KOSÁR (0)
Blog archívum
blog
Eddz otthon biztonságban!

Az edzésekről nem kell lemondani, csak alkalmazkodni kell a jelen helyzethez. Ha nem tudtok kimenni a szabadba biztonságos körülmények között, akkor tréningezzetek otthon görgőn, futópadon, vagy más erősítő eszköz segítségével.
És mivel melegszik az idő, ne feledkezzetek meg a folyadék utánpótlásról hydro, vagy izó termékeink valamelyikével.Bővebben »
blog
Webáruházunk nyitva!
Többetek kérdésére meg szeretnénk erősíteni, hogy a webáruházunk Non-Stop nyitva van, a megrendelések összekészítése és kiszállítása folyamatos. Nyugodtan rendeljetek, a csomagok legkésőbb 2 munkanap alatt megérkeznek Hozzátok! Ha nem szeretnétek készpénzzel fizetni, akkor lehetőségetek van az előre utalásra, vagy átvételkor bankkártyával kiegyenlíteni a számlát.   Tudjátok, ha SiS, akkor www.sportital.com

Bővebben »
blog
Feltöltöttük a készleteinket a szezonra
Ma megérkezett a friss Science in Sport szállítmányunk, a szezon indulása előtt maximálisra töltöttük a készleteinket. A jelen helyzetben mindenkinek azt javasoljuk, hogy ha tud, maradjon otthon, de azt is tudjuk, hogy Ti, rendszeresen sportolók nehezen tudtok leállni a napi edzésekről. Ezért kérjük, csak olyan helyen eddzetek, ahol egyedül tudtok lenni. És ha tréningeztek, akkor vigyétek magatokkal a jól bevált SiS termékeinket!

Bővebben »
blog
Otthoni tréning
Edzeni most is lehet, de azt tegyétek felelősen! Ha az otthoni tréning mellett döntötök, akkor ne feledjétek, hogy a menetszél, vagyis a hűtés hiánya miatt még nagyobb lesz a folyadék vesztés, mint normál körülmények között. Igyatok folyamatosan, pótoljátok a kiizzadt ásványi sókat is. Használjátok a Science in Sport Go Electrolyte izotóniás italainkat.   Webáruházunk nyitva, a csomagok indítása folyamatosan működik.

Bővebben »
blog
Immunrendszer erősítés
Az utóbbi napokban még inkább előtérbe kerültek az immunrendszer erősítésével kapcsolatos kérdések. Emiatt fel szeretnénk hívni a figyelmeteket arra a tényre, hogy a rendszeres sportolás erősítí az ellenálló képességet, de ugyanakkor egy-egy erősebb edzés átmenetileg gyengíti is azt. Erre fejlesztette ki a Science in Sport az Immune pezsgőtablettákat, mely a bennük található vas és C-vitamin által támogatja a szervezetet.

Bővebben »
blog
Befejeződött a Balaton Szupermaraton
Befejeződött a Balaton és FélBalaton Szupermaraton, melynek idén is támogatói voltunk. 2500 liter SiS izotóniás italt biztosítottunk a futóknak, hogy ők a 4 nap alatt hydratáltak maradjanak. Reméljük elégedettek voltatok a frissítő zónákban a termékeinkkel, és eredményes versenyt zártatok.

Bővebben »
blog
3. napjánál tart a BSZM

Elindult a Balaton és FélBalaton Szupermaraton harmadik napja. Ma Badacsonyból Füredig megy a mezőny. Az idő fantasztikus, bőven lesz szükség frissítésre, melyet idén is mi biztosítunk a Science in Sport izotóniás termékeinkkel.Bővebben »
blog
Hamarosan indul a Balaton Szupermaraton
Már csak 3 nap, és csütörtökön útjára indul a 13. Spuri Balaton és FélBalaton Szupermaraton. Siófoktól kezdve "csak" egy kört kell futni a tó körül, hogy vasárnap visszaérkezzen a mezőny újra a Balaton fővárosába. Immáron 3. alkalommal a Science in Sport Go Electrolyte izotóniás italainkkal tudtok frissíteni. Javasoljuk, hogy egyetlen itató pontot se hagyjatok ki, megéri az a pár másodperc lassítás, és folyadék bevitel. Még egy jó hír, hogy a SiS zseléink, protein szelet, energia- és fehérje szeleteink a Spuri Futóbolt sátrában megvásárolhatóak lesznek, így ha kifogytatok belőle, tudjátok pótolni. Mindenkinek nagyon jó versenyzést kívánunk, találkozzunk a pályán! 

Bővebben »