KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Közeleg a meleg, hydratálj!
Megérkezett a tavasz, már a fázósabbak is kimerészkedhetnek edzeni a szabadba. Jól esik a téli hideg után kint tartani a tréningeket, de a meleg miatt ne feledkezzetek meg a folyamatos folyadék utánpótlásról, melynek legjobb eszköze az electrolyte izotóniás ital. A Science in Sport nagykövete, a 6-szoros olimpiai, és 11-szeres világbajnok kerékpározó Sir Chris Hoy a SiS termékeket ajánlja nem véletlenül, mivel aktív versenyzői korában a Team Sky csapatában is ezen termékekkel érte el sikereit.

Bővebben »
blog
Balaton Szupermaraton - SiS támogatással
Zajlik a Spuri Balaton Szupermaraton (BSZM) 2019. A táv az egyéni indulóknak 196 km, melyet 4 nap alatt kell teljesíteni. Ehhez rengeteg energiára is szükség van, melyet a Science in Sport izotóniás termékeinkkel mi (is) biztosítunk. A lenti kép nagyon jól leírja, mit éreznek a hősök, akik végig futják. 

Bővebben »
blog
Új SiS gélek a választékunkban

Szereted a Science in Sport zseléinket, de kipróbálnál új ízeket? Az induló szezonra tovább bővítettük a kínálatunkat, és már rendelhetőek az Ananász, illetve Gyümölcssaláta hydrogélek is, melyek fő tulajdonsága, hogy nem kell hozzájuk vizet fogyasztani, elég csak a zselét meginni, és 10 percen belül tolja az energiát!Bővebben »
blog
Balaton Szupermaraton - Startra készen
Mi már nagyon készülünk a Spuri Balaton Szupermaraton (BSZM) 2019 versenyre. A Science in Sport Electrolyte italok bekeverésre készen állnak, hogy Ti "csak" a futással foglalkozzatok, az izotóniás folyadék utánpótlásról a 4 nap alatt a frissítő pontokon mi gondoskodunk. És hogy még hitelesebbek legyünk (nem csak beszélünk róla, hanem csináljuk is), rajthoz állunk egyéniben a 2 napos Félbalaton számban. :) Ha láttok a pályán a fotón is szereplő fehér SiS pólóban, pacsizhatunk!  Sok sikert, örömöt, kitartást kívánunk a 4 naphoz!  És ha szükségetek van még SiS zselére, szeletre, akkor azt a helyszínen, a Spuri Futóbolt sátránál be tudjátok szerezni.

Bővebben »
blog
Március 15.

Sportos kilométerekben és pihenésben gazdag hosszú hétvégét kívánunk! Ha hosszú edzésre mentek, akkor a Science in Sport termékeinket se hagyjátok otthon!Bővebben »
blog
Dunafutás a Busók földjén 2019
Újabb hétvége, újabb futóverseny. Ezúttal FutaPécs Dunafutása a busók földjén Mohácson természetesen Sportital.com: Science in Sport, Gatorade "G" Sport frissítéssel. :) A szervezők a célban extra energia pótlással, zsíroskenyérrel várják a fáradt sportolókat.

Bővebben »
blog
Nőnapi meglepetés
Mai fotónk Nektek lányoknak, NŐKNEK szól. Tisztelünk, Szeretünk Titeket! :) Fogadjátok tőlünk ajándékba a 20%-os kupon kedvezményünket, melyet március 8-án éjfélig használhattok fel weboldalunkon történő rendelés esetén. Kuponkód: nőnap Még egy kritérium: a rendelés leadója női nevű legyen! ;)

Bővebben »
blog
2 hét múlva kezdődik a 4 nap csoda!
Már csak 2 hét, és kezdődik a "4 nap csoda", vagyis a Spuri Balaton Szupermaraton (BSZM) 2019. 4 nap, 195 kilométer, öröm, küzdelem, könnyek, fáradtság, és a végén boldogság. Mi nagyon várjuk, és a sok kedvezményes megrendelés miatt tudjuk, hogy már Ti is. Ahogy tavaly, idén is Science in Sport frissítés lesz végig a versenyen, igyekszünk ezzel segíteni Nektek! 

Bővebben »
blog
Pécs - Harkány futás 2019
Hivatalosan is megkezdődött az országúti futóverseny szezon. Ma rendezték a 25 kilométeres 35. Pécs-Harkány futást. A verseny színvonalát emelte a Kenyai futók indulása, mind a férfi, mind a női egyéni versenyt ők nyerték. Hagyományosan Science in Sport frissítéssel vártuk a futókat. A SiS Electrolyte italaink most is kedveltek voltak, jól szolgálták a szervezet folyadék, ásványi só, és szénhidrát visszatöltését.  

Bővebben »