KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Tour de Hongrie visszatekintés
Színvonalas versenyben, erős nemzetközi mezőnyben szerepeltek a Kőbánya Cycling Team kiválóságai az idei Tour de Hongrie-n. A hat nap alatt egy dobogós hely mellett, kétszer szerezték meg a legjobb magyar versenyzőnek járó különdíjat. Büszkék vagyunk a teljesítményükre, örülünk, hogy a Science in Sport termékeink segítségükre vannak a kiváló teljesítmény elérésében!   

Bővebben »
blog
SwissUltra - Célban Mindum Károly
Emberfeletti teljesítménnyel célba ért Mindum Károly a swissultra versenyen, ahol 12 nap alatt 38 km úszás, 1800 km bringázás és 10 maratonfutás, vagyis 422 km megtétele után szakította át a Finisher szalagot. Szívből gratulálunk Karcsinak, és büszkék vagyunk arra, hogy a Science in Sport termékeinkkel segíthettük az álma elérésében.  

Bővebben »
blog
SwissUltra 11. nap

A 4. helyen legjobb magyarként célba érkezett Pötör Zoltán a swissultra versenyen Svájcban. Támogatottunk - Mindum Károlynak is fogynak a visszalevő kilométerek, hamarosan túl lesz a 300. futó km-en. Tegnap megállt nyújtani és frissíteni a Science in Sport termékeinkkel, míg Zoli célba érkezett.Bővebben »
blog
SwissUltra 10. nap
Már hárman célba értek a tízszeres Ironman - a svájci swissultra versenyen. Támogatottunk Mindum Karcsi túl van a 220 kilométeren futásban. Telefon a zsebben, zene a fülben, és nyomja a kilométereket. :)  No meg persze ott lapulnak a zsebében a Science in Sport energia szeleteink is, melyből ipari mennyiséget vitt magával :)  

Bővebben »
blog
SwissUltra 9. nap
Kilencedik napjába lépett a Svájci swissultra verseny. A német Richard Jung új világcsúccsal már célba érkezett, a mezőny többi résztvevője még rója a futó kilométereket. Támogatottunk Mindum Károly a 137. kilométerénél tart. Segítői minden kör után kérdezik, miben segíthetnek neki, de Karcsi leggyakrabban "csak" új lábakat szeretne. :)  Az energia utánpótlásban a Science in Sport termékeink segítik.  

Bővebben »
blog
SwissUltra - 1 hete versenyben
1 héttel ezelőtt elrajtolt a tízszeres IronMan verseny Svájcban. Támogatottunk Károly Mindum túl van a 38 km-es úszáson, és ma reggel befejezte az 1.800 km (!) kerékpározást, így futócipőre váltott, és már "csak" 10 maraton, azaz 422 km volt vissza, melyből délutánra 42 km-t már teljesített is. Karcsi Achiless-e 2 napja begyulladt, de segítői masszírozással, krémezéssel, jegeléssel javítják az állapotát.  A Science in Sport termékeinket használja, melyek támogatják az energia, és folyadék utánpótlásban, illetve a regenerációban.

Bővebben »
blog
SwissUltra 5. nap
5. napjába lépett a swissultra, egyre fáradtabbak a versenyzők. Találtunk pár képet, mely jól mutatja, hogy egyesek szinte alszanak menet közben is, mások meg az evést is a bringán oldják meg. Támogatottunk Károly Mindum túl van az 1.350 kilométeren. Tegnap technikai problémái voltak a bringával, emiatt elő kellett vennie a tartalék gépet is. Éjszaka pihent 5 órát, de azóta Karcsi újra rendületlenül rója a köröket. A versenyben ketten már teljesítették az 1800 kilométer bringázást, és megkezdték a 10 (!) maraton lefutását! Szédületes teljesítmény mindannyiuktól. Karcsit az általunk forgalmazott Science in Sport termékek segítik az energia és folyadék utánpótlásban, illetve a regenerálódásban.

Bővebben »
blog
Felsőtárkány C2-es verseny
Gratulálunk Balázs Sylvester-nek a Felsőtárkányi C2-es versenyen elért 2. helyezéséhez! :) Balázs bioenergiáját az általunk forgalmazott Science in Sport termékek biztosítják, büszkék vagyunk a teljesítményére!

Bővebben »
blog
SwissUltra 4. nap
A swissultra 4. napjába lépett, a versenyzők gyűrik a kilométereket. Szponzorált versenyzőnk - Károly Mindum Achilles problémákkal küzd tegnap óta, jegelik, masszírozzák, reméljük, hogy nem fogja hátráltatni a folytatásban. 980 kilométer bringázás után a 9. helyen áll. Karcsi az általunk forgalmazott Science in Sport termékeket fogyassza, ezáltal pótolja a folyadékot, ásványi sókat, szénhidrátokat.

Bővebben »
blog
SwissUltra 3. nap
Harmadik napjába lépett a swissultra, vagyis a tízszeres Ironman verseny Svájcban. Támogatottunk Károly Mindum a 8. helyen 650 km-nél tart a kerékpározásban. Tegnap hajnalban aludt 4 órát, majd utána egész nap tekert 3 kisebb megállással, és ma éjjel megengedett magának egy újabb 4 órás pihenőt. Emberfeletti a teljesítménye... :) Karcsi bioenergiáját a Science in Sport termékeink biztosítják.

Bővebben »
blog
Tour de Hongrie 3. szakasz

A Tour de Hongrie 3. szakaszát teljesítette ma a mezőny Cegléd és Hajdúszoboszló között. A 208 km-es etapot követően sprint befutó volt, ahol a Kőbánya Cycling Team kerekese Ahmed Amine Galdoune harmadikként ért célba. Gratulálunk neki, örülünk, hogy a Science in Sport termékeink segítségére vannak.Bővebben »
blog
SwissUltra - túl az úszáson
A Tízszeres Ironman, vagyis a swissultra versenyen az indulók már túl vannak a 38 km-es úszáson. Támogatottunk Károly Mindum 6. helyen jött ki a vízből 19 óra 25 perces idővel. Rövid átöltözés és pihenő után megkezdte az 1800 km-es kerékpározást, mely egy 9 km-es körpályán zajlik, és most a 29. körben, vagyis 260 km-nél tart. Karcsi jó tempóban, közel 30 km/h-s sebességgel halad, és továbbra is a 6. helyen száguld. Táplálkozását az általunk forgalmazott Science in Sport termékekkel, azok közül is leginkább a SiS energia szeletekkel és Izotóniás italainkkal oldja meg.

Bővebben »