KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Kitartás - Perseverance
Akarattal és kitartással minden lehetséges, A többihez ott a Gatorade! With will and perseverance everything is possible, For others there is the Gatorade!

Bővebben »
blog
Beach
Hamarosan indulhat a pörgés a strandokon is! :) Soon on will be start the games on the beach too! :)

Bővebben »
blog
Love the Sports!
Mi rajongásig szeretjük a Sportot! Ti is? :) We love the sports! You too? :)

Bővebben »
blog
A futás szokás - Running is habit
A futás szokás. A futás gyógymód sok mindenre. A futás maga az élet! Running: It’s not a passion. It's not a hobby. It's a way of life.

Bővebben »
blog
A kemény munka - The hard work
A kemény munka mindig meghozza az eredményt! Legyél kitartó! The hard work always take the results! Be persistent!

Bővebben »
blog
Ébresztő! - Get up!
Végre itt a jó idő, már reggel is lehet edzeni! Próbáltad? Egész napos frissességet ad! Csak egy kicsit kell korábban kelni. Here's the nice weather, already you can train out in the morning! Have you ever tried it? An all-day freshness feeling! You have to get up a little bit earlier.

Bővebben »
blog
Gatorade Sportital - Sports Drink
Neked melyik Gatorade izotóniás sportital termékünk a kedvenced? A serkentő Narancsos, vagy a hűsítő Jégmálna? Bármelyiket is választod, bízhatsz bennü(n)k! What's your favorite Gatorade isotonic sports drink products ? The stimulating orange, or the cooling Frost Glacier Freeze? Whichever you choose, you can trust in them!

Bővebben »
blog
Baseball 2015
Elkezdődött az MLB, vagyis az Amerikai Baseball Liga 2015-ös évada. A 30 csapatot felvonultató bajnokság döntője október 4-én lesz. Idén is a Gatorade a Liga hivatalos sportitala! :) At April 4 th has started the MLB (Major League Baseball) 2015 season. The 30-teams tournament finals will be on October 4 th. The League official sportdrink is also the Gatorade! :)

Bővebben »
blog
Kellemes Húsvétot kívánunk - Have a nice Easter!
Locsolókban és locsolásban gazdag Kellemes Húsvétot kívánunk! Have a nice Easter!

Bővebben »