KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Velence Maraton technikai elemzése
Technikai összefoglaló a tegnapi Velence Marathonról. Reggel még hideg volt a rajtnál, de hamar bemelegedtünk, és a 42km nagy részén már kifejezetten meleg volt. Ezt tudván nagyon figyeltem a frissítésre. 5km-enként voltak az itató zónák, ott mindenhol töltöttem magamba vizet, illetve iso-t. A pályára 4 db Science in Sport Electrolyte zselét vittem, azokat 8 km-enként ettem meg, és a frissítő pontok között a magammal vitt kulacsomból ittam a Beta Fuel izotóniás italom. Miért a Beta-t választottam, és nem a klasszikus Electrolyte port? Mert ebben növelt mennyiségű szénhidrát van, 80 gr 1/2 literben. A zselék, és a Beta végig nagyon jól tolta az energiát. Az eltervezett 5:22 -5:24-es tempót végig egyenletesen tudtam tartani, csak az utolsó 2 km lett lassabb Velence óvárosában, ahol 12 hídon kellett átfutnunk. Az egyenletes teljesítményt az is jól mutatja, hogy a táv felétől 600 embert előztem meg, nem fogytam el a [...]

Bővebben »
blog
Start előtt a Velence Maratonon
Startra készen állok a Huawei Venicemarathon 42 km-es számára. Rajt Velencétől 30 km-re a festői szépségű Stra kastélyától, beérve a városba egy kis kőrözés Mestreben, majd a cél a lagúnák városában Velencében.  Az üzemanyagom természetesen Science in Sport.

Bővebben »
blog
SiS termékteszt a Velence Maratonon

A hétvégén újra élesben teszteljük a Science in Sport termékeinket, az Olaszországi Velencében indulunk a maratonon. Ezúttal is a SiS Electrolyte zseléket, és a Beta Fuel sportital port visszük magunkkal a 42 km-re.Bővebben »
blog
Balázs Sylvester újabb győzelme
Gratulálunk támogatott versenyzőnknek Balázs Sylvester-nek a hétvégi Szekszárdi CX korosztályos győzelméhez!  Balázs is a Science in Sport termékeinkkel készül, és éri el sikereit.

Bővebben »
blog
A szezon sosem ér véget

A szezon sosem ér véget, partnereink folyamatosan rendelik az újabb Science in Sport készleteket.
Köszönjük MaratonMan Depo! Bővebben »
blog
A mi kedvenc ízünk a Citrom-menta
Melyik a kedvenc Science in Sport energia zselé ízed? A mienk a Citrom-menta, mely az energián és az ásványi són kívül mindig frissességet is ad! :)   A szezon sosem ér véget, használj Te is SiS termékeket!

Bővebben »
blog
Edzés utáni regenerálás
Kimerítő volt az edzésed, versenyed? Kiürült a szénhidrát raktárad a szervezetedben? Sokat izzadtál, sókat és folyadékot vesztettél? Az izmaidnak a regenerációhoz fehérjére van szüksége? Mindezt egyben szeretnéd megoldani? Akkor a Science in Sport Rego termékeket Neked kínáljuk.

Bővebben »
blog
SiS Immune pezsgőtabletta
Közelít a hideg idő, de Te ugye nem hagyod abba a szabadtéri tréningeket!? A fizikailag megterhelő edzések gyengítik az immunrendszert, és ezáltal nagyobb arányban fordulhatnak elő felső légúti fertőzések. A C-vitamin és vas kombinációja segít ezek hatékonyabb megakadályozásában. A Science in Sport Immune Hydro tablettánk a fentieken kívül ásványi sókat is tartalmaz, hogy az izzadsággal elvesztett fontos elektrolitokat azonnal pótolni tud.

Bővebben »
blog
Tetris Challenge SiS módra
Tetris Challange SiS-es Triatlonos módra :)   Tudjátok, ha Science in Sport, akkor www.sportital.com a Sportital.com: Science in Sport, Gatorade "G" Sport forgalmazójától! 

Bővebben »
blog
Folyadék utánpótlás hidegben
Már nagyon vártad a hűvösebb időt, elég volt a melegben edzésből? Ma tényleg beköszöntött az ősz. De aztán semmi nyafogás tavaszig, hogy most meg hideg van! ;) A folyadék utánpótlás a hűvösebb időben is ugyan olyan fontos tényező, mint melegben. Használjátok továbbra is a Science in Sport hydro tablettáinkat, illetve az electrolyte porainkat.

Bővebben »