KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Vuelta a Espana 11. szakasza

Chris Froome a Team Sky kerekese tovább növelte előnyét a Vuelta a Espana 11. etapján. Összetettben több mint 1 perccel előzi meg a második Vincenzo Nibalit.
Bio üzemanyaga az általunk is forgalmazott Science in Sport termékek.



Bővebben »
blog
SiS Caffeine Shot

Fáradt vagy a verseny, vagy mérkőzés befejező szakaszában? Kell egy kis plusz lendület? Próbáld ki a SiS Caffeine Shot-ot! A 150 mg koffein biztosan felfrissít!



Bővebben »
blog
Olimpiai felkészülés

A Kanadai és Olaszországi edzőtáborozás után már itthon folytatja az olimpiai felkészülést a Short-Track válogatott.
Ismét feltöltöttük őket a Science in Sport termékekkel. SiS izotóniás italporok, energia zselék, fehérje készítmények segítik munkájukat.



Bővebben »
blog
Whey20 Fehérje zselé
Miért oly különlegesek a WHEY20 fehérje zselék?   A WHEY20 egy kiváló minőségű tejsavófehérje-hidrolizátum innovatív formában. Alacsony a szénhidrát és a zsír, míg magas a fehérje (20 g) tartalma. 6 - 7 g BCAA-t tartalmaz adagonként, hozzájárulva a sovány izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához. Készen áll arra, hogy a táskádban magaddal vidd bárhova, és nincs szükség shaker-re, vízre és hűtésre!!!   Milyen az íze? A WHEY20 tejtermék-alapú fehérje, ezért frissítő joghurtként hat. Citrom, Eper, Karamel és Narancsos-csokoládé ízben kapható.   Ez azt jelenti, hogy nem kell a hűtőben tartani? Nem kell hűteni, mivel pasztőrözött, így szoba hőmérsékleten tárolható.   Miért pont ezt vásárold meg? A tejsavó fehérjének nagyon gyors a felszívódása a gyomorban, és ez mellett nagyon magas a BCAA-tartalma. A BCAA-k a sovány izomtömeg fenntartásához [...]

Bővebben »
blog
Vuelta a Espana

Fantasztikus sorral vág neki a Vuelta a Espana versenynek a Team Sky csapata. A 3 hetes viadalon a csapatkapitány természetesen az idei Tour de rance győztes Chris Froome lesz!

 

A Team Sky "bio üzemanyaga" a Science in Sport professzionális termékei!



Bővebben »
blog
Vége a hőségnek

Végre felfrissült az idő, elmúlt a hőség. A hétvége tökéletesnek látszik a szabadban történő sportoláshoz. De ne feledkezzetek meg a folyadék utánpótlásról! Óránként 1/2 - 1 liter izotóniás sportitalt igyatok meg.
Tökéletes választás a Science in Sport Electrolyte termékcsalád, mely optimális keveréke az ásványi sóknak és szénhidrátoknak!



Bővebben »
blog
Maradj hydratált!

Ebben a nagy forróságban kiemelt jelentőségű a megfelelő folyadék utánpótlás. Sportolók esetében különösen nem elegendő csak a víz fogyasztása, hiszen az izzadsággal fokozottan távozó ásványi sókat pótolni kell. 
A SiS Go Hydro pezsgőtablettáink kiváló megoldást kínálnak erre! Különös előnyük, hogy szénhidrátot nem tartalmaznak!



Bővebben »