KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Sylvester Balázs téli alapozása
Bár már itthon is jó idő van, támogatott versenyzőnk Balázs Sylvester semmit sem bíz a véletlenre, Fuerteventurán edzőtáborozik. És természetesen a Science in Sport termékeinket használja az edzések alatt.

Bővebben »
blog
A Magyar Korcsolyázás Napja
Február 22. örökre emlékezetes marad! 2018-ban ezen a napon szerezték meg a rövidpályás gyorskorcsolyázók Magyarország első Téli Olimpiai aranyérmét. :) Az első évfordulót országszerte a korcsolyázás napjával ünnepelték.  A Városligeti Műjégpályára a régi kapcsolatunk miatt mi is meghívást kaptunk, ahol a Usain Bolt által küldött pezsgőkkel koccinthattunk az Olimpiai Bajnokokkal. Sok sikert srácok a továbbiakban is!

Bővebben »
blog
A szezonra a készleteink feltöltve!
Ti is várjátok már a jó időt, és a szabadtéri szezont? Elég volt már a hidegből, és a rövid nappalokból? Mi is alig várjuk, hogy megérkezzen a tavasz! :) Készleteink feltöltve, Ti is tankoljatok fel Science in Sport energia zselékből, szeletekből, Electrolyte porokból, Rego regeneráló termékekből!

Bővebben »
blog
Balaton Szupermaraton 2019

Már csak alig több mint 1 hónap van vissza a 12. Spuri Balaton és FélBalaton Szupermaraton-ig. Mi már nagyon készülünk, 2500 liter Science in Sport Electrolyte izotóniás ital vár Titeket a frissítő pontokon, hogy az energia és folyadék utánpótlásra ne legyen gondotok!Bővebben »
blog
Valentine napra

Mi szeretünk Titeket! 
Ti szerettek minket? :)Bővebben »
blog
Szederkényi Ultramaraton 2019
Amikor a hóhért akasztják (azaz a forgalmazó is beszáll a versenybe)...  Szombaton elindultam a Szederkény - Bóly 100 km-es szupermaraton 47 km-es számában. Élesben teszteltem a termékeinket, és elmondhatom, hogy szuperül támogatják a teljesítményt!!!  A távra 4 Science in Sport Electrolyte zselét, 1 Proteines energia szeletet, és kulacsban SiS izo italt vittem. A zseléket egyenletesen elosztva 10 kilométerenként ettem, azok tényleg gyorsan szívódnak fel, így folyamatosan tolják az energiát. Az ízük is kiváló, nem émelyítenek, a Sós-karamell kifejezetten tetszik az édesek mellett. Híg állaguk miatt könnyű lenyelni őket, és még vizet sem kell hozzájuk inni. A táv nagy részében egyedül futottam, végig láttam magam előtt a versenyben vezető, 100 km-en indulót, akit az utolsó 8 km-en utolértem. Mondtam neki, hogy nekem még 1,5 km van a maraton távig, ami egyéni csúcsnak néz ki, ezért megyek tovább saját [...]

Bővebben »
blog
SiS zselék már a csapatsportokban is!
A Science in Sport energia zselék egyre több csapatsportban is megjelennek. Miért? Mert a sorozatterhelés miatt nehéz megfelelő szinten tartani a szénhidrát raktárakat, és a gyors tempó okán hamar kiürül a szervezetből, így a mérkőzések második félidejében jól jön az extra energia támogatás. A meccs szünetének elején elfogyasztva a SiS gélt 10 perc alatt felszívódik, és tolja a plusz erőt. Régen a bringások kiváltságos "szere" volt, manapság már ott van a pályák szélén is! 

Bővebben »
blog
Hamarosan indul a bringás szezon

Bár a naptár szerint február van, az időjárás tavaszias. Itt az ideje a hosszú alapozó edzéseknek, amikor jól jön a Science in Sport energia zselé is a zsebből, vagy a szerencsésebbeknek a kísérő kocsiból. Bővebben »
blog
Balaton Szupermaraton újra SiS frissítéssel
Alig 50 nap, és újra elindul a 12. Spuri Balaton és FélBalaton Szupermaraton - Közép-Európa legnagyobb tókerülő versenye. Ahogy tavaly, idén is a frissítést mi biztosítjuk a Science in Sport Electrolyte izotóniás sportitalainkkal. 4 nap csoda, 196 kilométer küzdelem, 2500 liter SiS izotóniás ital...  Mi már nagyon várjuk a rajtot, reméljünk Ti is minél többen ott lesztek! Hamarosan újabb infókkal, és verseny előtti kedvezménnyel jelentkezünk!

Bővebben »