KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Folyadék pótlás sportolóknak kánikulában

Ismét egy nagyon forró hétvégének nézünk elébe, mikor 30 fok feletti hőmérséklet várható. Ebben az időben nagyon fontos a folyadék utánpótlás, melyet már az edzés előtt el kell kezdeni. Nagyon jó megoldásaink vannak a hydratálásra. Ha energiára is szükséged van, akkor válaszd a szénhidrátot is tartalmazó SiS Go Electrolyte izotóniás italainkat, ha pedig "csak" sót szeretnél pótolni, akkor a Go Hydro pezsgőtablettákat javasoljuk.Bővebben »
blog
SiS Football

A foci és a többi labdajáték is egyre jobban gyorsul, így már ott is profi támogatásra van szükségük a játékosoknak. Sok nagy nemzetközi és hazai csapat választotta már a @scienceinsport termékeket.Bővebben »
blog
Auto City Skoda Cycling Challenge

Elrajtolt a AUTOCITY SKODA - CYCLING CHALLENGE Villányi futama. Hagyományosan a frissítést mi biztosítjuk a Science in Sport Electrolyte izotóniás sportital termékeinkkel.Bővebben »
blog
SiS Surge Narancs energia zselé is a választékunkban
Tovább bővítettük a Science in Sport zselé kínálatunkat. Már kapható a SiS Surge gél narancs ízben is! Elsősorban csapatsportágak részére kifejlesztett termék, mely nagyon magas - 200mg koffeinnel rendelkezik, hogy minél jobban támogassa a koncentrációt a mérkőzések befejező szakaszában.

Bővebben »
blog
Mindum Karcsi betegség miatt feladta a versenyt
A Svájci Swissultra húszszoros (!!!) Ironman 6. napjának végén támogatott versenyzőnk Mindum Károly egy hirtelen betegség miatt feladni kényszerült a versenyt. Emberfeletti már maga az egymást követő 6 nap teljesíteni 1-1 Ironmant, ami miatt maximális tiszteletünk Karcsié, és egyben sajnáljuk, hogy most nem tudta megvalósítani nagy tervét. Kívánunk neki gyors jobbulást!

Bővebben »
blog
Mindum Karcsi már az ötödik!
A 4. nap után az 5. helyen áll támogatott versenyzőnk- Mindum Karcsi a húszszoros (!!!) Ironman versenyen Svájcban. Már "csak" 16 nap van hátra. Karcsi a Science in Sport termékeinket használja a versenyen, és azokkal regenerálódik utána is esténként.

Bővebben »
blog
Elkezdődött a húszszoros (!!!) Ironman verseny
Már túl a mezőny a húszszoros Ironman verseny 3. napján. Támogatott versenyzőnk Mindum Károly a középmezőnyben halad, de nagyon hosszú a verseny, még 17-szer kell teljesíteni az embertelen távolságot.   Karcsi elégedetten használja a SiS termékeinket. 

Bővebben »
blog
Balázs Sylvester ismét dobogón végzett
Támogatott versenyzőnk ismét dobogón végzett, gratulálunk hozzá! :)   Balázs is természetesen Science in Sport termékekkel versenyez.

Bővebben »
blog
Balázs Sylvester győzelme
Gratulálunk szponzorált sportolónknak Balázs Sylvester-nek, aki megnyerte a Bükk maraton középtávját.   Balázs is az általunk forgalmazott Science in Sport termékeinkkel készül a versenyekre, és éri el sikereit! 

Bővebben »
blog
Team Ineos "fogyasztása" a Tour de France alatt
3.500km 21 szakasz 8 bringás 4,500 db. Science in Sport energia zselé 1.000 db. SiS energia szelet 1 győzelem, de abból a legfontosabb - a sárga trikó Tour de France / Team Ineos / Science in Sport  

Bővebben »
blog
Sportolók támogatása
A termékek forgalmazása mellett küldetésünk a tehetségek támogatása is! :) Balázs Sylvester-rel 2 éve dolgozunk együtt, segítjük a felkészülésében, és ellátjuk a Science in Sport termékeinkkel.   Már nagyon sok sportoló használja a SiS termékekinket.

Bővebben »