Főoldal
Webshop
Blog
Science In Sport
Gatorade
ÁSZF
Elérhetőség
KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Folyadék pótlás sportolóknak kánikulában

Ismét egy nagyon forró hétvégének nézünk elébe, mikor 30 fok feletti hőmérséklet várható. Ebben az időben nagyon fontos a folyadék utánpótlás, melyet már az edzés előtt el kell kezdeni. Nagyon jó megoldásaink vannak a hydratálásra. Ha energiára is szükséged van, akkor válaszd a szénhidrátot is tartalmazó SiS Go Electrolyte izotóniás italainkat, ha pedig "csak" sót szeretnél pótolni, akkor a Go Hydro pezsgőtablettákat javasoljuk.Bővebben »
blog
SiS Football

A foci és a többi labdajáték is egyre jobban gyorsul, így már ott is profi támogatásra van szükségük a játékosoknak. Sok nagy nemzetközi és hazai csapat választotta már a @scienceinsport termékeket.Bővebben »
blog
Auto City Skoda Cycling Challenge

Elrajtolt a AUTOCITY SKODA - CYCLING CHALLENGE Villányi futama. Hagyományosan a frissítést mi biztosítjuk a Science in Sport Electrolyte izotóniás sportital termékeinkkel.Bővebben »
blog
SiS Surge Narancs energia zselé is a választékunkban
Tovább bővítettük a Science in Sport zselé kínálatunkat. Már kapható a SiS Surge gél narancs ízben is! Elsősorban csapatsportágak részére kifejlesztett termék, mely nagyon magas - 200mg koffeinnel rendelkezik, hogy minél jobban támogassa a koncentrációt a mérkőzések befejező szakaszában.

Bővebben »
blog
Mindum Karcsi betegség miatt feladta a versenyt
A Svájci Swissultra húszszoros (!!!) Ironman 6. napjának végén támogatott versenyzőnk Mindum Károly egy hirtelen betegség miatt feladni kényszerült a versenyt. Emberfeletti már maga az egymást követő 6 nap teljesíteni 1-1 Ironmant, ami miatt maximális tiszteletünk Karcsié, és egyben sajnáljuk, hogy most nem tudta megvalósítani nagy tervét. Kívánunk neki gyors jobbulást!

Bővebben »
blog
Mindum Karcsi már az ötödik!
A 4. nap után az 5. helyen áll támogatott versenyzőnk- Mindum Karcsi a húszszoros (!!!) Ironman versenyen Svájcban. Már "csak" 16 nap van hátra. Karcsi a Science in Sport termékeinket használja a versenyen, és azokkal regenerálódik utána is esténként.

Bővebben »
blog
Elkezdődött a húszszoros (!!!) Ironman verseny
Már túl a mezőny a húszszoros Ironman verseny 3. napján. Támogatott versenyzőnk Mindum Károly a középmezőnyben halad, de nagyon hosszú a verseny, még 17-szer kell teljesíteni az embertelen távolságot.   Karcsi elégedetten használja a SiS termékeinket. 

Bővebben »
blog
Balázs Sylvester ismét dobogón végzett
Támogatott versenyzőnk ismét dobogón végzett, gratulálunk hozzá! :)   Balázs is természetesen Science in Sport termékekkel versenyez.

Bővebben »
blog
Balázs Sylvester győzelme
Gratulálunk szponzorált sportolónknak Balázs Sylvester-nek, aki megnyerte a Bükk maraton középtávját.   Balázs is az általunk forgalmazott Science in Sport termékeinkkel készül a versenyekre, és éri el sikereit! 

Bővebben »
blog
Team Ineos "fogyasztása" a Tour de France alatt
3.500km 21 szakasz 8 bringás 4,500 db. Science in Sport energia zselé 1.000 db. SiS energia szelet 1 győzelem, de abból a legfontosabb - a sárga trikó Tour de France / Team Ineos / Science in Sport  

Bővebben »
blog
Sportolók támogatása
A termékek forgalmazása mellett küldetésünk a tehetségek támogatása is! :) Balázs Sylvester-rel 2 éve dolgozunk együtt, segítjük a felkészülésében, és ellátjuk a Science in Sport termékeinkkel.   Már nagyon sok sportoló használja a SiS termékekinket.

Bővebben »