenges? Train hard, very hard? Start this year as strong as you ended the last one? We hope, one year later you say that you succeeded!

Bővebben »