KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Fogyatkoznak a készleteink
Köszönjük a rengeteg megrendelést, melyet az utóbbi időszakban Tőletek kaptunk. Sokan a Spar maratonra készültök, emiatt a SiS zselé készleteink jelentősen megcsappantak, de már úton van az utánpótlás! :) Mindenkinek nagyon jó versenyzést, sikeres célba érést kívánunk!

Bővebben »
blog
Vegán fehérje is a SiS kínálatunkban
Az edzés utáni regeneráció is nagyon fontos, ehhez különböző fehérje készítményeket ajánlunk. Ha Vegán vagy (vagyis nem fogyasztasz állati eredetű fehérjét sem), akkor Neked fejlesztették a Science in Sport Plant20 termékcsaládot, mely kizárólag növényi fehérjéket tartalmaz. Elérhető már szelet, illetve por formátumban is!

Bővebben »
blog
Új SiS Hydro pezsgőtabletták a kínálatunkban
Tovább bővítettük a Science in Sport Go Hydro pezsgőtabletta választékunkat! :) Egyre többen keresnek olyan megoldást a folyadék utánpótlásra, mely ásványi sókat tartalmaz, de szénhidrátot nem visz be a szervezetbe. Erre találták ki a SiS pezsgőtablettáinkat. És hogy ne unjatok rá, ezért már rendelhetőek Eper & Lime, Pink Grapefruit és Ananász & Mangó ízekben is.

Bővebben »
blog
Egyre több csapat használja a SiS termékeinket

Egyre több csapat fedezi fel a Science in Sport termékeinkben rejlő lehetőséget. A korszerű sporttáplálkozás-tudomány már megköveteli, hogy ne csak vizen "éljenek" a sportolók, hanem használjanak izotóniás sportitalokat, energia zseléket, szeleteket, és kapjanak regeneráló termékeket is. Ezeket mind tudjuk biztosítani a prémium SiS választékunkból. Ha a Te csapatodnak is szeretnél profi termékeket biztosítani, keress minket.Bővebben »
blog
Edzés utáni sportmenü

Egy hosszú edzés után az energiát és a sókat, illetve a folyadékot is pótolni kell. Így tett az egyik lelkes Science in Sport termék használónk, Levente Maglódi. Gratulálunk! Bővebben »
blog
A Manchester United is a SiS-t választotta
Az energia zselék régebben a kerékpárosok, futók, triatlonisták energia ellátója volt. Azonban manapság már a csapatsportágakban is felfedezték, és ott vannak az öltözőkben, hogy akár meccs előtt, de a félidőben biztosan, hogy feltöltse a kiürült szénhidrát raktárakat. A Manchester United is a Science in Sport termékeket használja. És Te?

Bővebben »
blog
Hauni 25 versenyen indulunk
Ti milyen versenyen indultok a hétvégén? Mi a hazai pályát választottuk, és az először megrendezésre kerülő Hauni25 futáson veszünk részt, melyen Pécs legszebb pontjain futunk 25 km-en keresztül. Köszönjük a szervezőknek az 1-es rajtszámot! :)   A félmaraton+ távra az alábbi menüt állítottuk össze: rajt előtt 10 perccel egy Science in Sport Go Electrolyte zselé, majd közben 8 és 16 km-nél még 1 - 1 gél, és közben folyamatosan a SiS Beta Fuel izotóniás ital a kulacsból. Célba érkezés után Protein20 szelet, és Rego Rapid Recovery shake a gyors regenerálódásért.

Bővebben »
blog
A regenerálás fontossága
Edzz keményen, regenerálódj, aztán edzz másnap újra. A Science in Sport Rego Rapid Recovery termékünk mindent tartalmaz, amire a szervezetednek szüksége van a terhelés után. - fehérje - szénhidrát - ásványi sók Minden edzés után használj SiS Rego-t, készülj a következő kihívásra!

Bővebben »
blog
Félmaratoni táplálkozási tanács
Visszajelzéseitekből, megrendeléseitekből tudjuk, hogy sokan indultok a hétvégi WizzAir félmaratonon. :) Lehet egy étrendi javaslatunk? Reggel kezdjetek egy tál müzlivel, mely bőségesen biztosítja a szénhidrát feltöltést, hozzá javaslunk egy csésze kávét a mentális frissességhez. Verseny előtt egyetek egy Science in Sport Go Isotonic energia zselét, és a folyadék háztartásotok töltsétek fel a SiS Go Hydro pezsgőtablettánkból készült itallal. Verseny alatt 10 km-nél fogyasszatok még egy SiS energia gélt, mely a Hydro formula miatt 10 perc alatt felszívódik, és tolja az energiát. Ezek után már "csak" a célba érés a feladat. Verseny utánra az izom regeneráció biztosítására javasoljuk a Rego porunkat.   Sikeres versenyzést kívánunk, érjetek el egyéni rekordokat!

Bővebben »