KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
SiS foci termékkínálata
A Science in Sport egyre specifikusabb termékeket hoz forgalomba. Most a világ egyik legnépszerűbb sportja, a labdarúgás került a középpontba. Olyan táplálékkiegészítőket fejlesztettek ki a Manchester United közreműködésével, mely leginkább a focisták (és ez mellett a labdajátékokat űzők) igényeit elégítik ki. Miben mások? Magas koffeintartalommal rendelkeznek, hogy borotvaéles legyen a koncentráció, a B6 és B12 vitaminok csökkentik a fáradtságot, és természetesen a szénhidrát tolja az energiát.

Bővebben »
blog
Nyaralás alatti is edzzetek!
A győztesek nyaralás alatt is edzenek, Te se hagyd abba a felkészülést!  Közben pedig használd a Science in Sport termékeinket.

Bővebben »
blog
SiS Energia szeletek

A hosszú edzéseken az energia zseléken kívül mást is ennél? Válaszd a Science in Sport energia szeleteinket akár Proteines változatban is!Bővebben »
blog
Jó reggelt!
Jó reggelt!  Végre szép idő van, ki kell használni a lehetőséget egy tuti edzésre.

Bővebben »
blog
SiS Electrolyte ital

Ne becsüld alá az elektrolitos italok jelentőségét! A bennük rejlő folyadék, ásványi sók és az energia hármasa biztosítja a tökéletes támogatást a szervezetednek edzés, és verseny közben.Bővebben »
blog
SiS Go Caffeine Shot
Nehezen indulsz el a hétvégi hosszú edzésre? Dobj be egy Science in Sport Go Caffeine Shot-ot. 150 mg koffeint tartalmaz, garantált az élénkítő hatása! 

Bővebben »
blog
SiS - garantáltan doppingmentes termékek!
A Science in Sport termékeket biztonságosan használják profi és amatőr sportolók szerte a világon! Miért? Mert az összes terméket az Informed-Choice & Informed-Sport ellenőrzi a piacra kerülése előtt, mindig a WADA útmutatásai alapján. Ezáltal garantáltan dopping mentesek a termékek!

Bővebben »
blog
Hajrá az Ultra Balaton teljesítőinek!
A hétvégén közel 10 ezren futnak a Balaton körül a várva várt UltraBalaton versenyen.  Köszönjük a Science in Sport termékeink iránti töretlen bizalmat, és a sok megrendelést, melyet magatokkal visztek a tó körül. Kívánjuk, hogy eredményesen használjátok a SiS zseléket, electrolyte italainkat, és regeneráló termékeinket.   Sikeres, vidám célba érkezést kívánunk!

Bővebben »
blog
Ultra Balaton csomagok
A hétvégén Ultra Balaton futóverseny lesz rengeteg indulóval, és örömünkre sok Science in Sport termék használóval. Mi is hajrázunk a rendelések csomagolásával, indításával, hogy Nektek a célba érkezés minél könnyebb legyen.

Bővebben »