KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Új szállítmány érkezett - Fresh consignment has arrived
Megérkezett a friss szállítmányunk Amerikából, újra rendelhetőek a kedvenc izotóniás sportital poraitok! www.sportital.com/webaruhaz Fresh consignment has arrived from America, re-order in your favorite isotonic sports drink powders!

Bővebben »
blog
Komplex szolgáltatás - Complex service
Már sok csapat választotta a Gatorade-t, akiknek fontos, hogy profi termékkel lássák el versenyzőiket. Mi nem csak egy terméket, hanem komplex szolgáltatást nyújtunk, vagyis az izotóniás sportital porokhoz keverő edényeket, kulacsokat és hozzá tartókat is adunk! Kipróbálnátok? Keressetek Ti is minket! Already, many of the teams chosen Gatorade, supply their competitors whit a professional products. We do not offer only one product, but a complex service. We can give isotonic sports drink powders, Coolers, squeeze bottles and holders!

Bővebben »
blog
Jó kezdet - Good cooperation
Jól indult az együttműködésünk a Fehérvár AV19 EBEL ligás jégkorong csapattal. Pénteken este hazai pályán nagy küzdelemben 4-3-ra legyőzték a Ljubljanai Hdd Telemach Olimpija csapatát! Gratulálunk a sikerhez, örülünk, hogy ehhez mi is hozzájárulhattunk a Gatorade termékeinkkel! Started well to our cooperation with Fehérvár AV19 EBEL-League ice hockey team. On Friday night won at home during the big fight against Hdd Telemach Olimpija (Ljubljana) team for 4 - 3! Congratulations on your success, and we are pleased that we can contribute with our Gatorade products!

Bővebben »
blog
Fehérvár AV19
A tegnap aláírt megállapodásunk értelmében a Fehérvár AV19 EBEL és MOL ligás jégkorong csapatainak hivatalos izotóniás sportitala 2015 / 2016-os évadban a Gatorade lett! Büszkék vagyunk arra, hogy egy újabb patinás klubot köszönthetünk a Gatorade termékeket használók táborában. Sok sikert kívánunk Nekik! According to the yesterday signed agreement with the Szekesfehervar AV19 - EBEL and MOL-League ice hockey teams official isotonic sportdrinks became the Gatorade in the 2015/2016 season! We are proud to welcome the prestigious club among the Gatorade products users. We wish him good luck!

Bővebben »
blog
Lucozade zselé teszt II. - Lucozade Gel test II.
A hétvégén tovább folytatódott a Lucozade Sport ELITE zselénk ingyenes tesztelése. Ezúttal Patai Norbert beszámolóját osszuk meg Veletek: "Sziasztok. Ma teszteltem a zselét bringázás közben. Reggel minimális tápértéket vettem magamhoz és indulás után elfogyasztottam a zselét, teljesen elégedett voltam vele. Hozta a hatást, eléhezésem megszűnt a 30 km-es tekerés alatt (erdőben - Mátra). Köszönet a tesztért, a jövőben is fogok használni ebből a termékből" Köszönjük Norbi visszajelzését, örülünk, hogy Neki is bevált! Várjuk a többiek beszámolóját is. The weekend continued the Lucozade Sport Elite gel free testing. Now you can read Norbert Patai report: "I was tested the gel during a biking. In the morning I took minimal nutritional value and after the start I ate the gel. I was completely satisfied with it, the hunger is disappeared during the 30-km ride (forest Matra). Thanks to the tester, I will use this product in the [...]

Bővebben »
blog
Lucozade Sport ELITE zselék tesztelései - Started the Lucozade Sport Elite gels testing
Elkezdődtek a Lucozade Sport ELITE zselék tesztelései, már 2 fotót is kaptunk. Nagy Dániel CrossCore edzésen vetette be, Horváth Kinga pedig kajakozás előtt töltötte fel szervezetét szénhidráttal, így biztosítva az erőt az edzéshez. Sőt Kinga egy rövid üzenetet is küldött: " Sziasztok! Megérkezett az én zselém is. Ma kiprobáltam edzés előtt és nagyon jó volt. Nem nagyon volt időm ebédelni edzés előtt, szóval most nagyon jól jött ez a kis energia bomba! Köszönöm" "Sziasztok! Küldök én is egy rövid értékelést! Az edzést szándékosan úgy állítottam össze, hogy fárasztó legyen és kiderüljön tényleg megfelelő enegeriát ad-e a zselé. Kijelenthetem, hogy nagyon jól vizsgázott a termék! Bátran merném ajánlani a vendégeimnek is." Örülünk, hogy elégedettek vagytok az új zselékkel, várjuk a többiek beszámolóit, fotóit is! Has started the Lucozade Sport Elite gels testing, we also had two photos. Daniel Nagy [...]

Bővebben »
blog
Nyeremények kipróbálása - Trying the winnings
Reméljük, már sokan kézhez vettétek a nyeremény küldeményeiteket, és talán már ki is próbáltátok a Lucozade Sport ELITE zseléket. Bátran osszátok meg velünk a tapasztalatokat, és a kipróbálás közben készült fotókat is örömmel vesszük! We hope that many people have already received the winnings Lucozade Sport Elite gels, and probably already tried out. Feel free to share with us your experiences, and we welcome too the photographs of while you trying it!

Bővebben »
blog
A játékunk nyertesei - Winners of the game
Kedves Követőink, örömmel informálunk Titeket, hogy felemeltük az eredetileg ajánlott 10X2 db zselé mennyiséget, és úgy döntöttünk, hogy MINDEN Facebook kommentelőnknek ajándékba küldünk tesztelésre 1 - 1 darab Lucozade Sport ELITE zselét Citrus és Narancs ízben. Gratulálunk az összes nyertesnek, akiket már értesítettünk is. Köszönjük, hogy játszottatok, jó tesztelést kívánunk, és várjuk a beszámolóitokat, fotóitokat a FACEBOOK oldalunkra! Dear followers, We are pleased to inform you that we lifted up the amount of gel pieces, and we decided that we will sent for testing EVERY Facebook commenter 1-1 pieces Lucozade Sport Elite Gel Citrus and Orange flavors for FREE. Congratulations to all winners who have already notified. Thank you that you played, we wish a good test and we look forward to the comment, and the photos on the Facebook page!

Bővebben »
blog
Lucozade Sport Elite Zselé
Örömmel jelentjük be, hogy kibővítettük a termékválasztékunkat. Az energia zselé kategóriában bemutatjuk a Lucozade Sport Elite géleket. A Lucozade Sport Elite Gél egy szénhidrát tartalmú zselé, melynek használati célja a sportolás, versenyek, mérkőzések előtti és közbeni gyors szénhidrát feltöltés, vagyis energia biztosítás az izmok számára. A Lucozade Sport Elite Gél az energia zselék új generációja. 2 fajta szénhidrát alkotja. A fruktóz a gyors felszívódást támogatja, így gyorsan ad energiát, míg a Maltodextrin lassabban szívódik fel, így hosszabban biztosítja az erőt. Csomagolása által egyszerű a nyitása, és praktikus a fogyasztása. A 45 gr-os Lucozade Sport Elite Gél funkcionális szénhidrát forrás a szervezet számára. 30 gr szénhidráton kívül 18 mg nátriumot, és a Citrus ízesítésű 80 mg koffeint tartalmaz, melyek szerepet játszanak a szénhidrát, zsír és fehérje anyagcsere [...]

Bővebben »
blog
Gatorade az UEFA Bajnokok Ligájában - Gatorade in the UEFA Champions League
Örömmel jelentjük be, hogy a 2015 / 16-os szezonban az UEFA Bajnokok Ligája hivatalos sportitala a Gatorade lett. Egyre több csapat is választja izotóniás ital beszállítójának a Gatorade-t. Így tett az FC Barcelona, az Arsenal, a Juventus és az AS Roma is. We are pleased to announce that the 2015/16's season of the UEFA Champions Leaguee became the official a sports drink partner the Gatorade. More and more teams choose the isotonic drink supplier of the Gatorade. So did the FC Barcelona, Arsenal, Juventus and AS Roma as well.

Bővebben »