KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Téli Börzsöny a SiS-el
Gratulálunk Balogh Péternek a Téli Börzsöny 30 km-es távjának teljesítéséhez. A verseny alatt a Science in Sport termékeinkből nyerte az energiát, a célban pedig újdonságunkkal, a SiS Cherry Rego-val regenerált.

Bővebben »
blog
Téli alapok, nyári sikerek...
A nyári győzelmeket télen kell megalapozni! :) Fantasztikus érzés a csípős hidegben, a ropogó hóban edzeni. Ti is készen álltok a következő hosszú tréningre? Vigyetek magatokkal folyadékot, mert bár a hidegben kevésbé érezni az izzadást, a szervezetnek szüksége van a folyamatos hydratálásra, óránként akár 3 - 4 dl-re.

Bővebben »
blog
Téli MB felkészülés
Támogatott sportolónk Balázs Sylvester a Ciprusi edzőtáborból hazaérve folytatja a felkészülését. A MB szakágban fontos a kiváló kerékpározási technika, ezért berendeztek neki egy gyakorló pályát is. Balázs a felkészülése alatt is a Science in Sport termékeinket használja.

Bővebben »
blog
SiS termékek a foci élvonalában is!

A Science in Sport az eddigi klasszikus ciklikus sportágak mellett egyre jobban nyit a csapatsportágak irányába. A SiS termékek már megtalálhatóak a Premiere League csapatoknál, és már idehaza is több egyesület tette le mellette a voksát. Bővebben »
blog
Tízszeres Ironman világranglista győztes - Mindum Károly élménybeszámolója
Lemaradtál róla? Itt megnézheted támogatott versenyzőnk, Károly Mindum beszámolóját a Tízszeres (!!!) Ironman versenyről, melyet korcsoportjának a Világkupa ranglistáját 2018-ban megnyerte! 12 nap, 38 km úszás, 422 km futás és 1800 km bringázás... Emberfeletti teljesítmény!   Karcsi is a Science in Sport termékeinket használta a felkészülés és a verseny alatt. http://www.digisport.hu/35677/a-jo-genetika-is-szuekseges-60-evesen-az-ev-ultratriatlonos-cimhez?fbclid=IwAR0X3Fe2jcs4zjQmbEsyTrlmkImDI4xNtbbD-26VP2UDfuiJ-5I8nUzz2R4

Bővebben »
blog
SiS Rego Cherry Juice tesztelés

A leggyorsabb megrendelőink már tesztelik a Science in Sport újdonságunkat, a Rego Cherry Juicet. Ha többet szeretnél róla tudni: https://sportital.com/webaruhaz/rego-juice-edzes-utani-regeneraciohozBővebben »
blog
Balázs még mindig Cipruson készül
Amíg mi itthon fázósan húzzúk össze magunkon a kabátott, addig támogatott versenyzőnk Cipruson kellemes körülmények között készül az újabb kihívásokra. És mi más is lapulna a zsebében, mint egy Science in Sport energia szelet! 

Bővebben »
blog
SiS energia zselék már a fociban is!
Tudtad, hogy a Science in Sport energia zseléket egyre több csapatsportágban is használják a játékosok teljesítményének támogatásához? Miért? Mert a bennük levő szénhidrát 10 perc alatt a véráramba jut, és szolgáltatja a plusz energiát! A SiS őshazájában - Angliában már több mint 40 klub választotta, és idehaza is sok egyesület, illetve válogatott használja a termékeinket.

Bővebben »
blog
Sportos Új Évet Kívánunk!
Elkezdődött egy új év, melyhez kívánjuk, hogy legalább olyan sikeres legyen Nektek a sportban és a magánéletben, mint amilyen volt a 2018-as! A Science in Sport termékeinket használó sportolók - azaz Ti (!) rengeteg érmet szereztetek hazai és nemzetközi versenyeken, lettetek BAJNOKOK, melyhez szívből gratulálunk! Örülünk, hogy ilyen sokan kipróbáltátok, és megszerettétek a SiS termékeinket, és már rendszeres használói lettetek. Várunk Titeket 2019-ben is, biztosak vagyunk abban, hogy céljaitok elérésében a SiS termékeinkkel idén is segíteni tudunk. :)   Tudjátok, ha SiS, akkor már évek óta: www.sportital.com

Bővebben »