KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Alberto Contador is a SiS zseléket ajánlja

Alberto Contador is a SiS zseléket ajánlja. Ha azt is tudni akarod, hogy kinek, és miért, akkor okvasd el a cikket is:
http://www.csupasport.hu/eletmod/koko-kerekparosoktol-tanult-26520/?fbclid=IwAR04RzF8aA56qNiFpLBe1er1HO2yNvQQcbGAJPggWl5qEmtSNSgy8GsN1NQBővebben »
blog
Auto City Skoda Cycling Challenge
Újraéledt a Tour de Pécs országúti kerékpárverseny sorozat AUTOCITY SKODA - CYCLING CHALLENGE néven. Ma volt a kezdő futam a hagyományos Komló - Mánfa körpályán tett meg az elit 7 kört. Napsütés, szakadó eső, majd újra napsütés volt az időjárás kínálatában.   A hagyományoknak megfelelően a Science in Sport termékeinkkel jelen voltunk, töltöttük a kulacsokat SiS "izoval".  

Bővebben »
blog
Egan Bernal átvette a vezetést a Tour de France-on
A Le Tour de France 19. szakaszán a Team INEOS színeiben versenyző Egan Bernal átvette a vezetést, és ezzel a sárga trikót! :) Az Ineos kerekesei is a Science in Sport termékeit használják az edzéseiken és versenyeken.

Bővebben »
blog
Team Novák is a SiS-t választotta

A hétvégi V4 országúti kerékpárversenyen indul a Csíkszeredai Team Novák csapat, sorukban magyar bringásokkal is. A csapatot támogatásképpen elláttuk Science in Sport kulacsokkal, energia zselékkel, szeletekkel, és izotóniás porokkal. Jó versenyzést kívánunk nekik!Bővebben »
blog
Team Ineos is a SiS termékeket használja

A világ élvonalába tartozó sportolók, köztük a Team Ineos (tavaly még Team Sky) bringásai is a Science in Sport energia zseléit, és elektrolitos italait használják a teljesítményük növelésére. Szükségük is van rá a 3 hetes Le Tour de France alatt.Bővebben »
blog
Regeneráció, edzés utáni adaptáció
Azt ugye tudod, hogy a teljesítményed nem edzés közben javul, hanem a 2 tréning közti regenerációs fázisban???!!!   Miért? Tegyük fel, hogy most futottál le 10 km-t egy adott idő alatt. Ha most azt mondom, hogy fusd le még egyszer, akkor menne újra ugyanazon idő alatt? Valószínűleg nem. Az edzés átmenetileg csökkenti a teljesítményt és a sportoló felkészültségét. Az edzéshez történő alkalmazkodás, adaptáció az, ami egy magasabb szintre emeli a sportteljesítményt! Az adaptáció fontos pillére a regeneráció, melyhez többek között fehérjére, és szénhidrátra van szükséged.   Ebben segít Neked a Science in Sport Rego Rapid Recovery termékünk, mely már kapható 1 adagos kiszerelésben is. Könnyen magaddal viheted, és edzés után gyorsan bekeverheted.

Bővebben »
blog
Futazás Játék

Felhívjuk figyelmeteket a Futazas.hu oldalra, akikkel egy közös játékot indítottunk. Ha Ti is nyerni szeretnétek, akkor az eredeti bejegyzés alatt kommenteljetek! Bővebben »
blog
Egy újabb csapat a megrendelőink között

Egy újabb csapat döntött a Science in Sport termékek, és mellettünk. Őket is meggyőzte a tudomány, ami a SiS portfólió mögött áll. Bővebben »
blog
Mindum Károly indul a hússzoros Ironman versenyen
Egy triatlon verseny nagyon kimerítő tud lenni, egy Ironman teljesítése már fantasztikus teljesítmény, hiszen itt 3,8 km úszás után jön a 180 km bringázás, és ha ezen is túl vagy, már "csak" egy maratont kell lefutni. Vannak, akiknek ez már nem elég, és ezen távoknál nagyobbakban gondolkodnak. Támogatott versenyzőnk Mindum Károly, aki tavaly korcsoportjában Világkupa győztes lett (!!!) a 10X folyamatos Ironman kategóriában - idén gondolt egy nagyot, és benevezett a 20X Ironman versenyre, ahol 20 egymást követő napon kell teljesíteni az Ironman távot. Az össztáv 20 nap alatt 4.526 km (!!!). Karcsinak nagyon beváltak tavaly a SiS szeleteink, zseléink, poraink, így idén is ellátjuk a Science in Sport termékeinkkel, hogy neki újra "csak" a teljesítésre kelljen figyelni, a bio üzemanyagot mi biztosítjuk. :)   Ha Ti is kipróbálnátok a SiS termékeinket, akkor tudjátok: www.sportital.com

Bővebben »
blog
SiS Beta Fuel - az energia bomba
  Science in Sport Beta Fuel - nem varázslat, ez valóság!   Ha extra mennyiségű energiára van szükséged, akkor válaszd ezt a termékünket. 1 adagban (500 ml) 80 gr szénhidrát van, mely 321 kcal-nak felel meg!!!   Chris Froome (Team Ineos) így nyilatkozott a termékről, melyet a 2018-as Giro d'Italia-n használtak először:   "A csapat új táplálkozási stratégiája a Giro d'italia 19. szakaszán játszott kulcsfontosságú szerepet." A verseny végső nyertese (Chris Froome) 80 km-el a cél előtt megszökött a mezőnytől, és végig egyedül tekerve győzött."   Érdekelnek a részletek is? https://sportital.com/webaruhaz/izotonias-sportital-porok/sis-beta-fuel-citromlime-izben-84-gr-izotonias-sportital-por

Bővebben »