Főoldal
Webshop
Blog
Science In Sport
Gatorade
ÁSZF
Elérhetőség
KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Sylvester Balázs téli alapozása
Bár már itthon is jó idő van, támogatott versenyzőnk Balázs Sylvester semmit sem bíz a véletlenre, Fuerteventurán edzőtáborozik. És természetesen a Science in Sport termékeinket használja az edzések alatt.

Bővebben »
blog
A Magyar Korcsolyázás Napja
Február 22. örökre emlékezetes marad! 2018-ban ezen a napon szerezték meg a rövidpályás gyorskorcsolyázók Magyarország első Téli Olimpiai aranyérmét. :) Az első évfordulót országszerte a korcsolyázás napjával ünnepelték.  A Városligeti Műjégpályára a régi kapcsolatunk miatt mi is meghívást kaptunk, ahol a Usain Bolt által küldött pezsgőkkel koccinthattunk az Olimpiai Bajnokokkal. Sok sikert srácok a továbbiakban is!

Bővebben »
blog
A szezonra a készleteink feltöltve!
Ti is várjátok már a jó időt, és a szabadtéri szezont? Elég volt már a hidegből, és a rövid nappalokból? Mi is alig várjuk, hogy megérkezzen a tavasz! :) Készleteink feltöltve, Ti is tankoljatok fel Science in Sport energia zselékből, szeletekből, Electrolyte porokból, Rego regeneráló termékekből!

Bővebben »
blog
Balaton Szupermaraton 2019

Már csak alig több mint 1 hónap van vissza a 12. Spuri Balaton és FélBalaton Szupermaraton-ig. Mi már nagyon készülünk, 2500 liter Science in Sport Electrolyte izotóniás ital vár Titeket a frissítő pontokon, hogy az energia és folyadék utánpótlásra ne legyen gondotok!Bővebben »
blog
Valentine napra

Mi szeretünk Titeket! 
Ti szerettek minket? :)Bővebben »
blog
Szederkényi Ultramaraton 2019
Amikor a hóhért akasztják (azaz a forgalmazó is beszáll a versenybe)...  Szombaton elindultam a Szederkény - Bóly 100 km-es szupermaraton 47 km-es számában. Élesben teszteltem a termékeinket, és elmondhatom, hogy szuperül támogatják a teljesítményt!!!  A távra 4 Science in Sport Electrolyte zselét, 1 Proteines energia szeletet, és kulacsban SiS izo italt vittem. A zseléket egyenletesen elosztva 10 kilométerenként ettem, azok tényleg gyorsan szívódnak fel, így folyamatosan tolják az energiát. Az ízük is kiváló, nem émelyítenek, a Sós-karamell kifejezetten tetszik az édesek mellett. Híg állaguk miatt könnyű lenyelni őket, és még vizet sem kell hozzájuk inni. A táv nagy részében egyedül futottam, végig láttam magam előtt a versenyben vezető, 100 km-en indulót, akit az utolsó 8 km-en utolértem. Mondtam neki, hogy nekem még 1,5 km van a maraton távig, ami egyéni csúcsnak néz ki, ezért megyek tovább saját [...]

Bővebben »
blog
SiS zselék már a csapatsportokban is!
A Science in Sport energia zselék egyre több csapatsportban is megjelennek. Miért? Mert a sorozatterhelés miatt nehéz megfelelő szinten tartani a szénhidrát raktárakat, és a gyors tempó okán hamar kiürül a szervezetből, így a mérkőzések második félidejében jól jön az extra energia támogatás. A meccs szünetének elején elfogyasztva a SiS gélt 10 perc alatt felszívódik, és tolja a plusz erőt. Régen a bringások kiváltságos "szere" volt, manapság már ott van a pályák szélén is! 

Bővebben »
blog
Hamarosan indul a bringás szezon

Bár a naptár szerint február van, az időjárás tavaszias. Itt az ideje a hosszú alapozó edzéseknek, amikor jól jön a Science in Sport energia zselé is a zsebből, vagy a szerencsésebbeknek a kísérő kocsiból. Bővebben »
blog
Balaton Szupermaraton újra SiS frissítéssel
Alig 50 nap, és újra elindul a 12. Spuri Balaton és FélBalaton Szupermaraton - Közép-Európa legnagyobb tókerülő versenye. Ahogy tavaly, idén is a frissítést mi biztosítjuk a Science in Sport Electrolyte izotóniás sportitalainkkal. 4 nap csoda, 196 kilométer küzdelem, 2500 liter SiS izotóniás ital...  Mi már nagyon várjuk a rajtot, reméljünk Ti is minél többen ott lesztek! Hamarosan újabb infókkal, és verseny előtti kedvezménnyel jelentkezünk!

Bővebben »