KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Serena Williams 5th World Champion title
Serena Williams 6:3, 6:0-ra nyert Simona Halep ellen a női teniszezők Szingapúrban rendezett világbajnokságának döntőjében. Serena Williams is a Gatorade termékeivel készül a mérkőzésekre. Gratulálunk 5. Világbajnoki címéhez, mellyel utolérte Steffi Graf-ot! Serena Williams won 6:3, 6:0 against Simona Halep the tennis players World Cup women's finals in Singapore. Serena Williams with Gatorade products prepare for the matches. Congratulations to the fifth world title, which was caught up with Steffi Graf!

Bővebben »
blog
Training has no time limit
Az edzésnek nincs időkorlátja, szinte bármikor és bárhol végezhető, ezáltal a fejlődés is határtalan lesz, csak akarni kell! Training has no time limit, because the road to improvement never ends.

Bővebben »
blog
There is no CAN'T if you have the will!
Nincs többé "nem tudom", ha benned van az akarat, vagyis Nincs lehetetlen, csak elhatározás kell! There is no CAN'T if you have the will!

Bővebben »
blog
Diósgyőr (DVTK) started to use the products of Gatorade
              A hazai labdarúgás egyik vezércsapata, a Diósgyőr (DVTK) is a Gatorade termékeit használja a mérkőzéseik előtt és alatt. A zöld kulacsok ott vannak náluk is a kispadon, akár csak a világ nagy foci klubjainál (pl. Barcelona, Arsenal, Liverpool, Brazil nemzeti csapat). Köszönjük a DVTK bizalmát a termékeink iránt!       The one of the leaders Hungarian footbal club - Diósgyőr (DVTK) started to use the products of Gatorade before and during the match. The green bottles are there for them is on the sidelines, as well as the world's great football clubs (eg. Barcelona, Arsenal, Liverpool, Brazil national team). Thank you for your confidence in our products DVTK!  

Bővebben »
blog
Gatorade fan
Egyre többen használják elégedetten termékeinket. Köszönjük a fotót az ifjú vízilabdás hölgynek! A Gatorade porok szezonvégi kiárusításban most csak 1.800 Ft-ért kaphatóak, melyből 5 liter izotóniás sportital keverhető ki (vagyis 1/2 liter csak 180 Ft.!). 6 db rendelése esetén a szállítás ingyenes. Megrendelhető a www.sportital.com/webaruhaz címen.   More and more people use our products with satisfaction. Thanks for the photo of the young lady, who's playing water polo!

Bővebben »
blog
Alessandro Zanardi
Ezúttal egy hosszútávú triatlonon nyűgözte le a világot az egykori F1-es és IndyCar-versenyző, Alessandro Zanardi, aki pusztán karja erejével teljesítette a 226 kilométeres versenytávot. Alessandro Zanardi sikeresen teljesítette legújabb saját maga elé kitűzött kihívását, hiszen a hétvégén részt vett élete első hosszútávú triatlonján, melyet sikeresen végig is csinált. A 47 éves olasz sportember a 226 kilométeres táv végi célt 9 óra 47 perc alatt érte el, amivel a 247. helyen zárt a több int kétezer résztvevő körül annak ellenére, hogy mindössze néhány mozgáskorlátozott induló volt a mezőnyben. A 2001-ben a Lausitzringen mindkét lábát elvesztő Zanardi pusztán karja erejével teljesítette a távot: a 3,86 kilométer úszást, a 180 kilométeres kerékpározást, majd a versenyt záró maratont. Előbbihez kézzel hajtott kerékpárját, utóbbihoz pedig olimpiai szabvány szerinti kerekesszékét használta az olasz, aki [...]

Bővebben »
blog
29th Spar Budapest Marathon
71 ország több mint 20 ezer futója lepte el Budapest utcáit a 29. Spar Budapest maraton alkalmával. Ti is ott voltatok? Óriási élmény ilyen mezőnyben futni, egyszer mindenkinek ki kell próbálnia! From 71 countries, and more than 20 thousand runner has started on the 29th Spar Budapest Marathon. Were you there too? A great experience to run such a mass, everyone should try it once!

Bővebben »
blog
Evolutionary process of the Gatorade squeeze bottle
A Gatorade kulacs evolúciós folyamatát, és az új 0,9 literes kulacsot mutatjuk be Nektek. A klasszikus formától eljutottunk az új, letisztult , már csak egy G betűt megjelenítő dizájnig, mely a mai naptól 990 Ft-os bevezető áron megrendelhető webáruházunkban. Csapatoknak a Gatorade kulacs tartó + 6 db kulacs szintén megvásárolható 9.900 Ft-ért. We shown you the evolutionary process of the Gatorade bottle, and the new 0.9-liter squeeze bottle. The classic form reached a new, clean design, has only a display of the letter G, which can be ordered from today in our online store. Gatorade bottle holder with 6 pieces of squeeze bootle is also available.

Bővebben »
blog
Liverpool
A Liverpool a 2014 - 15-ös idényben is a Gatorade termékekkel készül a nagy csatáira. Ebben az idényben is ott lesznek a zöld kulacsok a pálya szélén és az öltözőben egyaránt. Nekik már beváltak a termékeink, és Nektek? The Liverpool in the 2014-15 season will use again the Gatorade G Series products. In this season the green squeeze bottles there will be on the sidelines and in the locker rooms. They have proven in our products. And for you?

Bővebben »