KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
SiS Immune pezsgőtabletta

Bármikor is edzel - reggel, délután vagy este munka után - ügyelj a szervezeted immunrendszerére. A SiS Immune pezsgőpor tablettánk ebben nyújt segítséget.
1. Az edzés utáni 200 mg c-vitamin bevitelével erősíti az immunrendszert. A fizikailag aktív embereknek szükségük van extra mennyiségű c-vitamin bevitelre.
2. A C-vitamin antioxidáns, amely megakadályozza a szabad gyökök keletkezését a szervezetben, illetve segíti megelőzni a betegségeket.

Kapható a webáruházunkban!Bővebben »
blog
Tour down Under

Alig ért véget a 2016-os kerékpáros évad, és máris megkezdődött az új.
Ausztráliában elrajtolt a Tour Down Under, és a csapatok közt természetesen ott van a Team Sky is, akiknek az energiát a Science in Sport termékek biztosítják.

Te se elégedj meg kevesebbel!Bővebben »
blog
A SiS termékeink 100 százalékban Dopping anyag mentesek

Tudtad?

A SiS termékeink 100%-ban Dopping anyag mentesek, a WADA által akreditált LGC Group laborjában folyamatosan vannak tesztelve. Ezt bizonyítja az Informed in Sport logó, mely az összes csomagoláson megtalálható, így ez garanciát nyújt az élsportolóknak is a teljes körű használathoz. Bővebben »
blog
Újabb Körmendi kosár siker

Büszkék vagyunk a Körmendi férfi kosárlabda csapat újabb győzelmére, gratulálunk Nekik!
Az Egis Körmend hivatalos táplálék kiegészítő terméke az általunk forgalmazott Gatorade izotóniás sportital poraink, illetve a Science in Sport energia zseléink!

A mérkőzés részletei itt: http://vaol.hu/sport/ujabb-kormendi-csoda-a-fiba-kupaban-mar-nem-veretlen-a-nanterre-1811318Bővebben »
blog
A British Cycling is a Science in Sport termékeket választotta

Büszkék vagyunk arra, hogy az angol kerékpár válogatott - a British Cycling is a Science in Sport termékeket választotta a hivatalos sport táplálékkiegészítő márkájának. A megállapodás a 2020-ig, a Tokyo-i Nyári Olimpiai Játékokig szól.Bővebben »
blog
Jéghideg

Csak hogy stílusosak legyünk ebben a hidegben.Bővebben »
blog
105 évesen új világrekordot állított fel

Motivációra van szükséged? 
Úgy érzed, idős vagy már a sporthoz? 
Akkor rosszul gondoltad, hacsak nem múltál már el 100 éves.

A 105 (!) éves francia Robert Marchand ma felállította a 105 év felettiek 1 órás pályakerékpározás világrekordját. 22.547 kilométert tekert egyfolytában. Ilyet előtte még senki sem tett. A 100 év felettiek világcsúcsát is ő tartja! :)
Reméljük, beszámolhatunk a 110 éves csúcs felállításáról is. :)

   

Bővebben »
blog
Boldog új évet kívánunk!
Sportsikerekben gazdag,
Boldog új évet kívánunk!

Köszönjük, hogy velünk voltatok 2016-ban,
várunk Titeket 2017-ben is!Bővebben »
blog
Kosárlabda rangadó

A férfi kosárlabda NB1 listavezetője és második helyezettje csapott össze december 17-én szombaton. A Körmend magabiztos győzelmet aratott az élen álló Alba-Fehérvár felett.

A Körmend a Gatorade és Science in Sport termékeinket használja a felkészülései és mérkőzési alatt.

Nekik bevált! És Neked?Bővebben »
blog
Edzés télen

Ugye télen sem álltok le a rendszeres edzéssel? :)

Ilyenkor még jobban figyelni kell a rendszeres folyadék pótlásra!
Akár hiszed, akár nem, télen talán még fontosabb odafigyelnünk a folyadékpótlásra, mint nyáron. Ennek nagyon egyszerű oka van: míg nyáron izzadunk, a nagy melegben hamarabb kiszáradunk, addig télen szinte semmi nem figyelmeztet bennünket arra, hogy a szervezetünk szomjazik. Pedig a meleg ruhákban is izzadunk - még ha nem is annyira, mint a harminc fokban -, ráadásul a fűtési időszakban a körülöttünk lévő levegő is igen száraz.
Segítség képen javasoljuk izotóniás sportital porainkat!Bővebben »